Roacutane kullanan arkadaslar etkisini ne zaman gostermeye başladığı ile ilgili bilgilendirirseniz çok sevinirim
Birde dudaklar icin ne onerirsiniz
Birde dudaklar icin ne onerirsiniz
Dudaklar için blistex. İlk zamanlarda etkisini görmeye başlıyosun ama önce kusma yapar. Tedavinin ne kadar sürdüğüne falan bağlı. Doktor söylemedi mi
Ne kadar fazla mg aliraam o kadar kisa surermis gunde 50mg alıyorum kac gun sonra tahmini etkisini gosterir
Blistex icin tesekkurler bu arada
İki ay sonra gösterir diye düşünüyorum. Umarım en kısa sürede iyi olursun
Universitede kullanmıştım Benim 7 ay sürdü, sonuç çok iyiydi. Doktorun dediginden çıkma, inşallah kısa sürede iyi olursun.
ben de kullanicam o ilaci gercekten eski cildiniz cok kotu muydu cok gozenekli kipkirmizi yillarin sivilce izlsri cukurlari boyle bisuru zorun var miydi cildinizde acaba cevaplarsaniz cok mutlu olucam 8 yildir sicilceyle savasiyorum ben ilaca tam baslicakken yan etkilerinden tirsip cope atmistim ilaci
Yan etkileri derinin aşırı incelmesi, dogal olarak kolay yaralanma ve kanama. Dudakta aşırı kuruluk. Gunesten kacmak zorunda olman ve cikmaya mecbursan yuksek faktorlu gunes kremi kullanma mecburiyeti. Tum yan etkileri gecicidir ve ilaci biraktiginda biter. 6 ay çekersin, hayat boyu rahat edersin. vucudunun tüm yag dengesini duzenler, ne yersen ye iç her zaman saglikli bir cildin ve yag dengen olur. %100 tavsiye ederim.
ispatlanmis psikolojik bir yan etkisi yok. internette sagda solda yazan efsanelere inanma. tıbbın bu soruna en etkili cozumu bu.
waaaaww bu cevap tatmin edici oldu benim icin tuhh simdi yine bekleticek doktor kısın gelmesini. tesekkur ederim ilk firsatta baslayacagim tedaviye, bir sorum daha olucak benim kistik sivilce problemim. ve stresli de bir donemdeyim. yani ilaci kullandiktan sonra sivilce problemim tekrarlayabilirmis yasayan insanlar paylasmislardi tecrubelerini sizde oyle bir durum olmus muydu
Tesekkur ederim insallah sizin etkileri hangi ayda baslamisti acaba olumlu yönde
murataytekin6767; 4. aydan itibaren gozlu gorulur iyilesmeler baslamisti. o zamana kadar artış bile vardi denebilir. roaccutane ile vucudun devamli savaş halinde olacak. zamanla vucudun fazla yag salgılamaması gerektigini ogrenecek ve cogu insandan daha temiz, iyi bir cildin olacak.
gerekeniyapicam; hayir arkadasim hic tekrarlamadi. tekrarlama riski dusuktur. tekrarlarsa bunu yeniden daha dusuk dozda roaccutune kullanarak aşıyorlar. zaten bundan daha etkili bir tedavi yok, %90 basari sansi varsa deneyeceksin. olduki %10luk dilimdeyse yeniden kullanicaksin elinde sonunda iyi olacaksin.
Cevap
0Cevap
3. Ay gibi
50mg alan biri icindemi 3. ay
Birde daha onceden ufak ufakta olsa etki yapmazmi
50 mg fazla ama senin cildine uygun verildiği için gene aynı süreçte ise yarayacaktır sivilcelerinde bir azalma illa ki olur zaten hapı kullanırken birden sivilcelerinin gecesini bekleme ilacı kullanmayı bitirdikten sonra etkisini gösteriyor
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar