Erkekler kaşının ortasını almalı mı? Almamalı mı? Ya ne yapacağımı şaşırdım almazsam tek kaş oluyorum, alırsam da erkek adam kaşını mı alırmış diyorlar. Siz ne diyorsunuz?
Ben alıyorum sen onları dinleme krolar işte erkek adam kaş mı alır diyenler cahil bilinç siz insanlar dır bunu unutma alınca yüzün daha güzel duruyor yni bakımlı duruyor ben sade ortasını almiyorum kasımın üst taraflarındaki killilari ince olanlari alıyorum yani cok değil tâbi çok güzel yakışıklı temiz duruyor yüzüm birader
Yav dostum insanların aptalca yorumlarına takılmayı bırakın artık çünkü gerçekten kabak tadı vermeye başladı. Çok merak ediyorum seninle dalga geçenlerin kim bilir ne kusurları vardır. Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle kal önemseme kimseyi.
Peki teşekkürler yorumun için
Almalı bence tekkaş çok kötü bir görüntü 😑Ama çok çıkmıyorsa tekkaş gibi bir görüntü oluşmuyorsa almana gerek yok😊
hafiften oluyor yani öyle aşırı belirgin değil
ya ben biraz takıntılıyım ondan da rahatsız oluyor olabilirim. Bence rahatsız edici. Biliyorum öyle olmadığını da çıkıp birisi öyle söyleyince insanın gururu kırılıyor
Tabi senin iraden ama dinimizce gunah, her sey sende bitiyor
dinimizce günah olduğunu bilmiyordum doğru mu bu?
@Camalokko boyle bir konuda emin olmadan yorum yapmam , sacmalik degil
Cevap
12Cevap
Kaş almak ile erkeklik belirlenmez, lakin okulda, iş yerinde, vb yerlerde (tek kaş, martı vs.) gibi zorbalıklarla karşılaşıyorsanız ve bu sizi psikolojik bir çöküntüye sokuyorsa alın, ama öyle bişeyle karşılaşmadıysanız almamanızı tavsiye etmiyorum. Çünkü ; kaşlarımız sinirlere bağlıdır, sinirler de beyne bağlıdır (kafa kısmında ya kaşlarımız) kaşlarımızı aldığımızda şok dalgaları iletir, buda beyne kalıcı hasar verebilir. Bilemeyiz. İslam dinine inanıyorsanız zorbalık olmadığı sürece kaşlarınızı almayınız, caiz değildir. Ancak karar sizin hür iradeli canlılarız.
ortayı alsın da kaşlara şekil vermesinler yakışmıyor
Şekil verme yok sadece ortayı tek kaş olmasın diye
Kuzenim tek kaş gibi ve çok tatli yakişiyor adam bakimli doktor hiç almamiş
Ama herkese yakişmaz lisede bir oğlan vardi öyle bakinca sikiliyordum ben tutup kaşini alasaim geliyordu :D
tek kaş kimseye yakışmaz ya 😂😂 bakınca niye sıkılıyordun ki? 😂
:D öyle işte sevmiyordum yoo kuzenime vidden yakişiyor şart değil bu dedin ve başkadinida gördum yakışıyordu böyle beyazdi adam kara gözlu karakaşli deriz ya o tip işte
Bitişikse alsın. Sadece ortasını ama. Tamamen aldıklarında itici duruyor
zaten sadece ortasından bahsediyorum ben
Al o zaman
Tamamdir teşekkürler yorumun için
alinsin Mart gibi oluyor cin seti gibi oluyor 😂😂
gülme ya :/ Zaten almayınca böyle söylüyorlar, alınca da erkek adam kaş mı alırmış diyorlar sonra gel çık işin içinden
kasla la erkeklik ne alaka?
Ya eski kafalılık işte ne alakası olacak başka
o krolar kıskanıyorlar
Olabilir zaten aynı krolar almayinca da dediğin gibi martı diye dalga geçiyorlar
Nasıl istiyorsan öyle yap ama islamda yasak günahı ben almayim şimdi
Ya bunu birisi daha dedi cidden bu doğru mu? İlk defa duydum ben
kızlar benzedigin için günah diye biliyorum
Demin krolar kıskanıyor diyordun 😂 O zaman o krolar doğru mu söylüyorlar? Kızlara benzemeyse bu erkek adam kaş almamali?
Evet ama yakışıklı oluyor bu zamanda
Valla marti kas diye dalga gecsinler istemem sjsjsjsj alacaz mecbur
O zamanda erkek adam kaş mı alır diye dalga geçiyorlar 😂😂
bencede kanka
İsteyen aldırır istemeyen aldırmaz, nasıl mutluysa öyle yapmalı başkalarına göre yaşamasın
eğer sevgilinin baş harfi M ise almaya gerek yok benceeee seni kaşlarıma çizdim misaliiiiiiiii hadi iyi geceler babacımmmmm :D :D D:
sevgilim yok
benim sevgilim bizzat bana aldırıyor tipi düzelio
Ne güzel 😊 Benimde bir sevgilim olsaydı ona aldırırım da yok. Anneme söylüyorum kızıp almıyor
ortasını aldığında sırıtmıyor daha gğzel duruyor ben ortası olan erkekleri pek hoş bulmuorum mesela
Aynen bencede daha güzel duruyor. Ortası olunca zaten kendimi kötü hissediyorum. Ama işte hem erkek adam kaş mı alırmış diyorlar hem günah diyorlar hem de ortayı alacak kimse yok ben almaya korkuyorum yanlış alıp mahvederim diye kaşımı
çok rahatsız ediosa alsın
Ne çok ne az. Orta yani
almasan da olur ama alsan da garip karşılamam ben
anladım teşekkürler yorumun için
Sadece ortayı aldırmali her erkek
Bencede. Teşekkürler
Ben alıyorum ortasını sadece martı gibi mi gezek
neyle alıyorsun kardeş cımbızla mı?
tamamdır teşekkürler yorumun için
Kaşını alırsan Bülent Ersoy'a dönersin. Almazsan da maymun gibi gezersin. Kıvamını tutturman lazım.
kıvamını nasıl tutturacaz
Almali kotu gorunuyorsa
Dalga geçilmedi hiç yüzüme karşı ama arkamdan illa ki dalga geçiyorlardır. Kötü görünüp beni rahatsiz ediyor
Tamam teşekkürler yorumun için
Ben almam isteyen alsın.
iki kaşın ortasında çıkıyor mu?
Çıksaydı öyle düşünmezdin dostum ;)
ben alıyorum sadece ortasını
almakta bir sıkıntı yok yani? Bende ortasını alacam zaten alırsam. Bide neyle alıyorsun cımbızla mı?
aynen
tamamdır teşekkürler yorumun için
Almalı ama şekil vermesinler
yok zaten şekil verme düzeltme falan değil sadece ortayı tek kaş olmamak için
Kesinlikle alınmalı
Ya alınca da erkek adam kaş mı alırmış diye dalga geçiyorlar :/
Ortasını al bakma onlara
Diğer türlüde simit atarlar sana öyle dalga geçerler
Aynen öyle ya da böyle dalga geçiyorlar zaten ondan ne yapacağımı şaşırdım
Al gitsin
Tamamdır teşekkürler yorumun için
Rahatsız oluyorsan al
Aldırır çünkü; yıl, milattan sonra 2016.
Almali ya one ole ıyy
Almalı bence, tek kaş olup dalga geçilmesindenyi
Rahatsiz oluyosa alsın
Alsınlar
Alınca, erkek adam kaş almaz oluyor. Almayınca martı oluyor. Arada kaldım
Erkekliği kaşla ölçen birinin dediğine takılıyorsan ohoo... onu diyende kıro hanzo tipliler soyluyor zaten.
Ya doğru söylüyorsun da insanın yine gururu kırılıyor. Ama haklısın. Zaten her türlü dalga geçiyorlar en iyisi almak sanırım. Teşekkürler yorumun için
Göze batiyorsa alsin
göze batıyor ama alınca cımbızla yeniden çıkıyor hem daha fazla çıkıyor
Abi aldın mı? Nasıl gözüküyor? Ben de kararsızım
Almamalı
neden?
Yaradılış nasılsa öyle kalmak lazım. Kul için yaradanın yolundan çıkmamak lazım
Kul için değil kendim için. Tek kaş gibi duruyorum
Olsun, bu dünyada herşeyin bir sebebi vardır. Tek kaş yaradılmanın da sağlığın için bir faydası vardır. Sana en basitinden örnek göstereyim.
Bademciklerini alanların kanser olma olasılığı çok fazla, çünkü bademcik lenf sisteminin bri parçası ve zincir gibi bir halkasını koparmak sistemi bozar. Kaşların da senin için gerekli diye öyle yaradılmış. Yine de sen bilirsin
Anladım teşekkürler yorumun için
aldır
Almalı.
almalı
Almalı tabi
ALDIRIR!
alınca da erkek adam almaz diyorlar
Bırak onları ya aldırmassanda martınkaşndiye dalga geçicekler ki çağımızda ayıp bir şey değil bırak kim ne derse desin
Aynen zaten ondan ne yapacağımı şaşırdım almayınca da martı diye dalga geçiyorlar
aldır sen bırak eğer erkek adam kaş aldırır mı derlersede aldırır de kendinle barışık ol bırak adamlığını onlar mı sorgulıycak
Anladım peki teşekkürler yorumların için
rica ederim
Almali
Almalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar