Merhaba arkadaşlar, Fotodaki gibi dans etmek istiyorum, ppomu diğer fotolardaki gibi büyütmek istiyorum belimi inceltmek istiyorum aynı fotodaki gibi olmak istiyorum öyle danslar etmek istiyorum, nasıl olabilirim öyle sizce boyum 1.75 kilom 56 lütfen işe yarayan bir cevap verin instagramdaki @puta. tropica @sabrinekhan ın yaptığı danslara filan bakar mısın bı oyle dans etmek ıstıyorum ve fotolardakı gıbı vucudlara sahıp olmak ıstıyorum napmam gerek
Instagram Bayanları Yabancı Kadınlar Gibi Büyük Kalca İstiyorum Dans Etmek İstiyorum Napabilirim?
İnstagramda ince belli iri kalçalı kızların çoğu silikonlu ama sen doğal yöntemle squat sporunu düzenli olarak yaparsan pek tabii kalça kasların gelişir.
Squat ise yarar onu evde de yapabilirsin ama dans malesef evde olacak birşey değil hem senin instagram da bahsettiğin kişiler çok Prof. onlar koreografi yazıyorlar. dans koreografi si.
yapabilirsin ama çok istekli ve azimli isen dans öğrenebilir sin. Ha çok Prof olmaz belki ama yinede bir kaç adım daha iyi olursun rakiplerinden. bende bachata ve break yapıyorum. Hadi bakalım madem instag. daki kişilerden bahsettin bachata ya bir bak hoşuna gidecek mi
Anlaşılan çok isteklisin zaman kaybetme öyleyse hemen başla. Zumba hülya var youtube da ona bak o tarz kişilere bak sende dans etmeye çalış. Umarım yetenekli ve esneksindir.
En İyi Cevaplar