Özellikle bayanlara soruyorum. Benim 6 seans oldu ama hala az çok çıkıyor. Öncekine göre baya azaldı aslında ama sizde durumlar nasıl? Pahalı olduğu için tekrar seans ücreti vermek istemiyorum az kalan tüylere.
Cevabın nedir?
3 yıldır aralıklı olarak gittim, evet belirttiğin gibi bayağı seyrek çıkıyor ama bitmedi.
Ayrıca gittiğin yerle tekrar görüş ve tüylerinin seyrekliğini belirt indirim yapsınlar.014 Yorumla
Soran+1 yılevet tüyler azalınca fiyatı ona göre ayarlıyorlarmış. ama Tüyler dağınık şekilde ordan burdan çıkıyor yani o yüzden tüy almadan mı gitsem onlar tüyün çıktığı yere atış yapsalar sadece. Sen nasıl yapıyorsun o seyrek kalan tüylere.
Soran+1 yılKısaltıyorlarda şimdi ben genitali açıp kısalttıramamki ya utanırım :D
Soran+1 yılgittiğin merkezin ismini verebilir misin ya seninki ucuzsa bir orayı da araştırım benimki çok pahalı.
Soran+1 yılAnkara . sen?
Soran+1 yılMerkezin ismini verebilirsen memnun olurum :D
Soran+1 yılsen ne kadara yaptırdın peki?
Soran+1 yılbaya uygunmuş ya kaç seans gittin peki memnun musun
- +1 yıl
Ben memnunum ve etkili, hijyenik bir yer gittiğim.
Ben çok ara verdim evlilik, hamilelik derken , bir de yazın bronzlaşınca gidemiyorsun.
Şu an bacak için gidemeyeceğim rengim açılana kadar.
Kaç seans gittim inan parça parça gittiğim için hatırlamıyorum en son 6 lo paket almıştım o da bitti işte.
En İyi Cevaplar
Aslında şu an boşa yaptırıyoruz gıbıme gelıyor bu lazerı hamılelıkte hormanlar değişiyormu tekrar sil baştan ben tum vucutu doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğumdan sonra lazerle yakılan kıl kökleri değil uyuyan kıl kökleri harekete geçer ki bu da herkeste olacak diye bir şey yok. Ama doğumdan snra daha garanti olur tabik yaş ilerledikçe daha iyi sonuç veriyormuş çünkü.
Gizli Üye(25-29)+1 yılVardır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
0Cevap
+1 yılSonuçta temelli kurtulamiyorsun üstelik ileride kanser olursan herhangi bir kemoterapi gordugunde vücudun faydasını almıyor kanser olursan tedavi olmayacaksın yani bence yaptırma
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yok :)
- +1 yıl
Ben bunu kendim yaptırmak istedim sırf bu yüzden yaptırmadim , ustelik en yakkn arkadaşım yaptırdı beraber gittik seanslara
Soran+1 yılÖyle olsa doktorlar yapmazdı. Ben araştırdım öyle bir bilgiye rastlamadım söylenti sadece.
- +1 yıl
Beytom güzellik merkezi ara sor
Soran+1 yılGüzellik merkezleri lazer yapmıyor. İnternetten araştırabilirsin, büyük ihtimal orası ipl yapıyor.
Koltuk altim haricinde vücudunun hicbir bölgesindeki tüyleri görmüyor lazer ne yazik ki :((
01 Yorumla
Soran+1 yılsarısın o zaman sarı olsam ben lazerle uğraşmazdım zaten :D
bir kaç seans daha gitmelisin, tamamen kurtulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılçok pahalı ya para vermekten imanım gevredi :D
Soran+1 yılevet de bakalım buna da şükür :)
+1 yılTamami bitmiyor fakat ciddi bir azalma oluyor o da sana rahatsizlik vermiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılbenimki de su an öyle ama tüyler gittikçe daha da gitsin hiç tüy kalmasın istiyorsun :D
- +1 yıl
Biliyorum o durumu 😂 Fakat kayit olurken de soyluyorlar %80 oranda azalma sagliyor tamaminin bitmesini beklemeyin diye. Eğer senin epilasyon islemin bittiyse ve sen tamami bitsin istiyorsan tuylerini aldiktan sonra karinca yagi kullanabilirsin. Çok etkili oldugunu duydum.
Soran+1 yılLzer yapan kadın artık rahatsız olunca gelirsin dedi yani önceden 2 ay sonra gel falan derdi ama en son gittiğimde rahatsız olursan yaptırmak istersen gel dedi. Belki kalan tüyler için tekrar giderim fiyatı indirirse.
+1 yıltüm vücut mu ne kadar ödüyorsun acıyor mu birde :-)
015 Yorumla
Soran+1 yılSeans başı 700, evet acıyor maalesef.
- +1 yıl
Bende düşünüyorum ya gitmeyi
Soran+1 yılbenim 6 seans oldu çook azaldı 2 yıldır ağda yapmıyorum. Sonuçları çok güzel fiyatı biraz pahalı. O yüzden şimdilik ara verdim.
- +1 yıl
Evet tüm vücut 2200 dediler ama sonuç olarak temiz oluyorsun
Soran+1 yılseninki benimkinden baya ucuz ben 6 seans 4 buçuk küsür ödedim :)
Soran+1 yılhangi merkez ismini verebilir misin
- +1 yıl
hadi yaa :-D her yere farklı kullanılıyor değil mi
- +1 yıl
Ama bunda yarım bacak tüm değil tüm vücut diyorlar
Soran+1 yılhayır tüm vucut alex. seninki hangi merkez?
- +1 yıl
ben daha gitmiyorum ki ya araştırıyorum en iyisi alex mi
Soran+1 yıltüy yapısına göre değişiyor ama tenin açık renk tüy rengin koyu ise alex daha iyi. Ben tüm kol, tüm bacak, kolaltı, bikini ve yüz yaptırıyorum dediğim gibi baya azaldı ve her bölge için alex kullanıldı. Gittiğin merkezin klinik poliklinik ya da hastane olmasına dikkat et. Güzellik uzmanı olmasın.
- +1 yıl
Hımm evet ya güzellik merkezine hiç bakmadım zaten çok soru sordum ama koktuk altı alındıktan sonra çok terleme oluyor diyorlar doğru mu
Soran+1 yılBaşta öyle oldu biraz ama şu an herhangi bir sorun yok.
- +1 yıl
Hımm teşekkürler ya k bakma fazla soru sordum :-D
Soran+1 yılönemli değil :)
+1 yılHenuz ikinci seanstayim ama bayagi bir azaldi bendede bakalim ilerde ne olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılne kadar ücret ödüyorsun?
nerene yaptırdın kaça yaptırdın bende yaptırmayı düşünüyorum al al sıkıldım ya
07 Yorumla
Soran+1 yıltüm vucut seansı 700
Soran+1 yılher seansı.
Soran+1 yılevet ama klinikleri baya araştırdım genelde fiyatlama bu şekilde. İstanbul'da falan rekabetten dolayı daha ucuzdur ama eğer orda yaşıyorsan.
Soran+1 yılÖzel bir klinik. Dermotolog bir bayanın kendi yeri.
Cok az kaliyor hic yok kadar. Kalan tuglerden rahatsiz oliyosan eve IPL ala bilirsin. Onunla geri kalanlari alirsin kendin evde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen almanyada 49 euroya girdim her ay gidiyorum hemen hemen.. Azalma var
04 Yorumla
Soran+1 yıltüm seans fiyatı mı bu ve kullanılan cihaz nedir
Cevap sahibi+1 yılCihaz ipl lazer degil yani:/
Her ay vermem gerekiyo bu parayi ama galiba trde daha pahali? Ben kampanyadan yararlanabildim
Soran+1 yılipl ise fiyat normal.
Cevap sahibi+1 yılInsaAllah ise yarar
Banada boşuna gibi geliyor eski üs ul het zaman iyidir 😊😊😊
05 Yorumla
Soran+1 yılboşuna değil bence ben memnunum sadece fiyat konusu sıkıntı benim için :)
Soran+1 yılsen yaptırıyor musun
Soran+1 yılyapılan merkez ve makinaya göre değişiyor memnunyetsizlik durumu :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılben gitsem tüm vucut yaptırmam gerekir çünkü belim olsun göğüs olsun sırt vs hepsini yaptırmak istiyorum, tahminen kaç seans ve ne kadar alırlar?
03 Yorumla
Soran+1 yılben seans başı 700 ödüyordum. Gittiğin merkezin kalitesine göre değişir.
Cevap sahibi+1 yıltüm vücut mu yaptırıyordun sende? karın sırt vs hep var mı?
Soran+1 yılkarın sırt yok diğer yerler var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbildiğim kadarıyla tamamen kurtulma olmuyor tüy kökleri uyutuluyor sadece
00 Yorumla
+1 yılIgneliye gideceksen kesin çözüm
022 Yorumla
Soran+1 yılİğneliyi büyük ve geniş alanlara yapmadıkları gibi acısı ve kalıcı iz olma oranı daha yüksek.
