Diğer KÜRT ERKEKLERİ ŞEY YAPARKEN SERT Mİ YAPARLAR? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hepsine demiyorum ama Kürt erkekleri maço olduğunu gördüm için şey dede mi sert lerdir Kürt biriyle evlenmeyi dğsünüyürum da? Güncellemeler6 ay ... KÜRT ERKEKLERİ ŞEY YAPARKEN SERT Mİ YAPARLAR? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Alisedat10 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 100% 6 ay Erkekler o şey yaparken zaten içlerindeki hayvan ortaya çıkıyor senin evlenmeyi düşündüğün ırkla ilgili biley değil.. 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ve bir çoğu da gerçek hayata hem kaba hemde kadına saygısız yok aynı zamanda ne yazıkki 1 0 Yorumla
Blocknot Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 478 cevap paylaştı. Değişebilir tabi ki ancak geneli öyle ki öyle olmasada büyük yani o yüzden o şekilde oluyor 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok ya hepsi değil bence yatak kısmı çok farklı gerçekten 0 0 Yorumla
Ahseneylül09 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 6 ay Kürdü türkü yok bunun. Her alanda ayrıştırma yapmayı bırakın artık ya 1 0 Yorumla
gunderr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Öyleyizdir sert yapmaktan hoslanırımm 0 3 Yorumla Soran 6 ay Nerelisin Yorumla Soran 6 ay Kürt müsünüz Yorumla gunderr21 6 ay Diyarbakırlıyımm Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Kürd biri olarak ever biraz sert ve baskınız 0 5 Yorumla Soran 6 ay Kürtler evlilik te erkek baskın mı olur kimin sözü geçerlidir Yorumla mayctime 6 ay Tabıkı erkegın sözü gecer Yorumla mayctime 6 ay var mı kurd sevgılın Yorumla Soran 6 ay Evet konuşurken emir kipiyle konur genellikle bende Kürt erkekleri nasıldır merak ettim ve çok çocuk isterler mi acaba Yorumla mayctime 6 ay O duruma gore degısır ısteyenler oluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Ben öyleyim evet asırı sert ve acımasız yaparm 0 11 Yorumla Soran 6 ay Nerelisin Yorumla Cevap sahibi 6 ay Mardin sen Yorumla Soran 6 ay Peki evlilikten kadının mi erkeğin mi sözü geçer kim baskındır Yorumla Cevap sahibi 6 ay Erkeğin tabiki Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bana etkili büyüdük biz Yorumla Soran 6 ay Sizin toplumda yani mardin insanı geneli böyle mıdır erkek baskın mıdır Yorumla Cevap sahibi 6 ay Geneli böyledir evet Yorumla Cevap sahibi 6 ay İstersen özelde dm Le knsalm Yorumla Aselluna 6 ay @poyrazates26 ya sen canım mısın ya Yorumla Aselluna 6 ay Ay canım mısın dicektim klavyenin şeyi oldu cidden sen canım mısın ne biçim konuşuyon ya Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Aselluna ya ne dedim kız sordu yanıtladm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkekler o şey yaparken zaten içlerindeki hayvan ortaya çıkıyor senin evlenmeyi düşündüğün ırkla ilgili biley değil..
Ve bir çoğu da gerçek hayata hem kaba hemde kadına saygısız yok aynı zamanda ne yazıkki
Değişebilir tabi ki ancak geneli öyle ki öyle olmasada büyük yani o yüzden o şekilde oluyor
Yok ya hepsi değil bence yatak kısmı çok farklı gerçekten
Kürdü türkü yok bunun. Her alanda ayrıştırma yapmayı bırakın artık ya
Öyleyizdir sert yapmaktan hoslanırımm
Nerelisin
Kürt müsünüz
Diyarbakırlıyımm
Kürd biri olarak ever biraz sert ve baskınız
Kürtler evlilik te erkek baskın mı olur kimin sözü geçerlidir
Tabıkı erkegın sözü gecer
var mı kurd sevgılın
Evet konuşurken emir kipiyle konur genellikle bende Kürt erkekleri nasıldır merak ettim ve çok çocuk isterler mi acaba
O duruma gore degısır ısteyenler oluyor
Ben öyleyim evet asırı sert ve acımasız yaparm
Nerelisin
Mardin sen
Peki evlilikten kadının mi erkeğin mi sözü geçer kim baskındır
Erkeğin tabiki
Bana etkili büyüdük biz
Sizin toplumda yani mardin insanı geneli böyle mıdır erkek baskın mıdır
Geneli böyledir evet
İstersen özelde dm Le knsalm
@poyrazates26 ya sen canım mısın ya
Ay canım mısın dicektim klavyenin şeyi oldu cidden sen canım mısın ne biçim konuşuyon ya
@Aselluna ya ne dedim kız sordu yanıtladm
Evett
Dene