Hişşş fıstıkımmm buraya bak..
Bu nedir yahu, hepsi fabrikadan çıkmış gibi sanatçı ceylan burunlu kızlar sardı ortalığı?
Zamanla korkarım ki herkes adnan oktarın kedicikleri gibi fotokopi olacaklar..!
Eğri burun özellikle kemerli asaleti temsil eder ben bayılırım kızlarda!
daha tercihimdir burnuna kurban sevdimse sağlık problemi olmadığı surece öyle kalması daha iyi olur...
Bırak eğri olsun burnu bugün kapitalist dünyada resmen yüz satılıyor...
bir farkı olsun hatunumun ;)04 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadasım yok ya o iliski biteli cok oldu örnek verdim sadece :D Ve cok tesekkurler güzel yazmıssın haklısın
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni seven ve isteyen seni sen olduğun için istemeli ve göründüğün gibi kabul etmeli ki birde Rabbim insanları yaratırken en çok burunda zorlanirmis burnu yapmak için yani seni isteyen de bunu bilmeli takinti yapmana gerek yok sen böylede güzelsin kanka :)
05 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler:)
- +1 yıl
Rica ederim kanka:)
- +1 yıl
Kanka profildeki sensen zaten boşuna kafani takma Rabbim vermiş güzelliğini burnunda hem yüzüne ayri bir güzellik katmis :)
Soran+1 yılpekıi kanka tesekkurler :)
- +1 yıl
:) ben tesekkur ederim ne demek :)
+1 yılrahatsiz oluyorsan yaptir. uyku problemi yasatiyorsa yani nefes alamiyorsan yaptır. bosu bosuna yaptirma. çünkü 1 ameliyatla bitmiyor. ve doktor da onemli bu islerde. benim arkadasim rahmetli Michael Jackson gibi dolasiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeviasyonda var tatlım zaten ameliyat olucam :/
- +1 yıl
doktordan emin ol mutlaka araştır iyi bir doktor olup olmadığını
benim burnumdada kemik var ve bende takıyorum ama çevremden kötü yorum çok nadir aldım sağlığımı etkilerse ameliyat olmayı düşünürüm diğer türlü bu günahın altından kalkamam diye düşünüyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Eskilerin bir lafı vardır 'göz gördü gönül sevdi' bu düşüncedeki insanlar asla takılmazlar böyle bir konuya ayrıca insanın kendiyle barışık olması en önemlisi eğer burnunu beğenmiyorsan başkalarından önce sen muziplik yapmalısın ki başkasına imkan kalmasın ayrıca burnunda pek bir sorun görünmüyor benimki gibi bolu tüneli olsa ne yapardın
12 Yorumla
Soran+1 yılzaten hep muziplik yaparım burnumla ilgili :D ama bana diyosun sende kendine aynı seyı yapıyosun
Belli ki aklının bir yerinde takıntı yapmışsın.
Bana soracak olursan ve estetik yaptırmak istemiyorsan. Bir bahane bulup burun estetiğini yaptırman gerek.
Mesala burnumda et vardı der doktorun eli değmişken de kemeri aldırt...
ya da "yanlışlıkla bir yere kafa at burun kemiğini kır" sonra düzelttir.04 Yorumla
Soran+1 yılzaten deviasyon var ameliyat olacagım
Soran+1 yıldoktorum var tesekkurler
+1 yılSeni sen olduğun için beğenecek bir erkek bulacaksın, onun için, senin iç güzelliğin seni dünyanın en güzel kadını olarak gösterecek. Biliyorum çünkü kuzenim kaç yıldır çocuk sahibi olamasada 140 kiloluk eşi ile evli :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler yorum icin :)
- +1 yıl
Önemli değil :)
+1 yılBenim sevdiğim tüm kızlar küçük burunluydu.
Ama büyük burun kemerli filan hikaye sevecek erkek burnunu da kulağını da göz ardı edecek kişidir.