- +1 yıl
Digerinde kesin çözüm olmadığını biliyordum ben
Benim arkadaşım igneliye gitti 2 seans koltuk altindaki baya azaldi iki seansda
Dudagin üstü evet çok sisti ama geçiyor
- +1 yıl
Koltuk alti , biyik, çene alti
Iğnelerle birlikte 200 tl odedi
Soran+1 yılBenim kolaltında bişi kalmadı zaten. Umarım ilerde tekrar çıkmaz verdiğim para boşa gitmesin..
- +1 yıl
Çıkmaz çıkmaz bence inşaallah 😊😊
Soran+1 yılinşaallah :)
- +1 yıl
@TriSs igneden kaynaklı olabilir
- +1 yıl
Ignenin kötüsü etki etmeyeni fayda etmiyormus
- +1 yıl
@TriSs benim arkadaşımın arkadaşı da ayni gitmis igneliye hic dediğin gibi faydasi olmamış
Baska birine başladı ordaki bayana igneyi göstermiş
Bu iğneler zaten fayda etmez değiştir bnlari demis seninkide büyük ihtimalle öyle olmuş
- +1 yıl
@TriSs
2. Seansda azalma belli oluyor ama
Belki oda bilmiyor ya da biliyorda soylemiyor
Soran+1 yıl@TriSs ne kadar ödemiştin peki tüm seansa toplam
- +1 yıl
@TriSs sen bilmeyenlerin eline dusmussun 😮😮😮😮
Soran+1 yıl@TriSs lazerden memnun musun peki
- +1 yıl
@TriSs konyada isen guvenli iyi bir yer tavsiye edebilirim
+1 yıl1 yıldır gitmiyorum hala tam olarak bitmedi
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır gitmezsen bitmez tabi.
- +1 yıl
gidiyorum olacaktı
Soran+1 yılbenim 2 yıl oldu benim de tam bitmedi :)
+1 yıl700 tüm vücut mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılseansı
- +1 yıl
Anladım da tum vucut seansı mı
Soran+1 yılevet.
Gizli Üye(30-35)+1 yılFaydalı. Sıfıra yakın şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılne kadar ödüyorsun ve nerde yaptırıyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılağda mı bu mu daha çok acıtıyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılIşın.
Yani bitti hemen hemen
00 Yorumlabenn
027 Yorumla
Soran+1 yılne kadar ödüyorsun?
Soran+1 yıltüm vücut mu
Soran+1 yılkaç seans oldu memnun musun. ve ücreti seans başı mı ödüyorsun.
Soran+1 yılben zaten 6 seans giitim ve gittiğim yer işinde iyi bir klinik. Fiyatı pahalı geldiği için şimdilik ara verdim ama genital bölgem baya azaldı tüy gibi çıkıyor sadece o da rahatsızlık vermiyor aslında ama ben tamamen gitsin bitsin tek tüy kalmasın istiyorum.
Soran+1 yılkaç ay oldu yaptıralı?
Soran+1 yıltoplam kaç seans gideceksin
Soran+1 yıliyi bakalım umarım memnun kalırsın :)
Soran+1 yılNeden sadece bikini yaptırıyorsun kol altı falan düşünmüyor musun?
Soran+1 yıl@ƛdeliтα benim baktığım çoğu merkez 150-200 arasıydı. Bence normal. Güzellik merkezleri daha ucuza yapıyor ama onlar da ipl kullanıyor lazer değil.
Soran+1 yılarkadaşların nereye yaptırıyor o kadar ucuza.
Soran+1 yılseninki normal o zaman güzellik merkezi lazer kullanmıyor sağlık bakanlığı sadece hastane ve kliniklere izin verdi. Onlarınki sonradan tekrar çıkar.
Soran+1 yıl@ƛdeliтα siz hangi ildesiniz?
tamamen bitmez zaten
00 YorumlaYa yok yine cikiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılSen yaptırdın mı?
- +1 yıl
Evet 2 sene 2 aylik seanslarla gittim. İlk basta uzun sure cikmiyor. Mesela 2 ayda falan çıkıyor. Seans bitimi 2 senenin sonunda dedim tamam artik cikmiycam özel bir hastanede yaptirmistim doktorda cikmicak dedi cikarsa dökülecek dedi. Şimdi yine çıkıyor. Hem kanser yapıcı etkisi var. Gittigime pisman oldun, verdiyim paraya pisman oldum
Soran+1 yılne kadar ödediniz ve kaç seans gittiniz?
- +1 yıl
Ama %80 falan azalmis olmasi gerekiyor aslinda.
Soran+1 yılhangi makine kullanıldı sana canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi lazer türü?
01 Yorumla
Soran+1 yılAlexandrite.
Devamını Gör(7)
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Lazer epilasyon yaptırıp tüylerinden tamamen kurtulan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım