Saç Bakım Gri saça cila için omege plus boya nasıl uygulanır? Turkfk Takip Et Xper 2 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçımda gri boya var tabiki aktı birkaç kez cila yaptırdım kuaför de sonraki kendime boya aldım evde yapmak için. omega plus profesyonel. buun içine açıcı koymam gerekir mi boyayan varmi? Gri saça cila için omege plus boya nasıl uygulanır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. Nasıl bir cila yapacaksın. Rengini söyle ismini değil, örnek 7.3 0 1 Yorumla Turkfk +1 yıl Kodunu bulmuyorum gri silver Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hangi renk tonu yakalamak istiyorsun söyle yardımcı olayım 0 8 Yorumla Turkfk +1 yıl Gri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten aldığın omega gri değilmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen uzun uzun anlatabilirim ulaşırsam size Yorumla Turkfk +1 yıl Evet ama kullanm talimatında 20 vol açıcı falan yazıyo da o açıci olmayan saçlar sanırım dimi orda kafam karıştı evet boya gri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesajın kapalı kısa süreliğine açarmısın yardımcı olabilmek adına Yorumla Turkfk +1 yıl 👍ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denedinmi Yorumla alya_gunes +1 yıl Gri omega %9 luk acik mi olur Yorumla
En İyi Cevaplar