Günaydın #kizlarsoruyor sakinleri. Bu sorum özellikle erkeklere! Kız arkadaşınızın bıyıkları halay çekiyor olsa bu durumda ona ne söylersiniz? Ya da " Benim için sorun yok ben onu her haliyle severim" mi dersiniz? Tamam tamam biliyorum demezsiniz. 😂😂 Peki ya siz kızlar! Böyle bir durumla hiç karşı karşıya kaldınız mı? #SexualChocolate #Fight4FreedomOrDie
bu fotoğraf her yerde gezer internette.. ben bu fotoğrafın fotoşopla bu hale getirildiğini düşünüyorum her şeyden önce.. bıyıklı kız arkadaşa gelince.. bıyıkları olan bir kızla işim olmaz.. kısa ve net.. midem kalkar anında.. bir daha da inmez o mide..
sorun etmezdim ama çok belirginse gerçekten bıyık gibi duruyorsa uyarırdım bir tıkta sorunu hallederdik ben sorun etmesem bile çevrede çok değişik insanlar var onu üzüp kıran inciten buna katlanamazdım -_-
Ben onu adam ederim :) Anneme bile sitemliyim yeni ameliyat oldu bak boya alıyım ben boyarım saçlarını diyorum olmaz diyor daha 55 yaşında çok yaşlı değil sizin şu gölgemiymiş neymiş o daha uzun gittiğini söylüyor zor gönderiyorum kuaföre kapalı olduğu için pek umursamıyor ee tabi erkek bakımsız olunca kadına da yansıyor bu durum...
İp veya ağda önerim. Çirkin olmakla bakımsız olmak ayrı bir şey. Örneğin en beğendiğiniz kadın da salsa kendisini, kıllansa; o da çirkin olur. Mesele biraz ilgilenmek kendinle. Bıyığını da alıver 2 dakikada.
Kadın dediğin bıyıklı olacak , döşü gıllı olacak , vurdu mu parmak izi kalacak :) Fotoğraftaki kıza da Hitler bıyığı tavsiye ediyorum , tarağa badem yağı sürerek tarasın daha şekil önümden çekil olur :D
Cok ama cok sevdiğim bir kızla son anda öpüşürken beyaz beyaz bıyıklarını gördüm o gün soğudum kızdan lanet cektim iğrendim öperken. Bitirdim içimden herşeyi
yaw ne diyim midemi kaldirdin sende evet sorusu baskaymis ona bile yorum yapmistim. duzgun soru yok mu arkadas ya pide ya kil :)) terligi firlqticam sana simdi :)
Kendi bıyıklarım mı? İyide sen soruda kendi bıyıklarınız demiyorsun ki. "Peki ya siz kızlar! Böyle bir durumla hiç karşı karşıya kaldınız mı? " demişsin.. Buradan anlaşılan şu "bıyıklı bir arkadaşınız oldu mu? Ya da arkadaşınızın bıyıkları var mı?"
bir kere başıma geldi sevdiğim için sesini çıkar mamistim ama alıyordu ara sıra sonuç itibari ile haftada bir gerekirse bakımını yapacak bakımsız insanlardan soguyorum
İntihar ederim sen ne diyorsun tövbe ben gerci duydum bir kız arkadasımın yurdun da kız bacaklarını bıyıklarını jiletle alıyormus o gün kızlar dan sogumustum 😂 bide şey dedi onun bile sevgilisi var bizim yok ıykkk 😂😂
Aaaa pardon ben unutmuşum :) :-* walla kendi bıyığım gibi çıkıyor ve traş etmek için traş köpüğü traş bıçağı kullanıyorsa büyük problem :D ama accık çıkıyorsa ve uzamadan alıyorsa canı sağolsun seviyosak katlanacaz :D
Tavsiyeleri benceler de paylaşıyoruz veya mesaj ile :) Ben zaten hayatta şu iki şeyi anlamamışımdır. 1. si kız gibi tüğsüz erkeklerlerden hoşlanan kızları :) 2. si ise erkek gibi hormonları tavan yapmış kızlardan hoşlanan erkekleri :) :-*
Virmiyooom :-* çöpte de bulsam tavsiye tavsiyedir küpe olarak kulağıma takarım :) Ben insan değil demedim ki hoşlandığı kişinin kriterlerini anlatırken kriterler arasında bahsettiğim konuları da barındıran insanlar benim bahsim de konu olan kişiler :D
kim ben mi tesüf ederim hiç yakıştıramadım sana senin gibi hoş güzel bir bayana yoksa sendemi uzatıyosun dikkatli baktım bulamadım ben cildine bakıyorsun :) :)
ben bilmem yazdıklarını sana söylüyorum :D :D :D desene çıktığın 1 ay sürmüyor üzüldüm bak şimdi :) ya da seninle bir haftada aşık olup 2 hafta söz 3 hafta nişan 4 haftada düğünle kapatıp seni öyle alınacak desene :D :D :D :D :D :D
cikmadan once zaten tanirim insani yani zor begenen biriyim genelde insanlar gotu soyle olsun boyle olsuna takilir ben daha farkli kafa yapisina dudaklarina gozlerine dikkat ederim ama sogurum bir kiz arkadasimdan sadece kollarindaki killar yuzunden ayrildim kadinda itici bu oge ki ben az killi biriyimdir gogsumdr kil yok
Ha sen bana ait fotoğrafı profiline koyan kişisin. Keşke on kere daha etseymişim hadsiz herif. Allahtan yönetim adaletsiz bir departman da hala aramızdasın, bir uyarı bile almadın. Byee
Ben küfür etmem terbiyesizlik yapmam saygısızlık yapmam insanları güzel enerjiler veririm mutlu olmaları için parmaklarım sürekli çalışıyor insanları bir şeyler anlatmak isterim ne olmuş yani senin fotoğrafını kendi profilim eklemişim sana şımarıklık yapmak istemiştim bye
En İyi Cevaplar