Internetten fotosunu buldum. Almalı mıyım sizce? Fiyatı bana 6-7 Euro civarı patlıyor :) ise yarıyor mu ve kullanımı nasıl, hangi renkler neye ise yarıyor?

Yeşil kızarıklar için, pembe ten rengini açmak ve "highlight" etkisi yapmak için. Ten renginde olan göz aldı için ve diğer ikiside galiba kontür içindir
Pembe olanı göz altına olur mı? Yeşil mı daha iyi yoksa
İkisinide göz altına kullanma daha çok belli olur. Göz altların çok kötü ise kırmızı veya turuncuya yakın renklerden ruj sürebilirsin, azıcık ruj sür ve elinle güzelcene masaj ettir sonra üstüne o concealer olan, ten rengindekini sür düzelir
Ruj zarar verir mı? Göz altlara. Concealerim yok ama concealer stick diyorlar ortasında yeşil var fondöten stick gibi bişey. O işe yarar mi
Bende öyle yapıyorum ve zararını görmemişim, sanmıyorum zarar vereceğini, concealer almanı tavsiye ediyorum herzaman lazım oluyor. Stick bir tek kontür yapınca kullanışlı oluyor gerisi boş bence normal bitane concealer al, paraya kıyarım diyorsan maybeline fit me güzeldir yoksa gratiste falan bulunur
Yesil olan kızarıklıklar icin onun yanındaki sanırım göz altı icin diğerleride kontür icin ilte
Pembe göz altı için, öyle mı? Ben bıkeresinde yeşili surmustum göz altı diye :D
Tam emin değilim ama yesil kızarıklıklar sivilceler icin onu biliyorum😂
Cevap
0Cevap
Bende de var böyle bişey kesinlikle berbat verdiğin paraya değmez. Git fondöten falan al da bir işe yarasın bari 😂
Fondöten olmuyor göz altim daha da belirginleşiyor ozaman
yeşil olan sivilce kizariklar için ilk onu sürüp üzerine kapatici sürüyorsun yanındaki pembe goz altına onun da üzerine kapatici sürüyorsun diğerleri kontür
Bu palettte kapatıcı hangisi?
kapatici ayrı alacaksın
Ben de almak istiyorum Türkiye satışı var mı ya da nerden alabilirim?
Flormar daha iyi bunu alma bence
Türkiye de yok bu.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar