tırnaklarımı çok yediğim için takma tırnak aldım ama çok uzun oldu nasıl kısaltabilirim?

tırnaklarımı çok yediğim için takma tırnak aldım ama çok uzun oldu nasıl kısaltabilirim?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Uzun ve bakımlı tırnaklar harika görünse de bazen daha kısa ve pratik tırnaklar hayat kurtarıcı olabiliyor bence :) Yine de takma tırnaklar zaman zaman kurtarıcımız oluyor ve çekici görünen tırnaklara kısa süre içerisinde sahip olabiliyoruz :)

Takma tırnaklarını kısaltman gerektiğinde doğru aletleri kullanmak önemli. İdeal olarak bir tırnak törpüsü kullanmalısın. Keskin bir tırnak makası veya tırnak kesme aleti de işini görebilir ama törpülemek daha kontrollü ve düzgün bir sonuç verir. İstediğin uzunluğu belirlemek için tırnağın ucundan kesmek istediğin miktarı göz önünde bulundur.
Bir tırnak kesme aleti kullanarak büyük bir kısımdan kurtulabilir, sonrasında törpü ile şekillendirebilirsin. Tırnağın kenarlarını törpüleyerek pürüzsüz ve eşit bir görünüm sağla.

Protez tırnaklar biraz daha kalın ve dayanıklı olduğu için tırnak makasıyla kesmek zor olabilir ve tırnağa zarar verebilir. En güvenli yol özel bir tırnak kesme aleti kullanmaktır. Eğer makas kullanmak zorunda kalırsan çok dikkatli olmalı ve tırnakları yavaşça kesmeye çalışmalısın.

Evet, jel tırnaklar da kısaltılabilir ama bunun için doğru teknikleri kullanmak gerekir. Jel tırnaklar oldukça sağlam yapıya sahip olduğundan kısaltmak için genellikle bir törpü kullanmanı öneririm. İşlem süresi biraz uzun olabilir çünkü jel tırnaklar serttir. Tırnak kesme aleti yerine kaliteli bir törpü kullanarak jel tırnaklarını istediğin boyuta getirebilirsin. Umarım tırnaklarını kısaltma konusunda artık daha rahat hissediyorsundur. :)
Ben daha önce takma tırnağı tırnak makası ile kestim küçük bebekler için olan tırnak makasları oluyor ya onunla kestim gayet de güzel oldu üzerine oje uyguladım ve tekrar kullandım.
normal kendi tirnaklarini keer gibi tirnak makasiyla kesip torpuleyebilirsin birsey olmuyo
hep yedigin icin minik tırnaklım
sana öyle geliyordur sjashdj
Tırnak makası ile kesip kısaltabilirsin kendin
En iyisi tırnağını kendi halinde bırak takma tırnakla uğraşmak zor
şu saçmalıkları nasıl takabiliyosunuz cidden işsiz misiniz? sosyal medyada bi zırvalığı görüp koyun sürüsü gibi hepiniz aynısını taklit ediyorsunuz uyuşuk beyinliler.
Tırnaklarını yediği için bu yola başvurmuş ama sen bilirsin
@YaprakSu0406 aynen aşırı mantıklı (!)
Önce tırnağına güzelce yapıştır sonra istediğin boyda kes ve törpüle
Tırnak makası ile kesilebiliyor onlar
Ben öncelikle tırnakları yapıştırıyorum sonra tırnak makasıyla belli boyutlarda kesip törpüyle şekillendiriyorum
törpüleniyoda eger tırnak makasıyla kısaltıp torpuyle duzeltebilirsin
törpü işlemi ile kısaltır şekil verebilirsiniz.
Normal tırnak makası törpü kullanabilirsin
Hic kullanmadim
Tırnak makası ile kesip, törpüleyebilirsin.
Tırnak makasiyla kesebilirsin :)
onun için de özel törpü oluyor
Mahvediyor tırnakları
Torpule
Keserek
yakabilirsin
torpuyle
Kısa al önerim bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?