Güzellik merkezlerinde yapılan cilt bakımı sizce yıllarca sivilce sorunu yaşamış birine çözüm olur mu?
Sivilce tedavisi için cilt bakımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Canım sudocrem diye bir krem var. Kesinlikle tavsiye ederim. Youtube da kullananların çektiği videolar falan var. Herkes cok çok memnun kalmış. 16 lira zaten fiyatı. Bence bir al dene
Ben de onu görmüştüm canım da hafif kalır gibi geliyor yine de denerim teşekkür ederim
Bir kullan bakalım 1 ay kadar. Olmadi güzellik merkezlerine gidersin tekrar ama ise yarayacağını düşünüyorum
Çok çok teşekkürler tatlım
Rica ederim canım. Kullanirsan haber verir misin merak ediyorum da :)
olur veririm :)
sen kullandın mı?
Bende kullanıyorum kuzum faydasını gordum gerçekten
tamamdır canım haberleşiriz
Tamam kuzum :))
olmuyor denedim ve olmamıştı
kendim düzenli bakım yaptım cok daha iyi oldu
Nerede yaptırdın ben yıllar önce bir kuaförde yaptırdım hiç sonuç vermedi. Kendin neler kullandın?
Teşekkürler
tek çare roaccutan ismi yanlis olabilir hap tedavisi doktor reçetesi ile alabilirsin baska çaren yok...
Onu kullanmamak için yıllardır uğraşıyorum
sivilce ve sivilce izine karsi tek etkili ilac bende cildimle çok sorun yasadim dier leri fasa fiso ama sen bilirsin sonucta...
peki bir şey sorcam kullanan tanıdıklarımın hep hareketlerinde yavaşlama ve durgunluk gözlemledim böyle bir şey var mı
bunyeye gore degisiklik gosterir ama en negatif etkisi dudaklarinin catlamasi
anladım teşekkürler
sivilceye çözüm budur
Bu yöntemin geçerliliği nedir? Yıllardır süren sivilce sorununa mı iyi geliyor yoksa tek tük çıkanlara mı?
40 civarı sivilce sorunu olan kişide denendi hepsinin sorununu geçirdi. uygula gör
Ne kadar süre uygulamak gerekir?
sivilceler son bulana kadar. bazısında 3 gün bazısında 30 40 gün sürebiliyor sivilceye bağlı. mesela normal sivilceler ve yağlı ciltse sıkıntı yok ama iltihaplı sivilce ise biraz süre uzuyor
yağlı cildim var ve iltihaplı da var normal sivilce de var
kullan düzenli olarak bu sırada alkol ve sigara kullanma tuzu azalt şeker ve şekerli şeyleri hayatından çıkar sonra faydası daha hızlı olacaktır.
hepsini uyguluyorum zaten de bir de bunu deniyim teşekkürler
ben neler neler yaptım sivilce ilaçları bile kullandım olmadı paralarımda çöpe gitti 1 bağ maydanoz yedim geçti yani karaciğeri temizleyen tek şey maydanoz ve dereotu. ve bunların suyu. tabi tere roka gibi yeşilliklerde faydalı ama en zirvedeki ürün maydanoz ve dereotu. hem kendisini ye hemde sapını iç. faydalarını çok fazlaca göreceksin
Nette haftada iki gün için yazıyor fazlası zarar olmasın?
ahaha nete inanırsan ya da her yazana işin zor. mesela kellik doktoru ama kel ya da diyetisyen bildiğin kilolu biri. formülleri tutuyorsa kendi uygular. kısaca nete inanma. sen maydanoz yedin diye korkma ölmezsin. ya da sapının suyunu içtin diye.
maydanozdan vitamin mineral alırsın ve vitaminin mineralin zararı asla olmaz
ya da maydanoz yemek zararlı diye düşün git kutu kutu milyon yan etkisi olan ilaçlar iç. reçetesini okusan elini sürmezsin kısırlıktan tut iç kanamadan ölmeye kadar ne yan etkileri var
Teşekkür ederim merak ettiklerimi sordum deneyeceğim dedim zaten
dene cidden faydası olacak ve teşekkür edeceksin
Kokusu ve tadı çok mide bulandırıyor bunun için ne yapabilirim?
meyve suyu ile karıştır
Teşekkürler
rica ederim
Cevap
4Cevap
Pişik kremi sivilce falan birakmiyomus onu bir araştır.
Dogal yontemleri vardir illaki
ne cildi zamanla geçer
bılmıyorumm
En İyi Cevaplar