AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
400Cevap
Her milletin kızları güzeldir ama Bizim Türk kızları daha güzeldir kanımca
Rusların tadı farklı bile olsa Türklerin yerini tutamazlar. 😎
Cok tuhaf turk kızlarını yanlızca türk kızları beğenmiş. Ego diycem oda yok. Çirkinliği Hilekarlikla örtme çabası 😑
Aman banane ya. Sonuçta ben kendimden sorumluyum. Bu arada japona koyduğun kız koreli. Yoona adında bir şarkıcı
sen bir Türk kızıyla baş etmeyi öğren de, uluslararası piyasaya açılırsın ey çılgın Türk Genci 😏
Bu da soru mu? Tabi ki Turk kızı ! Ne mutlu turkum diyene! ne mutlu ırkcıyım diyene!
Türk kızlarını diğerlerinden ayıran tek özellik ahlak ve namusuydu ama artık ahlaklalarini kaybettiler Avrupalılardan bı farkları kalmadı hatta onları da geçtiler. Rus kızları çok güzel bu arada
10 bine yakın kişi oylamış anketi be... :D 600'den fazl da yorum var, vay arkadaş. :D Sitede bayağı üye varmış. :D
O neyse de oylama sayıları görünce şaşırdım. Sitede o kadar da takılan var mı yani. Site normalde çok sakin de.
Tabiki biz 😍 Tuba Büyüküstün güzel bir seçim olmuş hem yetenekli bir oyuncu hem de güzel maşallah Allah ailesi ile mutlu etsin 😇😘
.. boşuna türkleri kayırmayın.. dünyanın en güzel kadınları ruslardır.. en yakışıklı erkekleri de İtalyanlardır...
Rus bayanlari güzeller genelde ama bu resimdeki Rus pek güzel değil mavi gözlü olması güzel kılmıyor İspanyol dedim
Rus kızları güzel ama evlilik tercihim Türk olur, dünyada eşi benzeri yok Türk kızlarının cefakar kahraman sadık o yüzden tercihim Türk olur.
Kıymetimizi bilin o vakit :D
@Nayeb Merak etme kıymet bilenin kıymetini biliyoruz :D o yüzden Rus kızları Türk erklerini beğeniyor iyi günde kötü günde hep sahiplenip koruyup kolluyoruz.
rusya dieceyektim ama liglerinde macları hep yatırıyor o yuzden latin amerika ama Türklerde güzel ama biraz trip atmasalar
Rus kızının tipi çok hoşmuş Allah var şimdi... Rus aşırı alımlı ve çekici, japonda çok şeker ve sevimliymiş
İspanyol bayanları tabii ki. Bir İspanyol vatandaşı olarak kendi milletimin kızlarını daha çok seviyorum.
Ispanyolu sectim (gorselde ki kiz guzeldi), ama onlar da kimi bolgelerde o Katalanlar vs cingen gibi oluyorlar biraz.
Tuğba büyüküstün keşke kısa saçlı resmini koysaydın , ben onun kısa saçlı hali için avrupa birliğine de shangay 5 lisine de kafa tutarım...
guzellik goreceli bir kavramdır. bence guzellik makyajsiz guzelliktir. o yuzden en guzel kizlar ruslardan cikiyk bence :))
Şimdi türk kızları bir candır, ama rus kızlarıda farklı bir gezegen, elmayla armutu karıştırmayın birbirine :D
Her şeyden önemlisi nezakettir.. Bir bayana veya erkege görsel olarak en çok bu yakışır. Boş güzellik hiçbir işe yaramaz :)
Bu konuda ısrarcı davranmaniza gerek yok rabbim kadın veya kiz ile ilgili özellikleri Rus lara vermiş arkadaşlar
Rus ve ukrayna. :) turk kizlari maalesef gzllikte yok. Ama is insanlik vs olaydi turk kizlari 1. Secerdim
lan gidip ispanyol diye manken resmi atmış. gerçekte görsen söylediklerini şöyle çevirirsin " a be nabıon bea ge bakem bir falına bakem senin "
türk kızının güzelliği rus kızının cesareti japon kızının nezaketi işspanyol kızının şevheti bir bedende buluşmadıkca MÜKEMMEL KADIN YOKTUR.
Bir Türk erkeği kalkıpta rus kızları candır Türk kızlarını aşağılamak şekilde cümle kurarsa.(çoğu öyle.) aklınıza gelsin ki sizin de anneniz TÜRKtür kendi ırkının kadınını aşağılayıp küçük görürsen Türk değil hiç bir b*k değilsindir.
bir kız kalkıp tüm erkekler abazadır derse bilsin ki onun da bir babası vardır. Çoğu kız da erkekleri abaza olarak görüyo zaten. Ben öyle değilim ama sen bana da abaza dersin.
@IXp9324324
Senin yorumuna sonuna kadar katılıyorum bende ayni fikirdeyim..😊
o zaman neden tüm erkekler abaza denmesine karşı değilsiniz?
Rus kızları candır diyen erkeğe her türlü tepki var ama tüm erkekler abaza diyenlere hiç tepki yok nedense.
Aslında en güzeli Türk kızlarıdır. Çoğunuz kendinize b*k gibi bakıyorsunuz.
Çeçen ya da Çerkez kızları alayınıza 10 basar, boşuna polemiğe girmeyin. Sizin de güzel taraflarınız var, çok kurcalamayın bence =)
Hocam tatar da olur mu 😄
@womaninblack09 Olmaz mı =) Sizin de kızlarınız çok güzel =)
Tatarlık var bizde..
@womaninblack09 Ne güzel. Çeçenim ben de.
İspanyol dedim ama ne olursa olsun heryerde yine Türk kızı 🙈
Bir Türk olarak kendi ırkımın kadınları güzel diyorum.
Cinsiyetci picler 😂 bir kizin guzel olmasi anasinin babasinin guzel olmasiyla ilgilidir. Keske anlasaniz 😂😂
1. Müslüman oldukları için türk kızı.
2. japon bayanlar.
Kızlar in japonlari kiskandigi belli oldu lütfen gerçek sonuçlar için sadece erkeklerin oylarına bakın
En guzel kız cocuklarimin "anne" dedigi kadindir, ırkını falan bilmem, ama bu sitede
@melektb Turkish girl
@4llahın-Seksi-Kulu Russia girl...
Guzellik bilmem o gelip gecici ama turk kizlari acayip tatli oluyo egilari olmasa diger butun ozellikleri harika.
Japon diye koyduğunuz kız 윤아, kendisi Koreli. Ama olsun.
ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
ve hiç birisi benim degil
banane hangisi güzelse
Japon diye verdiğin kız Koreli yalnız. Haberin olsun.
Victoria Secret'ta en çok Brezilyalı hatun var diyip gidiyorum 😂🖐🏻
Hiçbiri.
Venezuela kızları dünya güzellik yarışmalarının hep birincisidir.
kadınların hepsi güzel neden böyle başlık açma geregi duyuyosunuz anlamış degilim.
milleti bilmem ama paylaştığın fotolarda en güzel olan Japon kızı :))
Her milletten güzel cırkın cıkıyorda genelde. Ruslar falan boydan sarısınlıktan kazanıyor o yüzden sanki hiç çirkin yokmuş gibi geliyor
bilim olarak açıklanmış zaten en güzel kızlar belarus ukrayna isveç diye biliyorum bana kalırsa yoğun yabancıların içinde yaşıyorum yaklaşık her ırktan var türk kızları üstüne tanımam
Ruslar ve İskandinavlar kadar muazzam kadın fiziği ve modeli dünyanın başka bir yerinde yoktur
Esmer model olarak ise ispanyollardir haricinin koy mina
Turk kizlari cok mutevaziler lan kendilerini secmisler 😂😂
Fiziksel olarak, Rus ırkı. Kızlar güzel, adamlar yakışıklı çoğunlukla 😂
Kesinlikle Türk kızları
Gidin sorun bakalım rus kızlarına Türk erkekleri ne kadar umurlarında
demekki her ülkenin güzeli var mış konu kapanmıştır.
Ukraynalılar ruslardan güzeldir
www.returnofkings.com/.../ukrainian-girls.jpg
O terlikle orda o karede durmak... Kafama sikasim geldi su an
Şans işte coğrafya kaderdir
Bunlar insan mı😂 bee😂 ben insan hiç olamamışım way anasını😳😶👍👋
Her ülkenin güzeli de var çirkini de. Olay bu kadar basit
Turkish girls are perfect. because our gene pool bigger then other nations.
Guzellik asillik ne arasan Turk'te var ne arasan damarlarindaki asil kanda mevcut
A-sIkkI türk kizlari dedim ama bir baktim ruslar öndeymis
türk kızı anketi işte en güzel isveçliler
türk kızı sonlarıda kalır genler kötü basenler kötü biz ne yapalım
eksilemeyen kızın agzına kürekle vururum :)))
Anne baba güzelse ondan çıkar güzel biri işin özü bu
Çoğunlukla Türk kızı demişler ama Rus kızları görünce sudan çıkmış balıklara dönüyor erkekler
Erkekle kendi analarini bacilarini begenmiyorlar nada rus dolu buyuk ihtimalle
Türk kızları ankette birinci asfafsdf ya tamam hani güzeli varda neden rus kızlarıyla yarıştırıyosunuz göz var nizam var kardeşim