Saçım uzun uçlarını beyaz veya gri yapmayı düşünüyorum.
Evet yakışıyor
Hayır itici buluyorum kızlara özgü
Kişiye göre yakışır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ya şimdi çene şekli bile önemli gride bide esmerlere çok gitmiyor şimdi doğruya doğru. Esmersen düşünme bence
Beyaz tenliyim ama suratımı kız sanıyorlar boyatınca iyice kıza benziyeceğim
yani genelde kıza benzetilenler saçlarını justin bieber ın eski saç stili gibi yapıyor ve yüzü yuvarlak çıkıyor. Saç stilini değiştirmeyi dene bir de öyle bak
Normal topuz yapıyorum ama o topuzun gri ya da beyaz olmasını istiyorum.
beyaz yap 👍 yüzünü gören birine danış dediğim gibi çene şekliyle bile alakalı
Teşekkür ederim ^^
Kişiye göre yakışır
Cevap
1Cevap
Yakışıklıysan güzel durur
Birçok arkadaşım yakışıklısın diyor. Ama emin olamıyorum çok bebek suratlıyım uzun saçlı bile kız sanıyorlar boyarsam iyice sanıcaklar.
Sansınlar kötü bişey değil 😂 Bu işleri çok iyi bilen bir kuaföre git ordakilere sor yakışır mı diye daha çok anlarlar
Danıştıklarım yakışır diyor denicem beğenmezsem gitti uzun saçlarım yorumun için teşekkür ederim.
sarı olmadikca yakışıyor bence
kişiye göre
korece biliyor musun?
Evet kursuna gidiyorum temel seviyedeyim daha
Nerede peki?
Antalyada
Antalya'da korece kursu mu var şaka mı ya neden haberim olmadı nerede var?
Sealife otelini biliyormusun ona yakın şimdi bulamadım telefon numarasını atarım sabah vakti ama kurs bitti yeni kayıtlar eylül ekim gibi açılıcak
Eylül ekimde İstanbul'a geri geliyorum okul var. Yazın giderim demiştim üzdü ciddili.
:( Yazında öğretmenimiz burada olmuyor koreye gidiyor.
Ben ağlamaya gidiyorum.
xD ahaha ortam falanda güzel oluyor arasıra koreden gelen misafirleri oluyor pratik içinde iyi daha fazla üzeyim seni üzülmüşken
Çok iyi geldi ihtiyacım varmış üzülmeye. 🖑
:d aslında kursa dışardan gelenlerde var yani 1-2 derse girmiş gerisini biz whatsappten grup şeklinde anlatarak yapıyoruz fiyatıda uygun düşünebilirsin.
Bunun için kimle muhatap olacağım?
Linkte atamıyorum Antalya korece kursu yaz googl a facebook sayfası var Kenny Lee öğretmenimizin ismi
Referandumda oraya geleceğim yüz yüze konuşmak isterim Antalya'da mı hocanız?
Malesef Nisan başı Eylül sonuna kadar korede olucak ama whatsapp yolu ile iletişim kurabilirsin.
Sizden mi almam lazım yoksa facebookta iletişim kısmında var mıdır?
Ben veririm atıyorum ama facebookta da var
Kenny Lee 0545 680 4131
Korece kursu için aramıştım ya da öyle mesaj atarsan cevap verir.
Türkçesi iyi mi?
Evet iyidir.
Tamam teşekkürler yardımlarınız için.
Ne demek böyle ilgili olanları görünce ben mutlu oluyorum.
Ne diyorsunuz? Ben Korece öğrenmek için neler çektim ama şans bir türlü gülmedi bana. İstanbul'a geldim İstanbul ya burada bile kurs saati okul saatimle çakıştı çok moralim bozulmuştu o kadar istiyorum ki bu dili öğrenmeyi. Ben de dil bölümü öğrencisiyim. Tercüman olmak istiyorum inşallah.
:D ahaha ben japoncaya çok meraklıydım ama kpop korece diziler derken hevesim oldu öyle cafede otururken kursu gördüm çok mutlu oldum. Dil bölümü mezunuyum ama farklı bir bölüme yöneldim dil olarak kolay 3 ay içersinde çok fazla ilerledik neredeyse günlük konuşma cümleleri kurabiliyorsun. İnşallah olursun benim hayalimdi ama kitaplarla aram iyi olmamıştır.
İnşallah teşekkür ederim.
bence kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar