Lazer Epilasyon kıllar için kesin çözüm mü?
Yaptıranlar var mı?
Yaptıranlar var mı?
Benim arkadaşım yaptırdı ama bir türlü tamamen kurtulamadı. Hormonal bozukluk olabilir. Bence önce bir kadın doğum uzmanına görünmelisin. Doktorun gerekli görürse seni metabolizma hastalıkları ve endokrinoloji birimine yönlendirebilir.
Hayır kılların hepsi gitmez ama %70 gider erkeksin senin için sorun olmaz.
kaç para tutuyor?
Cevap
1Cevap
Erkek arkadaşım göğüs kılları için başlamıştı iyi gidiyordu acı falan da yoktu fazla. Ama tam olarak sonuç aldmı mı bilmiyorum. İki gün önce artık görünmemeye karar verdik. Numarasını her şeyimi engelledim. Onu çok özledim. :(
Vucudunun belli yerlerinde kalici olmayabilir. Her insana gore degisiyor. Ben yuzumu 3 senedir yaptiriyorum. Hep cikiyo. Bikini ve yuz genelde hep cikar mis
%85 e kadar yok olma görülüyor. Dökülme de oluyor tabi ama lazer yaptırdığın yerin makineleri kalitesi de cok önemli
hepimiz maymundan geldik kıllarınızla barışık yaşayın. iyi günler
%90 etkili diyebilirim ama yaptırdığın yere de bağlı.
6 seans gittim %50 falan azaldı. Sen erkeksin ama kılların daha sert ve kalındır. Daha avantajlısın yani kıllardan kurtulma bakımından.
Ben ütüleme yaptırıyorum normal lazer acıtıyor diye ütülemeye geçtim oldukça memnunum daha seanslarım bitmedi ama çoğu bölge rahatladı
Ütülüme?
@İyimagnumlaar lazer ütüleme oda lazer ama daha uzun seaslara gidiyorsun 20 falan
Ne artısı var normal lazerden
@İyimagnumlaar artısı yok eksisi var daha uzun zaman gidiyorsun ama canın acımıyor ben 11 seans gittim baya rahatladım daha 9 seansım var
ben yaptırıyorum çok acı verici bir şey ama acıtmayan yöntemleri de varmış kıllar tamamen yok olmuyor ama seyrekleşip inceliyor
ben eve aldım daha garanti
Iyi yapan bir yeri bulursan kesin çözüm olur.
Kesin çözüm değil ama çok faydasi oluyo
hamılelıkte gerı çıkıyor
Yaptıracağın yeri iyi seç yoksa bir işe yaramıyor
bir işe yaramıyor bence fuzuli masraf
Normal epilasyon daha sağlıklı
kesin çözüm değil ama erkeklerde belki olur
Ben 4 Şeans yaptirdim ise yaradi azda olsa
Kesin çözüm canım.
Güzel yaptır
Azı kalır
Yaptırma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?