Arkadaşlar yıllardır bu şekilde ağda yaparım ama hiç böyle olmamıştı offf en geç 2 saat içinde bu kızarıklığın geçmesi lazım. Fondötenle kapatmak dışında bir çözüm önerisi olan var mı? 😞😞😞😞😞
Acilll yardımmm.. Ağdadan sonra ilk defa böyle oldu... Bunun geçmesi için napabilirim?
Bu kızlar da yazık valla şekilden şekile giriyorlar. Sıcak soğuk presi yap buzu direk sakın sürme yüzüne berbat olursun bir bez üzerinde gezdir sonra sıcak su ile havluyu islat gezdir 10ar dakika yap belki işe yarayabilir
Gectigimiz pazar yuzum bundan daha kotu olmustu silverdin krem herseye cozum ama illaki fondotenle kapatman gerek 2 saat icinde gorunmez olmasi imkansiz biraz soyulma olacak o bolgede cunku
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ondan biraz daha hafifledi ama evet mecbur fondöten
Bir daha da dudak üstüne ağda yapma, iple al. Sonrasında da Bir çay kaşığı zerdeçal ile bir çorba kaşığı sütü karıştır. Dudak üstüne ovarak uygula. Yarım saat sonra suyla durula bunu ayda sekiz kez haftada iki defa olmak üzere uygula. Azalır.
Demek ki artık vücut hassasiyetin artmış. Bu konularda dikkatli olmak lazım. Güzellik salonlarına gelen kadınların %50'si yanlış uygulama sonrası düzeltme için geliyor.
hmmm. ozman fondoteni surmeden once bir krem nemlendirici felan surup sonra fondeteni sur. yoksa o kizarik olan yerlerde fondotenin cildinde kurur yuzunu sildikkten sonra benim gibi yara edersin
Benim de kaşlarım çok gür şaçımla birleşiyor mecburen aldırıyorum aldırınca bol kolonya sürüyorum o an çok yakıyor ama ertesi gün şişlik ve kızarıklık olmuyor
En İyi Cevaplar