Bugüne kadar kaşım çok sorun olmamıştı ama son zamanlarda kadınlar sıklıkla kaşını almalısın demeye başladılar. Ne değişti ne oldu bilmiyorum. Kaşımı almak mesele değil de hiç de "erkekçe" bir şey gibi durmuyor.
Kaşımı alırsam bu defa da yumuşak adam muamelesi görecekmişim gibi geliyor.
Siz ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Almayn kadn gibi dogal kalsn ya
Eğer biçimsiz, fazla kalın kaşları varsa almalıbunun cinsiyeti yok. Bakımlı olmak her cinsiyet için şart.
Benim kaşlarım kalın ama seviyorum. Yani daha erkeksi duruyor bence. Sence kalın kaş erkeksi değil mi?
Yani genel olarak bakımlıyım. Severim bakımlı olmayı ama bu bakımlı olmanın dışında bir şey gibi geliyor bana.
Bence normal olan en iyisi. Kalın kaşı kötü buluyorum. Kadınlar daha metroseksüel, bakımlı erkeklerden hoşlanır genelde. Erkeksi olacağız diye kıllı kıllı kaşlı bıyıklı gezmeyin 😅
Bak bu da tuhaf bence. Çünkü kıllı kıllı seven kadınlar tanıyorum :D Özel bölge kıllarını alıyorum diye kızan kadınlar tanıdım :D
Emin ol %70 i asırı kıllılardan hoşlanmaz. Hafif yakışıyor tabiki ama bazıları kurt adam gibi
Ben aşırı kıllı değilim. Ayarında kıllıyım. Bir tek kaşlarım çok kalın ama sert bir bakış katıyor. Benim karakteristik özelliğim gibi bir şey. Ben kaşlarımı seviyorum aslında.
Fotoğraf at buraya istiyorsan, yorumlayayım.
Teşekkür ederim :)
Yani almak istiyorsan alabilirsin bunda bir sorun yok bence
Ne alaka, isteyen istediği yeri alır
Kimin ne istediğini sormamışım. Buna kadınların bakış açısını merak ediyorum. Sence gerekli mi? Kalsa mı daha iyi alınsa mı daha iyi?
Ben ortasını aldırıyorum
Bakimli olmasi sart.
Bence almamalı