Cevabın nedir?
+1 yılHenüz olmazsa olmaz iki şeyim var biri çok özel:) Kimseye söylemem:) Sadece en yakın arkadaşıma, sorarsa:) Nemlendirici niyetine kullandığım bir şey. Makyaj yapmam ama makyaj yapsam baz olarak kullanabileceğim bir şey. Benim gibi kapatıcılık aslında istemeyen ama nemlendirerek cildi daha pürüssüz ve aydınlık gösterenler için ideal üstelik tamamen doğal içerikli ve eldeki yaralara filan bile iyi geliyor. Diğeri de vazelin:) Gerçekten ellerin son dönemlerde acayip kurudu çatladı, topuklarım da öyle ve tek iyi kremsi ürün, vazelin.
st3.myideasoft.com/.../pr_01_8985.jpg
Bunu kullanıyorum. El-ayak bakımı demişken dün ilk defa bir şey denedim bundan sonra da ayak bakımım için aynısını yapmayı düşünüyorum:
-Badem yağı
-Çay ağacı yağı
-Okaliptus yağı
-Limon yağı
-Lavanta yağını bir leğen suya her birinden bir kapaktan az olacak şekilde ekleyip içine kaya tuzu atıyorum ve ayaklarımı o suda dinlendiriyorum.15 dakika filan bekledikten sonra, ayaklarımı vazelinleyip pamuklu çorap giyiyorum. Ertesi güne kadar öyle bekliyorum.
El bakımım için sadece vazelin kullanıyorum ve tırnaklarım için de sadece tırnak makası. Tırnaklarımı oldukça kısa tuttuğum için araları neredeyse hiç kirlenmiyor ama bir iş yaparken arasına bir şey girdiyse de tırnak makasının törpüsüyle arasını temizleyip uzadıysa tekrar kesip yıkıyorum ellerimi. Zeytinyağı sürüp ellerimi sarıp beklemeyi de deneyeceğim bir gün. Onun dışında vücut ve yüz için birsürü doğal kür biliyorum aslında ama tüylerimi henüz lazerle aldırmadığım için yağ gibi şeylerin tüylerin beslemesini istemiyorum. O yüzden çoğu küre lazerle tüylerimden tamamen kurtulduktan sonra başlayacağım ama şimdilik yaptıklarımı uyguladığım kürleri söylemek gerekirse:124 Yorumla- +1 yıl
Dudak bakımı-bal, limon, şeker ve tuzu çay tabağında karıştırıp dişlerimi fırçalamadığım, temiz bir diş fırçasına sürüyorum ve dudaklarıma peeling yapıyorum. Daha sonra da dudak nemlendiricimle nemlendiriyorum. Dudak dolgunluğu için buzla ve viks ya da tarçınla yapılan bir kür daha var ama sağlıklı olduğunu düşünmediğimden özel bir günde denerim onu.
Soran+1 yılBunu Bence haline getirip paylaş bence, eminim faydasını dokunacaktır birçok üyeye :)
- +1 yıl
Yüz bakımı:Buhar banyosu (Sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bu yüzden uzun süre devam etmeyeceğim ama siyah noktalarda işe yarayıp yaramadığını görmek istiyorum.) Bir kova/leğen/tas suya kaynar suyu boşaltıp içine lavanta suyu ve elma sirkesi koyup yüzümü bu kovaya tutarak başımı bir havluyla kapatıyorum.5 dakika filan bekliyorum.
Limon ve kaya tuzunu bir çay tabağında karıştırıp parmaklarımla cildimi çizmeden bu karışımı siyah noktalarımın olduğu yerlere uyguluyorum ve biraz bekleyip yüzümü ılık suyla duruluyorum.
Saç bakımı:Paraben içermeyen şampuanımın içine argan yağı koyuyorum ayrıca duşa girmeden önce argan yağını saçlarımda yarım saat kadar bekletiyorum. Ayrıca koyu saçlarım olduğu için argan yağı, saç bakım serumu ve Türk kahvesini bir çay tabağında karıştırıp ellerimle saçlarıma uyguluyorum böylece saçlarım sağlıklı ve parlak oluyor. Ayrıca saçın rengini de koyulaştırdığı söyleniyor bu karışımın.
- +1 yıl
Kirpik bakımım:Tatlı badem yağına kulak çubuğunu batırıp kirpiklerime uyguluyorum. Çoğu kişi bu yöntemle gözüne kaçırdığı için kuru ve temiz bir maskara fırçasıyla da sürülebilir.
- +1 yıl
Çoğu kişinin bildiği şeyler aslında ya o yüzden böyle bir "bence" yapmadım ama teşekkürler:)
- +1 yıl
Uzun uzun yazıyorum ama yardımı dokunur belki diye, okumak zorunda değilsin tabii hepsini:) En azından köşede dursun diye yazıyorum:)
Soran+1 yılVazelinle aram iyidir. Yorumum kısa olduğu için okumadığımı düşündün galiba, üzüldüm.
Vazelini; çatlak dudaklarım kurumasın diye, kirpiklerim uzasın diye boş rimel kutuma ekleyip sürurerek, dayanıksız ve kırılıp duran tırnaklarım güçlensin diye, makyaj kalıntılarını temizlerken yüzümü tahriş etmeden ve korusun diye, nasır olusmasına karşı ayak topuğumu korumak için ve agdadan sonra tazenme-canlılık gelsin diye cildime kullanan biriyim.
Bence haline getirirsen eger, okuyucu sayısı artar. :)- +1 yıl
Yok, öyle düşünmedim de bu ülkede böyle uzun yazılar rağbet görmediğinden hani belki sen de sıkılmışsındır diye dedim:) Ama teşekkür ederim okuyup ciddiye aldığın için:)
Soran+1 yılİlgi alanıma giren bir konuya değinip, okumadan gecmemi bekleseydin üzerdin diyelim o halde.
Aloe vera'yi dene derim bir de, Aloe vera; saç derisini besleyen enzimler içeriyor. Saç dökülmesini engelliyor ve aşırı yağlanma - kepeği azaltma konusunda da yardımcı oluyor.
Cildin dokusunu güclendiriyor, yaraların cabuk iyilesmesini sağlıyor, akne ve sivilcelerin önüne geçiyor. Daha bircok faydasi var ve ben yetiştiriyorum o derece seviyorum :)
https://i.hizliresim.com/41O7o4.jpg
İhtiyacım oldukça yaprağini yolup yolup kullanırım.
Rica ederim ve yorumun için teşekkür ederim.:)- +1 yıl
Bunlar da şimdilik (Umarım bir gün tamamen doğal yöntemlere geçebileceğim:)) dışarıdan hazır kullandığım bakım ürünlerim:
Tüylerden arınmak için:
Epilasyon
1.bp.blogspot.com/.../...agda+bantları-18.99TL.png
g03.a.alicdn.com/.../...sau-Cukur-Sekali-Pakai.jpg
www.vavendu.com/.../...-Tuy-dokucu-krem-150-ml.jpg
(İğrenç bir şey bu tüy dökücü krem. Sadece bir gün mecbur kalırsam diye tutuyorum hala.)
- +1 yıl
Babam da yetiştiriyordu ama hala yetiştiriyor mu emin değilim Aloe Vera:) Bu bitkiyi çok severim yanıklar için kullandığım jelde, dudak nemlendiricimde filan hep var:)
Soran+1 yılTuy dökücu kremler alerji yaptı ben de, kabarmalar ve yaralar oldu. Jileti mecbur kalmadıkça asla kullanmam. Ağdacıyım ben =/
Ağdadan sonra dayanabilrsen eğer, limon sür açilan o gözeneklere. Azalmalar oluyor.- +1 yıl
Ağda yapıyordum ben de normalde ama şimdi epilasyona başladım o yüzden jilet kullanmak zorunda kalıyorum ve aynen, tüy dökücü krem iğrenç bir şey. Limon sanırım yaptım belki yine yaparım ama cildim hassas ancak sulandırarak yapabilirim çünkü hemen yakıyor.
- +1 yıl
Saç için:
ogxbeauty.com/.../vitamin-e-shampoo.jpg
(Argan yağıyla karıştırdım.)
www.parfumbank.com/.../5740_buyuk.jpg
www.bakimstore.com/.../...kim_sampuani_40786_1.jpg
www.makemeheal.com/.../10105000944.jpg
(Duş sırasında saç kremi olarak kullanıyorum.)
www.eczanedesin.com/.../1464612750.png
(Duş sonrası ıslak saçımı taramak için kullanıyorum.)
www.byphasse.com/.../acond_insta_boucles2_1.jpg
(Yazın-özellikle plajda-ıslak saçımı taramak için kullanıyorum ve bazen yaz-kış fark etmeden duş sonrasında saçımı taramak için de kullandığım oluyor.)
img.epttavm.com/.../16145616_0.jpg
(Duş sırasında her şampuanlamadan önce ve duş sonrasında saçlarımı taradıktan sonra kullanıyorum.)
bigozat.files.wordpress.com/.../...1772h_1772w.jpg
(Saçlarım elektriklenmişse ve dışarı çıkacaksam kullanıyorum.)
saglikdepom.com/.../...l-repair-sivi-sac-kremi.jpg
(Dışarı çıkacaksam ve saçlarımın parlak görünüp güzel kokmasını istiyorsam kullanıyorum.)
- +1 yıl
www.happy.com.tr/.../...c_kopugu_200ml-600x600.jpg
(Saç köpüğü, spreyi vs. hiç sevmediğim için neredeyse hiç kullanmasam da elimin altında bulunsun diye atmadım ama köpük kullanmak isteyenler için kötü bir ürün olduğunu düşünmüyorum.) - +1 yıl
Yüz için:
Siyah noktalar için üretilmiş sabun
www.himalaya.bg/.../product_538.jpg
www.vidanya.com/.../76_neutrogena-1783_1.jpg
www.kuafordepo.com/.../2373_buyuk.jpg
www.toptankampanya.com/.../...1_156176-800x800.jpg
(Neutrogena'nın bu üç ürününü yüzümde etkili oldukları bölgelere sürüp hafifçe birbirine karıştırıyorum ve ılık suyla duruluyorum.)
images1.sanalmarket.com.tr/.../34234851_large.jpg
(Tonik niyetine ve cildime renk vermesi için kullanıyorum.)
www.minisepet.com/.../...yah-nokta-tonik-200ml.jpg
- +1 yıl
Makyaj temizliği ve oje çıkarmak için:
www.dilaykozmetik.com/.../...msi-formul-150-ml.jpg
1.bp.blogspot.com/.../...zleyici-162ml-700x700.jpg
www.toptankampanya.com/.../...1_155645-800x800.jpg
(Asetonsuz aseton olması en sevdiğim özelliği ve renginden dolayı da siyah ve kırmızı ojeler için birebir.) - +1 yıl
Diş ve dudak bakımı:
-Diş fırçası
-Diş macunu (İpana kullanıyorum çünkü hayvanlar üstünde deney yapılmıyor.)
-Elektrikli diş fırçası
-Ağız bakım suyu (Oral B ve Listerine)
-Diş ipi
-Misvak
Diş beyazlığı için kür:Portakal, limon, muz kabukları, çilekle birlikte rondodan geçirilir ve püre haline getirilip karbonatla karıştırılır, macun haline getirilir. Diş fırçasına sürülerek dişler bu macunla fırçalanlır. Daha sonra hindistan cevizi yağıyla gargara yapılır. Karanfil çiğnenilir.
photos.smugmug.com/.../ALOE%20LIPS-L.jpg
lh6.googleusercontent.com/.../...ge--934766783.jpg
- +1 yıl
Yorumuma teşekkür edip bildirimlerime maruz kaldığın için teşekkür ederim:)
Soran+1 yılBunu Bence olarak paylaşman için ikna etcem seni :/
- +1 yıl
Hahaha:) Ya ne bileyim şimdi sen sordun ve ilgilendiğin için uzun uzun yazdım da artık bu tarz şeyler bilindik gibi geliyor yani dediklerimi içeren 50 tane "bence" yazılmıştır:) Ama teşekkür ederim gerçekten:)
Soran+1 yılKendine özgü yorumun var. Yaz, yardımcı olurum hatta, buraya daha fazla detay düsme :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim:) Bakalım, belki senin için yapabilirim:) Aslında daha önce iki "bence" yazdım ama uzun uzun açıklamayı sevdiğim için olsa gerek "süper bence" seçilmedikleri için sanırım kimse görmedi:) Birisi yemek ile ilgiliydi diğeri de moda.
Soran+1 yılMesaj kutunu aç.
Linkleri at, bakmak isterim. =/
En İyi Cevaplar
Madame Coco nun bir ürünü var çok küçük bir tüp el kremi keratinli ve ismi amber olarak geçiyor. Kesinlikle o. Çünkü tek damlasi bütün elini nemlendiriyor ve yağlı gibi bir his bırakmıyor. Veee Rossmann in kendi ürünü olan ruju 57 numara. Ilk almanyada almıştım. Izmirde sadece tek bir şubesinde bulabildim. Çoğu kişinin arayıp bulamadığı bir ton 😊😉
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle fazla bakım ürünü kullanmam. Benim ellerim çabuk üşüyor ve hemen çatlıyor. Bu sebeple el kremi kullanıyorum şimdi ismini unuttum daha doğrusu ismine hiç bakmadım. :)
Tom Ford markanın çok iyi olduğunu duydum ama senin onları kullanmana gerek yok. Benim de artık el kremi kullanmama gerek yok artık senin ellerin var, üşümez ellerim.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen yatıyorum iyi geceler. ❤️❤️❤️
Soran+1 yılİyi geceler :))
Armani parfum ve yves rocher bakim seti
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
30Cevap
+1 yılBelli bir marka veremem ben açıkçası. Toniğimi, nemlendiricimi, peelingimi kendim yapıp, gratis ya da watsonsdan aldığım kapların içine koyuyorum. Onun dışında makyaj malzemeleri değişiyor. Bir gün birine "tamam, bu benim favorim" diyorum, bir gün birine. Sanırım düzenli olarak kullandığım tek ürün vücut kremim, o da h&mden.
10 Yorumla
+1 yılEyvre rocherin yuz bakim urunleri ozellikle siyah nokta icin olan peeling jelini siddetle tavsiye ediyorum yuzum cok beyaz ve siyah nokta icin her careyi aramistim bantlar binlerce pahali urun ilac en iyisi kesin cozum bununla her sabah yikamak
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılLoreal'in nemlendirici gkf korumalı yağlı ciltlere özel kremi. Yağlı cildi olanlara tavsiye ederim, fazlasıyla dengeliyor.
31 Yorumla
+1 yılNiveanın deniz iğdeli kremi arko nemin nemlendiricisi niveanın lacivert kutulu kremi vazelin gül suyu dove sabun bir de otacının bitkisel sabunları var lavantalisi ve defnelisini kullanıyorum
10 Yorumla
+1 yılparfüm deod. dışında dolabımdan eksik olmayan her gün iki kez kullandıgım yüz tonigim loreal paris 3lü etki normalde turkuaz rengikullanıyodum ama pembe olanı aldım bu sefer daha jel gibi
10 Yorumla
+1 yılÖzellikle kremlerde reklamlara aldanıp bir markaya çok bağlanmak kızlar için yanlış olabilir. Bir arastirmada Nivea'nin çok daha pahalı ürünler kadar performansli oldugunu görmüşlerdi. Araştırmak lazim
10 Yorumlakonuyu okurken elime sürdüğüm eyüp sabri tuncer zeytinyağlı krem :) vee sonrasında piyassdaki en kaliteli kolonya markası olan eyüp sabri tuncer limon kolonyası :)
10 Yorumla
+1 yılCatrice'in kaş kalemi ve coversticki
Maybelline'nin super stayseidig
Rival de loop youngun kaş maskarasını
Sürekli olarak bunları kullanıyorum14 Yorumla- +1 yıl
Ben lekelerime ve göz altıma kullanıyorum, palet şeklindeki highlighter ve contourların kalem gibi olanları var ya onlardan
www.google.com.tr/search - +1 yıl
Rica ederim
+1 yılEn sevdiğim parfümüm bu ara ysaint laurent black opıum mutlaka yüz kremim lancome mac maskaram gosh rujum kırmızı kiko ojem böyle 😊
10 Yorumla
+1 yılYves rocher en sevdiğim marka.
Parfüm konusunda çok hassasım çantamdan eksik olmaz.20 YorumlaYüz, dudak, vücut, ayak, el nemlendiricilerim olsun gerisi çokta önemli değil 😄
20 YorumlaLoreal SuperLiner ve Loreal maskara ve allık asla olmaz ise olmazlarım
10 YorumlaMaybelline maskara
Golden rose 20 numara mat bordo ruj10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn iyi mascara maybeline sari suseli, en iyi anlik bronzer rimmel, en iyi parfum dior hypnotic poison, en iyi lipliner mac burgendy, en iyi deodorant dove stick..
10 Yorumla
+1 yılKolonya evde ve çantamda olur mutlaka.. En sık kullandığım rebul-yasemin
10 Yorumla
+1 yılNeutrogena el kremi, Le Petite Marsellias lip balm, Listerine advinced white ve saç kremim <3
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılÇantamda ruj ve deodorant bir de el kremi bulundururum pekte kullandigim gorulmez ama neyse
20 Yorumla
+1 yılmaskara ve kaş farı gosh bombastik birde pastelin ürünlerini seviyrm
10 Yorumla
+1 yılOriflame nin küçük yuvarlak bir kapta dudak balmı var adini hatirlamiyorum ama hic eksik etmem yanimdaj çok güzel
10 YorumlaDiş macunu, diş fırçası
Deodorant
Dalin her ürününü kullanıyorum
Saç köpüğü
Argan yağı
Rimel
Göz kalemi
Far
Gözaltı kapatıcı
Ruj
Allık
Vücut spreyi özellikle kiraz çiçeği kokusu
00 YorumlaTarak, saçı şekillendirmek için saç kurutma makinesi :D
10 Yorumla
+1 yılzeytinyağlı dalana sardım kremleri çok yaradı bana sabunuda
11 Yorumla- +1 yıl
dalan daha iyi zeytinyağlı cilde yarıyor gerçekten
Chanel parfum ve surme!
22 Yorumla
Soran+1 yılSürme?
Jole idi
Ama artık suriyeliler yüzünden piyasada bulamayacak durumdayım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvazelin her derde deva. elim çatlıyor sivilcem yaram var kirpiklerimi uzatıyor
10 Yorumla
+1 yılNeutrogena el kremi ve ruj.
20 Yorumla
+1 yılpure beauty nin bb kremi. baskasini tanimam.
20 YorumlaDış fırçası ve macun şart...
20 Yorumla
+1 yılSabun ve lif. bu ikisi yetiyor
10 YorumlaParfüm kesinlikle, krem ve makyaj çantam :)
10 YorumlaThe Balm, flormar , mac
şaşmam.10 Yorumlarujumu ve maskaramı hep yanımda taşırım :)
10 Yorumla
+1 yılberber de ne varsa onu kullanıyorum
10 Yorumlayüz temizleme jeli ve nemlendirici
10 YorumlaL&R , Mac ve Kroylan markalar
10 Yorumla
+1 yılDudak balmlarım olmazsa olmaz. 💄
10 Yorumla
+1 yılEl kremi - ruj - dudak balmı
10 YorumlaClinique pep start serisi bu ara favorim
10 Yorumla
+1 yılYves rocher süt tonik nemlendirici krem setim
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılÇuha çiçeği yağı kullanıyorum markası da yok
20 Yorumla
+1 yılParfüm bordu ruj olmazsa olmazım 😇 avon.
10 Yorumlaarko nemlendiri kremler
10 Yorumlamaske kullanıyorum Oriflame
10 YorumlaTırnak makası. Sabun ve diş macunu :))))
20 Yorumla
+1 yılhighlighter
rimel
göz kalemi13 Yorumla- +1 yıl
ben makyaj anladim
+1 yılKozmetik ve bakımda herşey olmazsa olmazım..
10 YorumlaTom ford parfumüm
Neutrogena ekyüz bakım seti12 Yorumla
+1 yılzeytinyağı
salatalık
karbonat
limon10 Yorumla
+1 yılten ruj kesinlikle. bir de dipliner.
10 YorumlaNivea Nemlendirici krem ve full speed
10 Yorumlapastel nude ruj 538 numarası hayat kurtarıcı net
20 Yorumla
+1 yılParfümden baska bisey kullanmiyorum.
10 Yorumlaavon markasını cok seviyorum...
10 Yorumla
+1 yıldove kremleri
loreal Paris
essence
maybelin vs10 YorumlaCok sey varda en sevdigim gülsuyu😍😍😍😍
20 YorumlaEl kremi - ruj - ayna
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 414 cevap paylaştı. Avon oriflame nivea bunları kullanıyorum
10 YorumlaKolonya :D Şu an bile yanımda Koklarim hep :)
24 Yorumla- +1 yıl
nzjsushsjshjs
- +1 yıl
@işsizwomen :))))))))))))
- +1 yıl
@Trapper91 öz yesil :D parfüm sisesinde Şu an cepte
El kremim ve mac rujum
10 Yorumla
+1 yılcaldion parfüm , nivea roll on
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Kişisel bakım ürünleri arasında olmazsa olmaz dedikleriniz ya da kullandığınız markalar nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler