Bakım deyince hep kadınlar üzerine yoğunlaşıyoruz ama kendine bakan erkeklerin sayısı da azımsanacak gibi değil. Haftalık yüz maskesini yapan, mutlaka her gün dişlerini fırçalayan, parfüm kullanan, kaşlarının ortasını aldıran bir sevgili düşünün. İster miydiniz ve onun yanında kendiniz nasıl hissederdiniz?
Çok memnun olurum. Sevgilimin bakımlı olmasını isterim zaten.
Açıkçası istemem. O kadar kendiyle ilgilenen bir erkek çekici gelmez.
Ondan aşağı kalmamak için ben de kendime çok daha fazla özen gösteririm.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kişisel bakımına çok özen gösteren sevgiliniz olsun ister miydiniz?
Bakım, kişinin kendisine verdiği değerdir. A şahsı B şahsı için değil de özsaygıdan temiz titiz ve bakımlı olmalıdır insan. Bakım derken gidip tonla para dökün makyaj yapın da demiyoruz. Erkekler için ise kıl tüy almak değil kasıt. Estetik de göreceli bir kavramdır fakat daha hijyenik daha estetik daha tâze bir görünümün kibirden uzak dik bir duruşla ve hafif bir tebessümle desteklenmesi diyelim biz ona... Yenilenme bir nev'î.
Öyleyse olgunluğunuzdan dolayı sizi takdir ediyorum. "Bakım" kavramını çok güzel cümlelerle ifade ettiğiniz için dikkatimi çekti görüşünüz. Bunun dışında herkesin yaklaşımına saygım var. Bence de erkek fazla abartmamalı bakımı. Sizinle aynı düşüncedeyim bu konuda.
Her hafta maske olmasa da diğerleri gerekli zaten. Kendine bakmasını isterim tabi ki öyle olmalı. ama böyle tipler de kadını fazlasıyla sıkıp yoruyor genelde ne kadar bakımlı olsak da ayyy manikürünü yapmamışsın ayyy cildin soluk bugün falan diyip gıcık edebilme ihtimalleri yüksek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kadınlar bakımlı erkek istiyorlar genelde. olsa olsa kıl en fazla sakal olarak yüzde kirli sakal şeklinde olacak fazla uzun olmayacak. 10 günü geçirmeyin arkadaşlar.
koltuk altı kıllarını da sevmez kadınlar. gövde de biraz olabilirmiş ama sırtta çok kıl istenmiyor yine. bunlar tecrübeyle edinilmiş bilgilerdir.
Kişisel bakıma özen gösteririm, ağda dahil yaparım, ve bir kadın benim için , kendine saygısı olan ve olmayan olarak ayrılır, güzellik ve çirkinlik, göreceli ve aptal bir ayrıntıdır..
Benim eski sevgilim sürekli gratise gider kendine bakim ürünleri alırdı eline krem falan sürerdi yüz maskesi yapardı. Ben gratise hiç gitmedim mesela o kadar bakim da yapmıyorum. O kadar bakımlı olmamalı bir erkek ben rahatsız olurum kendimi kotu hissederim açıkçası.
A) dedim zaten bunlar daha başlangıç basamağı ohoo o kadar çok şey var ki traş losyonu kullansınlar sakalları varsa tümden salmayıp baksınlar saçlarını kestirsinler günlük dış alsınlar. Siyah noktaları olmasın maske peeling falan yapsınlar. (Çok şey istiyorsun diyecekseniz hepsini fazlasıyla yapıyorum. )
Ben kendim gibiyim dikkat etmeye calisirim yeterince makyaj a ojeye ozeniyorum ama namaz kildigim icin oje surmuyorum evde ve kursa gittigim icin de makyaj yapmiyorum. Spor yapiyorum sabah 1 saat sonra ascilik kursuna gidiyorum orada makyaj yapacak yer yok pek beceremem de zaten. O kendine bakarsa bende bakarim
İyi de insanın zaten her gün dişlerini fırçalaması gerekir. Bu bir gereklilik. Parfümü de ağır kokmuyorsa kullanmalı bence. Kaşını düzeltmeyip maymun gibi dolaşacak da değil. Sadece haftalık maske konusu biraz abartılı olabilir. Erkek için tabi.
Aynen kendine temiz bakan , giyimini bilen zevkli kendine yakıştıran, düzenli spor yapan fiziği iyi birini isterdim. Hele o kıllı erkeklere ıyyyyy. Kesinlikle o yönden kıllarını almasını da isterdim
Kesinlikle isterdim. Bakım sıfatı sadece kadınlara göre birşey değildir. Bazı erkekler kadın dediğin bakımlı olmalıdır deyip terli terli geziyorlar ne yazıkki.
@Dil3ra erkeklerin bakım olayını abartmamasını istiyorsunuz :) ama birde şu acıdan düşünün ortaklaşa falan kullanıyorsunuz sana yardımcı oluyor hatta :)
@warmup ya insanın bakımlı olması iyi bir şey sorun sadece abartıda oluyor. Yani recep ivedik gibi kaşı varsa gitsin alsın belli olsa da sorun olmaz. Ama bir adam karısından daha fazla aynanın önünde duruyorsa işte o ters. Ama herkesin kendine tabi
Kaşımın ortasında çıkmıyor kıl tüy zaten. Maskeyi de haftada değil ama traş oldukça işim yoksa yaptırırım 15-20 gün de bir. Dişi demeye gerek yok bile.
bu soru kızlara sorulmuş sanırım ama ben erkek olarak cevap vereyim. bakımlı kız tabi isterim ama bazı kızlar bakım yaptıkça kendilerini begenmemeye başlıyorlar ve iyice mükemmeliyetçi oluyorlar. abartmaya gerek yok
bazi görüşler var kadinlarda kaş almak günah diye aldirmiyorlar ama bu bakımsız oldugunu degil boyle bir görüş anlayisinda oldugunu gosterir. saygi duymak gerek
En İyi Cevaplar