Şöylebir sakalım olmadı gitti 😕 nasıl yapabilirim böyle. Güçsüz ve Seyrek Sakalim var 😑

Bende de aynı sorun var kardeş bu yüzden sarımsak muhabbetine hiç bulaşıp kendimi kokutasım olmadığı için eczanelerde satılan bir marka serum sipariş verdim. Eczacı kuzenime ve kullananların yorumlarına baktığımda ise etkili olduğunu ve olabileceğini söylediler. Serumun yaptığı olmayan bir sakalı çıkarmaktan ziyade olan sakal köklerini güçlendirip daha kalın ve gür çıkmasını sağlamak.
Yani dostum ne yapalım şimdi? Haberdar edersen sevinirim valla hep aynaya bakıyorum o derece
Sipariş verdiğim serumun markası Eeose, istersen internetten araştır biraz kullananların yorumlarına bakarsın. Bir de Minoxil Forte diye bir şey var o aslında saç için ama sakal için de kullanılıyor. Eczacı kuzenim bir hastasına ondan vermiş ve çok memnun olduğunu dua ettiğini söylemiş. Ama kalpte rahatsızlık yaratabiliyormuş çok bilmiyorum. 1-2 güne elime geçecek eeose 1 ay kullandıktan sonra yazarım sana.
Cok iyi olur hacim ya 😕
Dostum var mi gelisme
Kardeşim henüz 4. kullanışım bir şey diyemeyeceğim çünkü her uygulamadan önce jiletle tıraş oluyorum. Tıraş olmamın sebebi serumun cildin altındaki epidermis tabakaya ulaşmasını sağlamak. O yüzden cevabını en erken 3 hafta sonra verebilirim. Mesajla haberleşebiliriz o zaman.
Tamam kardeşim çok iyi olur ya
Kardeş noldu var mı gelişme?
özelden mesaj at istersen kardeş
Yaşın ve genetiğinle alakaldır. Benim de bu kadar çıkmıyor ama çıktığı kadar işte.
Yaş 19. Babamda sakal var. Testesteron normalmis.
Yaş kacti
19 yaşındayım
Cevap
2Cevap
Jilet kullanıyor musun
Aynen abi
Kendini jilet le her saat her boşluk ta jilet vur ama sakal yönü aşağı doğruysa aşağı vur yukarı vurma ters çıkar bide parlaklık için badem veya argan yağı ile yüzüne masaj yap
Serum falan muhabbeti var abi
Ya kişiden kişiye değişir ben 14 yaşında sakal traşı oluyordum ama su an da badem yağı kullanıyorum ve zamanında çok jilet vurdum
Ne yapmalıyım ben sadece jilet mi
Jilete aban işte
bolca et yumurta
Faydası olur mu abi
evet
Nerden biliyorsun
sarimsak etkili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar