Güzellik & Bakım Kişisel bakımına çok özen gösteren sevgiliniz olsun ister miydiniz? Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Her fırsatta kişisel bakımına özen gösteren bir sevgili ister misiniz? Kişisel bakımına çok özen gösteren sevgiliniz olsun ister miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. bakımlı olması lazım zaten 0 0 Yorumla
Bukettunc Takip Et Xper 1 Yaş: 41 1 yıl 7 24 bakımlı gezen olamadıgı gibi, çok abartanlar da var herseyın doğalı güzeldir bu benım fikrim... 1 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl 😎👍 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Ben bakım olayını önemserim. Temiz ve bakımlı olmak benim için vazgeçilmez. Süslü değil sade ama temiz ve bakımlı erkek isterdim tabi. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. bazılarının hastalık boyutunda. o kadar da olsun istemem 1 0 Yorumla
Cnutanes Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl E tabi ki ben nasıl bakimliysan o da olsun ama olamadığı zamanlar da olacak bunu da tolerans edebilirim 2 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Elbette isterim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bakımlı olması lazım zaten
7 24 bakımlı gezen olamadıgı gibi, çok abartanlar da var herseyın doğalı güzeldir bu benım fikrim...
😎👍
Ben bakım olayını önemserim. Temiz ve bakımlı olmak benim için vazgeçilmez. Süslü değil sade ama temiz ve bakımlı erkek isterdim tabi.
bazılarının hastalık boyutunda. o kadar da olsun istemem
E tabi ki ben nasıl bakimliysan o da olsun ama olamadığı zamanlar da olacak bunu da tolerans edebilirim
Elbette isterim
Evet
Tabii ki de isterim