Büyük değil burnun sıkıntı etme..01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler..
takılma böyle detaylara harbiden seviyosa baştacı eder leyla içinde kara kuru bir karı derler ama mecnun kafayı kırmış onun yüzüne..
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın eveet ama takıyorum istee
Soran+1 yılneyse tesekkürler
yahu sende bir burun sıkıntı sana göre kim bilir sevgilin kendinde neleri sıkıntı ediyordur takma kafana rahatına bak
05 Yorumla
Soran+1 yılburun cok göze carpan birsey ama :/
Soran+1 yıltesekkur ederiim
Soran+1 yıltesekkurler:)
+1 yılhoş hatunsun mk. sadece burnundan dolayı terk edilmezsin. ayrıca sandığın kadar da kötü durmuyor. takma böyle şeyleri.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiim :((
- +1 yıl
rica ederim.
Fotona baktım burnunda hicbir sorun göremedim yüz yapın burnunu kamufle etmiş dikkat çekmiyor sanırım burnunu sen takıntı etmişsin gayet güzel rahat ol
08 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler ama önden öyle tabi :D
Soran+1 yılÖn görünümünde sorun yok evet canımı sıkan yandan durusu zaten. tesekkurler
Soran+1 yılegomu? ne alakası var cidden ben egoist biri olsam zaten burada acıkca burnum kötü veya söyle böyle demem tanımadan yargılama bence. iyi geceler
- +1 yıl
Sana diyorum bak cevabima sonrada yazışmalarımıza bak sen her yazdıma yandan kötü diyosun ben inceledim sorun yok dedikçe hala yandan diyosun anlama kıtlığı mı var sende neden beni senin gibi düşünmeye zorluyosunki mecburmuyum senin gibi düşünmeye eğer mecbursam niye soruyorsun tube tube yhaaa gece gece ya sabır yhaaa
Soran+1 yılsakin
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılben burnunun yandan fotoğrafını merak ettim cidden çünkü bu tarz sorularla birkaç kez daha karşılaştım tam olarak anlayamadım ama soruna cevap vereyim eğer seni seviyorsam zaten olduğun gibi sevmişimdir.
04 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle de ben kafaya takıyorum iste benı seven kısı takmasada ben rahatsız oluyorum
- +1 yıl
dediğim gibi tam nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyorum var mı resim?
Soran+1 yılyook atmam :(
- +1 yıl
tamam sen bilirsin ama takma kafana neleri var...
+1 yılSevgilimin gözlerine bakarım. O yüzden dikkatimi çekmez.. Olmuyor bu cüsseyle romantizm bukadar:)
06 Yorumla
Soran+1 yılcüsseyle alakası yok bence kalple ilgili :)
- +1 yıl
Kalpsizmiyim ben:)
Soran+1 yılöyle demedim:D
- +1 yıl
Kendine haksızlık etme;) Hoşsun.. kafana da fazla takma..
Soran+1 yıltesekkurler
+1 yılBen aldırmam yani sonuçta biz seçmiyoruzya nasıl olacağımızı sorun yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılyani evet
Fiziksel özelliklere takılmam.
Kişiliği yerinde olsun, gerisi gelir.04 Yorumla
Soran+1 yılolması gereken bence
Soran+1 yılCok tesekkurler iyi geceler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok be. Sizin fotonuzdan anladığım kadarıyla o kadar büyük bir sorun yok. Ama burnu sorunlu olanlar hakketten bişeyler yapsınlar öyle olmuyo çünkü. Ama çok fazla bişey yoksa dert etmem açıkçası.
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım
+1 yılburnunda sıkıntı yok gayet güzel duruyo sende güzelsin sevgilinde bişi dememekte haklı bunlar senin tamamen mükemmelliyetçi duygularının sonuçları.
