Gratis, Watsons ve Rossmann gibi kozmetik mağazaları şubelerinde bulabilirsin. İnternet üzerinden de alabilirsin. Her marka siyah maske çıkarmaya başladı. O yüzden hepsine güvenme. Bazıları cildi tahriş edebiliyor. Güvenilir markalar tercih et.
Benim uzun zamandır kullandığım siyah maske bu; Marie Claire. İlk kullanımdan itibaren temiz ve parlak bir görünüm verdiğini göreceksin. Cildin ölü deriden arınmasını sağlıyor ve siyah noktaları çekip alıyor ya da elle müdahalede daha kolay alınmasını sağlıyor. Tavsiye ederim.
Siyah maske Gratis ve Watsons başta olmak üzere her kozmetikçide satılıyor. Markasına göre satıldığı yer değişir tabii. Ben Rossman'dan almıştım. Birçok markanın siyah maskesi bulunuyor. Cildine göre en uygun olanı seçebilirsin. Siyah maskeyi doğru şekilde uygulamak oldukça önemli. Ona da dikkat etmelisin.
Bütün Gratis, Rossman ve Watsons gibi kozmetik mağazalarında satılıyor. İnternet üzerinden de rahatlıkla bulabilirsin. Özellikle kozmetik ürünleri satan sitelerden bulabilirsin. Ben Procsin markasını denedim güzeldi Gratis'te satılıyor. Sephora'da birçok çeşit bulabilirsin. Ben indirimi takip edip oradan almayı düşünüyorum.
Gratis ve Watsons'ta birçok çeşit var. İnternette de birçok siyah maske çeşidini uygun fiyata bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Farmasi diye bir marka var onun da siyah maskesi güzel deneyebilirsiniz. İçeiği doğal ve memnun kalanlar oldukça fazla. :)
En İyi Cevaplar