Denk geldiğim bir videoda hem kırışıklıklardan kurtulduğunu hem de yüz şeklini değiştirdiğini, burnunu küçülttüğünü vs. anlatıyordu. Gamze bile oluşturuluyormuş. Deneyip gerçekten de faydasını gören var mı? Bu tarz egzersizler geç yaşlanmaya fayda sağlar mı?
Yüz egzersizleri ile kırışıklıklardan kurtulmak mümkün mü?
Malzemeler: 3 çay kaşığı pirinç, 1 yemek kaşığı süt, 1 yemek kaşığı bal
Hazırlanışı ve Uygulanışı
Pirinci kaynattıktan sonra suyunu süzün ve pirinçleri ayırdıktan sonra suyu bir kenarda bekletin. Sütü hafifçe ısıtarak kaynattığınız pirinçlere ekleyin. Karışımı iyice karıştırdıktan sonra balı da ekleyin. Kuru ve temiz cildinize bu karışımı maske olarak sürün. 10-15 dakika sonra maskeyi yüzünüzden sökmek için ayırdığınız pirinç suyunu kullanın. Haftada bir bu uygulamayı tekrarladığınızda 2 ay içerisinde cildinizin 10 yaş gençleştiğini göreceksiniz.
Yüz Gençleştiren Maske Tarifi 1 adet havuç Yarım çay bardağı süt Bir tutam maydanoz
Yüz gençleştiren maske tarifi için bir tutam maydanozu Su ile kaynatarak demleyin. Maydanoz suyununiçerisine yarım çay bardağı süt ve bir adet havuç püresi ilave edin Hazırladığınız karışımı cildinize masaj aracılığı ile sürün ve 20 dakika boyunca bekleyin. Yüz gençleştiren maske tarifini haftada 2 defa olmak üzere düzenli bir şekilde uygulayın. maske aynı zaman da cilt üzerinde oluşan lekelerin de yok olmasını destekleyecektir.
Valla onu bunu bilmem ama Tess Christian var ünlü yazar kadın kırışıkları olmasın diye 40 yıldır gülmüyomuş 😞 ve sonuç şahsen göremesemde shop falan varmıdır bilemiyorum ama yinede işe yarıyor. Tabi hayattaki yaptığın en güzel şeyden vazgeçebilirsen (gülmek) 😎😎
ben varım. bak bu kadın 67 yaşında inanmazsın https://i.hizliresim.com/P0lRrN.jpg ismi Lourdes Çabuk bir araştır bunun egzersizlerini yapmıştım bir ara
ben denedim düzenli uygulayınca işe yarıyor gerçekten. daha kalkık bir kaş, toplu gergin bir yüz ve dolgun dudaklar için her gün 1-2 dakikanı ayırmaya değmez mi :))
Bence mümkün bunu özellikler iranin güzel kadinlarinda rastladım. Cildi güzel düzgün olsa bile masaj yapıyorlar yüzlerine. Cildine yatirim Geleceğe yatırımdir
kurtulmak değil de azaltmak ya da oluşumunu geciktirmek mümkün çünkü ellerinizle mesaj yaparak kan dolaşımınızı hızlandırsınız bu da söylediğim etkileri sağlar
Yüz yogası denen bir şey var onu her sabah 1 defa yapıyorsun üstüne bir de diyet üstüne bir de ağırlık antrenmanı yüzünde tek kırışıklık kalmayacağına eminim
En İyi Cevaplar