02 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkurler
- +1 yıl
bir şey değil ben olanı yazdım ne eksik ne fazla
Aşk engel tanımaz ayrıca kendi kendine sıkıntı ediyorsun allah ne güzel yaratmış bence gözlerine bakan zaten etkilenir maşallah diyelimde nazarimiz gecmesin anlayacağın kendine bboşa sıkıntı ediyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler:)
+1 yılben burnu bozuk diye dalgaya alıp ayrıldığım manitamı 3 sene sonra at gibi gördükten sonra bidaha fiziki ve beşeri eleştiriyle ilişki kurmadım:D kız estetik olmuş hiçte belli değildi
06 Yorumla
Soran+1 yılama gururunu kırmıssın kızın cok kötü hissetmistir o oyle olmasını istemedi sonucta.
- +1 yıl
aman çok cool olma çabası içinde olan bir insan zaten ben saklamam söylerim yüzüne kırılması veya kırılmaması umrumda değil arkadan konuşmaktan iyidir.
Soran+1 yılama Allah'ın yarattıgı hicbir seyle dalga gecilmemeli
- +1 yıl
o da paragözün tekiydi altındaki arabayla bile dalga geçen bir insandı :)
Soran+1 yılo zaman bosver lafını yapmaya bile degmez :)
- +1 yıl
zaten lafı olmadan ayrıldık.. bu arada güzelsin takma bu tür şeyleri hem iki dakikalık işi var operasyonla:)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHanimefendibhatasiz kulmu var herkesin kusuru var yureginiz saglamsa sorun yok cunku yurek onarilmiyor degistirilemiyor eger birde gulmeyi biliyorsaniz hic sorun yok gonulde ask varsa gerisi masal
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler yorumunuz ıcın evet öyle
- +1 yıl
Rica ederim senden bir tane daha yok bunu unutma ve kendinin kiymetini bil
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Seven insan kalbini sever. Yok bunun burnu yamuk, yok onun dudağı kıvrık, yok şunun boyu da ne böyle demez. Takmayın bunları, her şeyi ardında bırakıp seven biri çıkacaktır elbet, o günü bekleyin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler:)
+1 yılEvleniyorduk sonra bir baktım kemer kamoon dedim !
şu an ayrıyız ühü :(02 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecmeyin yahuuu
- +1 yıl
:(((
+1 yılSoğuyan baştan soğur.. Seven adam burun falan takmaz. Seven sevdiğinin kusurlarını görmez...
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun..
- +1 yıl
doğruyu sölüyorum yani eğer bunu problem yapsa senle hiç ilişkiye başlamazdı..
Soran+1 yıltesekkurler :)
Güzel ve çekici olan birisin ama sana bir tavsiyem o çekici bırakman asdavsbjdjdlfmgm
04 Yorumla
SoranOffff ahahahahahaha yapma bunu bir daha :D
- +1 yıl
espiriyi ilk defa gördüm süperdi:)))
Soran+1 yılpeki tesekkur etttim o halde:D
Burun konusu sıkıntılı bir konu. Bence estetik yaptırmadan rahatlayamazsın. Yoksa bu sıkıntı hep devam eder.
08 Yorumla
Soran+1 yılkararsızım
Soran+1 yıldogallıktan yanayım estetik güzeli sıfatını almak istemem :/
Soran+1 yıldaha beter depresyona soktun be :((
Soran+1 yılsendemı estetık yaptırdın?
Bence sorun etmemelisin.. Onun seni sen yapan bir farklılık olduğunu düşün :) Yeşil göz kumral uzun ince olman da hoş bir şey..
03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler :)
Soran+1 yıltekrardan tesekkurlerr
bence sıkıntı yok.
Çocukta tek laf etmemiş.
