Bir yıl kadar roaccutane kullandım, artık bir tane bile sivilce çıkmıyor çıksa bile hemen geçiyor fakat iki yıldır suratımda bu izler var. Acaba nasıl geçer, ne yapmalıyım? Vücudumun hiçbir yerinde bir nokta dahi yok.
bence sıkma onlari ve yuzunu her aksam sabunla yika. benim de cilfim cok yagli saclarim da surekli yagkaniyor ve döküldü cildiyeye gittigimde hep bu roaccutane kremi önerdiler ama internette hep kötü yorumlar vardi kullanmaya cesaret edemedim ben
Evet memnun kaldım, vücudum fazla yağdan arındı artık sivilce çıkmıyor. Bendeki izler seni korkutmasın ben ilacı düzgün kullanmadım, her gün ama her gün iki litre kola fıstık çerez daha bir sürü şey ve doktor krem verirdi ben sürmezdim. Çevremde 10 kişi kullanmıştır en az hepsi bana duacı
benim cilt sorunum yok ama saclarim cok yaglaniyor cildim asiri yagli ama yorumlari okuyunca cesaret edememiştim izler icin de kremler oluyor sanırim ama etki eder mi bilmiyorum
mucize gibi geliyor şu an dediğin bana ben 3 gun yikamadigimda kafamda bir kg yag oluyordu sanki bir hafta yikamamis gibi. tek sorun kendine daha cok dikkat etmen lazim ve tahliller falan yapılıyor zaten
Bu görüntüye bakan suratımın delik deşik olduğunu söylüyor ama pek fazla delik yok çünkü ben hiç oynamadım, doktorumda pek delik olmadığını söyledi. Benim sorunum şu kırmızı izler
En İyi Cevaplar