Jocelyn wildenstein ve Cayetana fitz-james stuart isimli bu milyarder kadinlar yuzlerini begenmeyip genc ve guzellesmek icin milyar dolarlar harcadilar ve eski yuzlerinide kaybettiler.

Üstteki kadın güzellik gençlik için değil kediye benzemek için bu hale geldi. Allahın yarattığını değiştirmekle alakası yok. Estetiğin çok güzel örnekleri de var, en basiti megan fox'un burun ve dudakları. Ahahaaha ben de estetik oldum eskisinden bin kat iyi haldeyim.
Kim demis kediye benzemek icin ameliyat oldu diye. Guzellesmek icin bir dizi ameliyat oldu ve bu hale geldi. Hangi manyak kadin kediye benzemek icin yuzunu ameliyat ettirir.
Ingilizce biliyorsan oku.
www.cbsnews.com/.../
Ben birşeyi koymadan iyice araştirmadan koymam. isin asli şöylemiş , ameliyat başarisiz olunca kadin benim kocam kedileri severde onun icin kendimi kediye benzettim demiş.
Ne kedisi yav? onu gündüz görsem kaçarim
Ay tövbe yarabbi binlerce şükürler olsun halime
Öbür tarafta da estetik olurlar
Cevap
3Cevap
tövbe yarabbim bu iki fotoğrafta estetikle hali heralde cok degisik Allah affetsin ama korktum
Dış görünüşe tapan ileri zekalilar iste parayi fazla bulunca napicaklarini şaşırmışlar.
Allah her şeyin en güzelini yaratmış ne güzel ama kıymet bilmiyoruz iste insanoğlu ne beklersin
Turkan sorayinkini begendim. Efsane olmus. Yakin cevremden de begendiklerim var.
Ahahah tiplere bak bkunu çıkarmayıp iyi bir doktora ameliyat oldun mu fıstık gibi oluyorsun
Bence de tercih meselesi estetiğin çok güzel örnekleri de var
Sacmi bile boyattgm içn pismanm. Allah en güzel sekilde yaratms bizi.
Iyykk bu ne be cadı gibi 😮😱
tercih meselesi
kimse herkesin hayatına karışamaz 😊
bu ne ya korkunc Allah korusun
Kendi tercihleri, kimseyi de ilgilendirmez.
Ayy Allah korusun
🙈🙉🙊
Iyyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar