Çevremize baktığımızda herkesin kendine has bir makyaj tarzı olduğunu görürüz. Bazıları sadece fondöten, pudra, lip balm ve allık kullanarak makyajını tamamlarken bazılarının yüzünde eksik olan tek şey badana oluyor.
Peki sizin tercihiniz hangisi? Veya hangi tür insanları görmek istersiniz etrafınızda?
makyaja gerek bile yok benim için. son yaptığım makyajımı mayısın sonunda gideceğim bir düğün için yapmıştım. o günden beri rimel bile sürmedim ve bununla gurur duyuyorum. etrafımdaki herkes bana cilt rengimin çok güzel olduğunu söyler. tek sırrım makyaj yapmamak ve arada sırada buhar banyosu yapmak. hepsi bu :)
hafif makyaj görmek tercihim, kendimin de ağır makyaj tercih ettiği dönem oldu ama geride kaldı artık. ağır makyaj göz yoruyor, bir de kamerada güzel çıkıyor ama gerçek hayatta kötü hatta bazen pis gözüktüğü bile oluyor malesef. :/ ama gene de tabi ki herkesin tercihi kendine, yapmak isteyen yapıyordur hakkıdır
A harfini seçtim makyaj yerine ve yüze göre yapılması gerek. 20-35 yaş aralığında kusursuz bir cildi olan biri zaten badana gibi makyaj yapmamalı. Eğer kusurlu bir cildi varsa ve rahatsızlık duyuyorsa o zaman badana ile boya yapabilir. Öyle olursa da güzel olur.
mumkunse sıfır makyaj olsun bence daha cok yakısıyor bır bayana daha olgun ve daha cekıcı gelıyor bana sade olacak bayan dedıgın şempaze gıbı gezmeyevcek ortalıklarda.
Mesela ben günlük makyajımda flormar cc krem avon gri krem far pastel göz kalemi pastel rimel ve golden rose velvet matte ruj kullanıyorum yani o kadar agır degil
Günlük hayatta elbette sade ve hafif bir makyaj her zaman için çok daha göz alıcı olacaktır. Ağır makyajı günlük hayatta yaparsanız özel günlerde ne farkınız olacak?
En İyi Cevaplar