Kendi kendine kuruntu edip tadını bozma derim. Mutluluğun tadını çıkar derim.08 Yorumla
Soran+1 yıliste kendi kendime kuruntu edip canımı sıkmakta üstüme yoktur. ne yapalım Allah böyle yaratmıs biraz abartıyorum ama:(
Soran+1 yılabartıyorsunuz, tesekkürler :)
Soran+1 yılvayy be :)
Soran+1 yılhayırlısı buymuş
göz renklerin benimkiyle aynı.
cevap: güzelim sen neyin tribindesin. ahaha :)00 Yorumla
+1 yılvera vera ver vera gibi bir nick olmuş panpa :D iyisin iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol:D
Görünüşünde bir sorun varsa baştan sevgili olunmaz zamanla soğumakta neymiş..
01 Yorumla
Soran+1 yılyani
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Sevgilim olcak kişi yüreğinde ki 💖 be aşık olacak yüzündeki 👃 değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yıleğer sevdiğim kişi bu fotograftaki kız ise neresi eğri olursa olsun evlenirim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılahah tesekkurler
Benim sevgilimin burnu büyük güneş gözlüğü takınca çok net belli oluyo ama komik bence ben rahatsız olmuyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılne güzel önemli olan kusurlarıyla sevebilmek zaten
Soran+1 yılaynen öyle tesekkurler:)
Soran+1 yıltesekkurler sanada :)
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar şu burun olayına çok kafayı takıyor. Zerre kadar önem vermiyorum aşırı anormal olmadıkça.
00 Yorumla
+1 yılSeni kabul eden böyle kabul etmeli kabul etmeyen de kendi kaybeder canısı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
Rica ederim sen de takma fazla böyle şeylere :)
sümüklü olmadıktan sonra karşimmm :) öyle yaratılmış sonuçta yargılayamayız ki.. sıkıntı yok yani...
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurleer
Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. Elin yüzün düzgün.
Karakterinde sağlamsa hertürlü sevgili olunur seninle01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim
Eğriliği çok takmam ama kemerli olması genelde hoşuma gider genelden bir farklılık neticede
013 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin
Soran+1 yıldegisiik :D
Soran+1 yılbence onun ki kötü degil ama :D
Soran+1 yılYine de Çok Şükür :)
Soran+1 yılsevgilim yok :D
Soran+1 yılahahahahha neden :D
+1 yılBeni seviyorsa ve bende onu seviyorsam sıkıntı değil. Baktım olmuyor estetik yaptırırız.
07 Yorumla
Soran+1 yılbaktın olmuyor? ne anlamda olmuyor..
- +1 yıl
Çok eğriyse ve bu durum sevdiğim kızı rahatsız ediyorsa bu sorunu çözerim. :)
Soran+1 yılsenın ıcın problem degıl yanı
- +1 yıl
değil :)
- +1 yıl
gerçekten seven bir kız yoktur. ama varsa dağları delerim onun için... çünkü zaten en son beni gerçekte hiç sevmeyen biriyle ilişkim bitti. ondan sonra sevgili yapmadım...
Soran+1 yılAllah karsına hayırlısını cıkarır umarım sende mutlu olursun sende takma yalnızlık o kadar da kötü degil :) dipnot:gercekten seven kızlar var..
- +1 yıl
Umarım çıkar. Çok isterim bunu... :)
seven insan dış görünüşe önem vermez seni oldugun gibi sever
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılmütevazi :p
+1 yılÇok saçma bir soru eğer zaten gerçekten seviyorsa seni dış görünüşün için değil kalbin için sevmeli
03 Yorumla
Soran+1 yıldogru
- +1 yıl
Doğru ama uyan yok herkes kendi havasında malesef
Soran+1 yılaynen öyle
burun mesele değil yahu yaptırrız :) ama yinede bir etkendir :)
00 Yorumla
+1 yılSen Sorun Etmişsin.. Başkasının Sorunu Olacağını Sanmıyorum..
00 YorumlaKimse kimseye ne burnu için nede başka biyeri için mana vermemeli seni seven kabul edende olduğun gibi kabul etmeli!!!
