Nasıl saçım gürlesir ve sakal için de var mı böyle bir yöntem evde ne yapabilirim ve saçlarıma sakallarımama nasıl bir bakim yapabilirim Cilt bakımı hakkında bilgisi olan var mı evde yapabileceğim saç ve yüz için maske var mı?
Arkadaşlar saçlarım dökülmeye basladi yardım edermisiniz ne yapabilirim güçlenmesi için yaşım 26 30 a kadar saç kalmick?
dht hormonunu ölçtür masturbasyon yapma sıklığın nedir? kullandığın şampuan önemli SLS/SLES paraben gibi şeyler içeriyormu? kaç tel dökülüyor günde Kafein Gingko Biloba Keratin Çinko- PCA içeren şampuan bulmalısın mümkünse saçlarını soğuk suyla yıka kan dolaşımını hızlandırır saç kökü oluşmasına yardımcı olur yeşil çay ve günde 2 tane elma yemeği unutma elmanın saç çıkarma özelliği var yeşil çayda ise panthenol maddesi var saç dökülmesini durdurup saç kökü oluşturur
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sağol kardeşim 1 ayda 3 4 kere yapıyorm ve elidor krem ve şampuan kullaniyorum
masturbasyon sıklığın normal abi mümkünse şampuanını değiştir market ürünlerinden uzak dur 60 70 gram protein al abi her gün bu yaşta böyle saçın varsa şanslısın aslında 20 yaşında kafasında saç kalmayan insanlar var geçmiş olsun
Sebamed Anti Hairloss abi bu işin tek ustası diyebilirim biraz yakıyo kan dolaşımını hızlandırdığı için araştır sarımsak falan badem yağları yalan abi saça dışarıdan müdahale edilemez dışarıdan sadece kan dolaşımını hızlandırabilirsin sarımsağın kıl köklerini zayıflatarak dökülmesine sebep olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır sarımsak kıl dökme tedavisinde kullanılır
tatlı badem, çam terebentin, argan, ısırgan otu, susam, sarımsak, ve bir kaç tane daha vardı bu bitkisel yağların karışımından bir kur uygulanıyor ise yariyor ben kullandım. internetten araştırabilir aktardan alabilirsin
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biraz zor ama denicem bir faydasını gördün mü nasıl bir etki yaptı sende
Söyle bir bakılacak olursak genetik bence. Benım dedem 87 yasında hala saçları vardı. Ama şimdi mezarda kendısı Şu an saçları varmıdır bilmem ama bence hala vardır çünkü saçları çok tatlıydı böyle bem beyaz buruşuk tatlı yanaklar 👽😘😘
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Arkadaşlar saçlarım dökülmeye basladi yardım edermisiniz ne yapabilirim güçlenmesi için yaşım 26 30 a kadar saç kalmick?
En İyi Cevaplar