Herkese iyi günler arkadaşlar. Ağustos ayında saçımı ilk kez boyadım. Ama ne yazık ki Saç Açıcı da kullandım. Şu an ocak ayındayız. Boyam aktı bile. Ama saç açıcı akmıyor. Bilenler varsa aranızda eğer saç açıcı akıyor mu? Yoksa akmıyor mu? Saç Açıcı Geçer mi? Saç Açıcı Nasıl Geçer? Lütfen bilenler cevaplasın. Ona göre ümidimi keseceğim. Saç açıcı saçtan nasıl gider?Saç açıcı saçtan nasıl gider?
Özellikle açık renklerde bir saç istiyorsak, boyama öncesinde mutlaka açıcı kullanıyoruz. Açıcı saç rengimizi açarak, istediğimiz rengi kolayca tutturabilmemizi sağlıyor. Genellikle platin gibi çok açık sarılar kullananlar saçlarını sürekli açma ihtiyacı hissediyor. Peki saç açıcı saçtan nasıl gider?
Saç açıcı akar mı?
Saç açıcı akar mı, saç açıcı nasıl akıtılır soruları saçları için açıcı kullananlar tarafından sıklıkla sorulan sorulardandır. Saç açıcılar saçları kalıcı bir şekilde açar, saç boyaları gibi değildir. Yani saç açıcının akmadığını söyleyebiliriz. Zamanla berrak renk yerini matlığa, koyulaşmaya bıraksa da saç açıcının akması mümkün değildir.
Saçtaki açıcı nasıl akıtılır?
Saçtaki açıcıyı akıtma
Saçtaki açıcıyı akıtmak için doğal sabun, sirke gibi birçok yöntem denenmiş ancak başarılı olunamamıştır. Çünkü saç açıcılar saç renginde kalıcı değişiklik yapıyor, rengi tamamen açıyor. Saçtaki açıcıyı akıtma yöntemleri saçlarınızı eski rengine döndürmeyecektir.
Saç açıcı saçtan nasıl gider?
Saç açıcı saçtan kestirmeden gitmiyor ancak kapatmanın yolu saçları boyamakla mümkündür. Eski doğal renginize dönmek istiyorsanız, o tonlardaki bir saç boyasıyla açıcının üstünü kapatabilirsiniz. Saçlarınız uzadığında da açıcılı olan bölümü kestirip tamamen kurtulabilirsiniz.
Açıcıyı kapatmak için en iyi saç boyası: Palette Deluxe
Açıcıyı kapatmak için en iyi saç boyası
40 zengin renk seçeneği sayesinde doğal saç renginize yakın tonu kolayca bulabilirsiniz. Saçlarınızın yıpranmasından korkmayın, içeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçları nemlendiriyor ve besliyor. 8 haftaya kadar kalıcı, canlı renkler ortaya çıkarıyor. İçeriğinde saç boyama için gerekli olan tüm malzemeler var zaten, sadece bir kaba ihtiyacınız olacaktır :)
Acici adi ustunde acilmis renk o yuzden acilmaz acildiginda acik renk oldugu icin ustune yapilan boya akar akmamasi icinde acicinin ustune en az 3 defa boya yapilmasi gerekir ana rengine yakin bir boya yaptir diplerine gelmeden cikan saclarin boyanmamis olur hemde kotu gorunen kismi kapatir
Merhaba. Ben saçımı sariya boyatmak istedim. Boyayla ilgili pek bilgim olmadığı için boyadım ve içinde renk açıcı da vardı. Saçlarım mahvoldu. Saçlarım yine eski haline döner mi diğer boyalar gibi? Teşekkürler yardımcı olanlar için şimdiden. 🙏
Benimde aynı durum ama ben ışıltı yaptırdım, ve ışıltı kısımları berbat. Boya olan kısımlar aşırı kötü ve yıpranmış. Uzadıkça kesmeniz lazım gitmesini istiyorsanız haricinde kendi kendine akacak bir şey değil. Belime kadar olan saçımı bu yüzden kesmek zorunda kaldım, kökü bende uzar 😄
Aynı problemi bende yaşıyorum diplerim eski rengini aldı uzadığı için ama saçımı açtırdıgim için uçlarım hala berbat bunu tek çözümü eski rengine yakın boyatmak bir kaç defa tekrarla saçın ila ki uzar ve geri kalan açık yeri kestir😑
En İyi Cevaplar