Burnumdaki kemikten dolayı nefes zorluğu yaşıyorum.
Antalya'da burun estetiği ne kadara yapılıyor maddi açıdan iyi değiliz bu yüzden özele gidemicem..
Antalya'da burun estetiği ne kadara yapılıyor maddi açıdan iyi değiliz bu yüzden özele gidemicem..
Bu konuda çok şanslısın çünkü benim KBB doktorum sevgili Kerim Sadullahoğlu şu an Antalyada bir devlet hastanesinde görev yapmaya başladı. Hangi hastanede bilmiyorum ama araştırıp bulun ve gönül rahatlığı ile kendinizi onun ellerine teslim edin. Harika bir doktordu gitmesine çok üzüldüm :(
Hocam merhaba ben 6 gün sonra kerim sadullahoğluna burun ameliyatı olacağım hem nefes alamama sorunu hemde burundaki kemer yüzünden estetik olacağım açıkcası kerim beyi tanımıyorum doğru düzgün de araştırmadım adamın duruşu bir güven verdi ameliyat tarihini o yüzden kabul ettim estetik konusunda çok başarılı mı siz oldunuz mu biraz bilgilendirirsen çok sevinirim instagramdan yazarsan hemen dönerim: therocky07
şu an kendisi Kepez Devlet Hastanesinde
bir yakınım yaptırdı gayet memnun 2500 TL'ye Antalya da
Nereye yaptırdı acaba
@Deniz818181 merhaba siz yaptırdınız mı acaba
Cevap
1Cevap
Ben 10 bin civarına olmuştum hiç tartışmasız Eyüp Bozkurt'u tavsiye ediyorum kızlar gözünüz kapalı güvenebilirsiniz ben normalde çok pinpirikliyimdir hiçbir doktoru kolay kolay beğenmem ancak bu adama ameliyat olmuş ve acayip memnun kalmış biri olarak yazıyorum üstüne tanımam ya, her aynaya baktıkça minnettarlıkla hatırlıyorum kendisini
Merhaba ıstagramdan ıstek atsam fotoğraflarını gorebılır mıyım acaba ben de estetık olmak ıstıyorum doktor bulamadım
@Selenayyım olddunuz mu
Hangi hastane de yardımcı olur musunuz lütfen bilgi almak isterim
akdeniz tıpa gitt ücretsiz kemik ameliyatı yaparlar abimde oldu dün akşam
Merhaba bende düşünüyorum burnumda et var ve kemikli uygun fiyatlı devlette yapan doktor var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar