Saç Bakım Kızlar defrize keratin saç düzleştirme için hangisi daha iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor X tenso daha iyi galiba Kerastase discipline bain Loreal x tenso Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar defrize keratin saç düzleştirme için hangisi daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
calimera06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl İşe yarıyo mu 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Yaramaz mı ben yaptırdım Yorumla calimera06 +1 yıl Yağlı gösteriyo o tür şrylrr ben inanmıyorum ama senn dediğin kuaforde mi yaptrdın Yorumla Soran +1 yıl Evt kuaförde yaptırdım Yorumla Soran +1 yıl Düz saçla insan yakışıklı bile oluyor kıvırcık dalgalı saç erkekte boktan bir şeh Yorumla calimera06 +1 yıl Baya pahalı olan dimi tamam onu biliyorum işe yatıyomuş ben bakım kremi falan sandım 6ay falan gidiyomuş şampuan falan verıyolar düzenli bakımla 3yıl flndı galba Yorumla Soran +1 yıl Brezilya fönü değil bu ama Yorumla calimera06 +1 yıl Saçmalama bence kıvırcık güzel ya da dalgalı Yorumla Soran +1 yıl Bu en sağlıklısı Yorumla Soran +1 yıl Kıvırcık ve dalgalı saçlı erkekler saçı uzunda çirkindir Yorumla calimera06 +1 yıl Bence güzel ya Yorumla Soran +1 yıl Erkeği çirkin gösteriyor dünyanın en yakışıklı adamları hep düz saçlı ztn Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı erkekler hep düz saçlı Yorumla Soran +1 yıl Bonus saçlı erkekler filan hep iticidir Yorumla calimera06 +1 yıl A diyen benim bu arada :) Yorumla Soran +1 yıl Farkettim başka kimse yaZmadı senden başka sağol Yorumla calimera06 +1 yıl Bunlar kuafor sonrası bakım şeyi dimi Yorumla Soran +1 yıl Kuaför sonrası şampuan veriyor Yorumla Soran +1 yıl Saçını düzleştirmek için kullandığı bir şey var Yorumla Soran +1 yıl Onu sürüyor filan saçını düzleştiriyor Yorumla calimera06 +1 yıl Ya bazen sürüyorum kabarıyoda yağlı gösteriyo azıcık bişey sürsen etkisi olmuyo falan kullanmıyorum hiçbiri ile yaramıyo ıvır zıvır Yorumla Soran +1 yıl Ben evrim geçiriyorum onun için ben yapıyorum sen istemiyorsa yapma ztn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İşe yarıyo mu
Yaramaz mı ben yaptırdım
Yağlı gösteriyo o tür şrylrr ben inanmıyorum ama senn dediğin kuaforde mi yaptrdın
Evt kuaförde yaptırdım
Düz saçla insan yakışıklı bile oluyor kıvırcık dalgalı saç erkekte boktan bir şeh
Baya pahalı olan dimi tamam onu biliyorum işe yatıyomuş ben bakım kremi falan sandım 6ay falan gidiyomuş şampuan falan verıyolar düzenli bakımla 3yıl flndı galba
Brezilya fönü değil bu ama
Saçmalama bence kıvırcık güzel ya da dalgalı
Bu en sağlıklısı
Kıvırcık ve dalgalı saçlı erkekler saçı uzunda çirkindir
Bence güzel ya
Erkeği çirkin gösteriyor dünyanın en yakışıklı adamları hep düz saçlı ztn
Yakışıklı erkekler hep düz saçlı
Bonus saçlı erkekler filan hep iticidir
A diyen benim bu arada :)
Farkettim başka kimse yaZmadı senden başka sağol
Bunlar kuafor sonrası bakım şeyi dimi
Kuaför sonrası şampuan veriyor
Saçını düzleştirmek için kullandığı bir şey var
Onu sürüyor filan saçını düzleştiriyor
Ya bazen sürüyorum kabarıyoda yağlı gösteriyo azıcık bişey sürsen etkisi olmuyo falan kullanmıyorum hiçbiri ile yaramıyo ıvır zıvır
Ben evrim geçiriyorum onun için ben yapıyorum sen istemiyorsa yapma ztn