00 YorumlaAlakasi bile yok burun yuzunden arkadas veya sevliden sogunurmu ya bu arada dur bir fotona bakim hele nasilmis. :)
00 Yorumlaamma yazmıssın ya okurken cenem dustu :D burunla ılgılı bı sıkıntım yok benım sıkıntı olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılahahah kusura bakmayın kafanızı sisirdim evet :D
Soran+1 yılokurken cene de dusmez o zaman :D
Benimde öyle sorun yok ^^
Tam aksine dışardan okadar sorun edilmiyor03 Yorumla
Soran+1 yılama erkeklere karızma katıyor bence.
Soran+1 yılolabilir farklı bir bakıs
+1 yılyahu boş şeyler bunlar. aşık adam hertürlü sever burna falan bakıyosa zaten başka şeye aşıktır o.
02 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısın
- +1 yıl
O zamn kötü işte. Bu memlkette herşeyi ol ama haklı olma.:D
benim bir arkadaşım vardı burnunu yaptırdı ÖLDÜÜÜÜÜÜÜ
02 Yorumla
Soranaa bak sen
Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Yok Lan. Takmam Buruna Falan. Genelde Kızlar Takar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılelimde degil ya psikolojim bozuldu resmen :D fazla takıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenen öyle beğensin ki sevdiğim kızda öyle birşeyi sorun etmem
00 Yorumla
+1 yılamaan doktor diye birşey var aldırmam ama yine de o takıntı yapıyosa yaptırırz :D
00 Yorumla
+1 yılSadece tipe bakanlar için sıkıntı olablr ama pek tamam şahsen
02 Yorumla
Soran+1 yılbence sadece tipe bakarak seviyorsa hiç sevmesin daha iyi.
- +1 yıl
Aynenn :)
+1 yılBence allah insani ozene bozene yaratmis ama seni tutmus firlaymis derim ben :) :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım? :d
- +1 yıl
Firtlatmis olcak orasi :)
- +1 yıl
Kemer kac delikli :) :)
Soran+1 yıl100
- +1 yıl
Ayy cok zayiffsin :) haha senn burunda sekil ha :) yandan cek at yorumumi solyim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi gözleri olsun gerisi önemli değil
Çok tatlı ya <301 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler
ay sacmalama bnmde burnum genis kendnle barisik olmaya bak :)
03 Yorumla
Soran+1 yılkendımle barısmaya calısıyorum bende :D
Soran+1 yılumarım:)
+1 yılFotografta iyi gorunuyor ama kendin rahatsiz oluyorsan yaptir... dipnot:dogallik her zaman iyidir
04 Yorumla
Soran+1 yıliste dogallıktan yana oldugum ıcın pek yaptırmak istemiyorum
- +1 yıl
O zaman yaptirma ne gerek var :) gozlerin kasin dudaklarin vs guzel birak o da kemerli kalsin:)
Soran+1 yıltesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim
İnsanlar ne kadar da ruh güzelliği dese beğendiği kişinin ruhu güzelse seviyo. gerçk bu
05 Yorumla
Soran+1 yılbedeni* demek istedinsanırım. aynen bencede..
Soran+1 yılesine güveniyorsan sıkıntı yok bence.
Soran+1 yılsen erkeklerin etkilenip etkilenmemesine takma bence sunu düsün o sana ait yani konu kapanmıstır bence:)
Seven insan herşeyiyle kabul eder ne münasebet canım :D
00 Yorumla
+1 yılSevgilim yok ama olsa burnuna bakmazdım yani açıkcası burnunu önemsemezdim
00 Yorumlasevdiğin diyosun iş bitmiş zaten ben onu öyle sevmişim
00 Yorumla
+1 yılBurun farkıyla önde olmak bu demek olsa gerek :)
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlamadım:)
- +1 yıl
sen benim fotomu görmediğin için mutlu olmalısın diyorum sadece :)
Seviyorsak öyle sevmişizdir zaten neden aldıralım.
03 Yorumla
Soran+1 yıliste sürekli yan dönmemeye düz durmaya calısıyorum belkide farketmeden sevmistir :D
Soran+1 yılbakalım :D
- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne