Güzellik & Bakım LİMONUN YÜZE VERDİGİ KIZARIKLIK NASIL GECER? massataka Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor limonun yüze verdigi kızarıklık icın tavsıyeleriniz nelerdır? Güncellemeler+1 yıl LİMONUN YÜZE VERDİGİ KIZARIKLIK nasıl gecer? Güncellemeler+1 yıl sivılcenın verdıgı cılt lekelrı ıcın onerılerınız nelerdir? LİMONUN YÜZE VERDİGİ KIZARIKLIK NASIL GECER? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
aydoğuruyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Madecassol veya prednol varsa evde sur 1 13 Yorumla massataka +1 yıl ben senın dedıgını evde bulundursam cilt ısın lımonla ugrasacama gıder bunları alırım Allah ıyılıgını versın Yorumla massataka +1 yıl dedıgıne baktımda baya ıs gorecege benzıyor bu krenmleri almayı dusunuyorum tavsıyen ıcın tesekkurler Yorumla aydoğuruyorum +1 yıl Rica ederim cilt sorunlarina iyi gelirler Yorumla massataka +1 yıl kuvvetle muhtemel ıyı geleceginden suphem yok eyvallah ve hazır senı bulmusken bılırsen sudocrem dıye bebek pisık kremı var kızarıklıga ıyı gelır mı bılgın var mı Yorumla aydoğuruyorum +1 yıl Bilmiyorum 😀internetten bak Yorumla massataka +1 yıl evde varda suruyum mu bılemedım yıne onerın ıcın tesekkur ederım Yorumla aydoğuruyorum +1 yıl Sur kizaran kizarmis Yorumla massataka +1 yıl sende haklısın olan olmus , yazını okuyunca aklıma bısey geldıde neyse ayıba kacar soylemeyım Yorumla aydoğuruyorum +1 yıl Peki Yorumla massataka +1 yıl actıgım konuya cevaplarını lütfettıgın ıcın tesekkurler , ıyı günler Yorumla aydoğuruyorum +1 yıl Rica ederim böyle soruları bilen de cavplamiyo ben de sinir oluyorum Yorumla massataka +1 yıl dogru soylüyosun cevaplama geregı duymuyolar ama takma degmez ınternet uzerınden gıdecegınn yerı bıldıgın surece rahatlıkla ıstedıgın nesneyı bulursun Yorumla aydoğuruyorum +1 yıl Öyle ☺☺ Yorumla
Soruyor333 Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Bol su ile durulamak? 0 3 Yorumla massataka +1 yıl bı boka yaramadı hatta buz bıle koydum sadece kızarıklıgı hafıflettı okadar Yorumla Soruyor333 +1 yıl Berberler de yara taşı diye beyaz bir taş var ondan sür. Yorumla massataka +1 yıl onerın ıcın eyvahta onları bulsam zaten ınternetten kafamda kı senaryoları cızerım bulunabılecek bır onerın varsa buyur Yorumla
degisikbiadam Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl vurur yüze limonu 0 2 Yorumla massataka +1 yıl kardes dedıgınden bısey anlamadım bıraz acıklayıcı konusur musun Yorumla degisikbiadam +1 yıl liminu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Madecassol veya prednol varsa evde sur
ben senın dedıgını evde bulundursam cilt ısın lımonla ugrasacama gıder bunları alırım Allah ıyılıgını versın
dedıgıne baktımda baya ıs gorecege benzıyor bu krenmleri almayı dusunuyorum tavsıyen ıcın tesekkurler
Rica ederim cilt sorunlarina iyi gelirler
kuvvetle muhtemel ıyı geleceginden suphem yok eyvallah ve hazır senı bulmusken bılırsen sudocrem dıye bebek pisık kremı var kızarıklıga ıyı gelır mı bılgın var mı
Bilmiyorum 😀internetten bak
evde varda suruyum mu bılemedım yıne onerın ıcın tesekkur ederım
Sur kizaran kizarmis
sende haklısın olan olmus , yazını okuyunca aklıma bısey geldıde neyse ayıba kacar soylemeyım
Peki
actıgım konuya cevaplarını lütfettıgın ıcın tesekkurler , ıyı günler
Rica ederim böyle soruları bilen de cavplamiyo ben de sinir oluyorum
dogru soylüyosun cevaplama geregı duymuyolar ama takma degmez ınternet uzerınden gıdecegınn yerı bıldıgın surece rahatlıkla ıstedıgın nesneyı bulursun
Öyle ☺☺
Bol su ile durulamak?
bı boka yaramadı hatta buz bıle koydum sadece kızarıklıgı hafıflettı okadar
Berberler de yara taşı diye beyaz bir taş var ondan sür.
onerın ıcın eyvahta onları bulsam zaten ınternetten kafamda kı senaryoları cızerım bulunabılecek bır onerın varsa buyur
vurur yüze limonu
kardes dedıgınden bısey anlamadım bıraz acıklayıcı konusur musun
liminu