remove bence iyi marka son gratis indiriminde hem retouch pen hem ağda bandı hemde sık sür ağdasını aldım kasiyer kız tip tip baktı evde kendimi ağdaya buluyorum sandı heralde :lol: retouch pen'den memnun kaldım hatta geçen gün ofisin tuvaletinde kullandım hahahhh=] diğerlerini daha deniyemedim ama
ben inatçı tüyler için olanını almıştım. yüz bölgesindeki tüylerim sık ve yogundu. Ben memnun kaldım acıkcası paketın içerinde ağda bezı ve temızleme mendılıde mevcut hepsını ayrı ayrı satın almak zorunda kalmıyoruz. ekonomık geldı bana tavsıye ederım :))
Bikini için olanı bende kullanıyorum. Çok guzel siyah nokta için olanı multi action onu annem ve ablam kullanıyorlar cok memnunlar. Bitkiselmiş ürünler bende kullanmayı düşünüyorum
Ben kullanıyorum cilt tipine göre ürünü tasarlamıslar. Ben normal ciltler için olanını kullanıyorum. Çok ekonomık ve bitkisel ürün cildime hiç zarar vermıyor
Resmen hayat kurtarıcı bir ürün çantana at çık çok güzel. Cilt tipinize göre farklı 3 çeşitte tasarlanmış ben normal olanı aldım. Çok pratik gerçekten.
En İyi Cevaplar