Merhabalar, bugün itibariyle Roaccutane 1. ayımı bitirmiş bulunmaktayım. İlk ay 30mg aldım bugün doktora gittim ve 2. ay için de doktor 30mg devam edelim dedi. Sorum şu tedavim bitince (6-7 ay) fotoğraflardaki sivilceler ya da izler ne olduğunu çözemedim, onlar geçer mi? Elimle dokununca çok fazla pütürcük gelmiyor daha çok kabarcık gibi hissediyorum.
İse yaramaza mikro silver yuz bakim seti, kullanabilirsin.. Sorunun cozumune yardımcı olacaktır. Profilimde link var. Oraya tıklayıp görsellerdeki foto albümüne bakabilirsin.. Gogildan da mutlaka araştır, görsellere bak, yorumları oku. İlgini çekerse özelden de yazabilirsin. Geçmiş olsun.
@ozllemss çalıştığım yerde iki kişi mikro sulver kullanıyor yüzleri parladı çocukların. Sivilce kizariklilari gitti. Özellikle kırmızı lekelere karşı başarılı mikro silver. Devam et derim ama cildin hassas ise doktora Daniş.
Evet cildim çok hassas ama doktora her gittiğimde bana roaccutane öneriyor ben iki sene önce kullandım ama sonuç alamadım yanlış kontrol altında kullandım ve ikinci kez kullanmak istemiyorum o zaman lr a devam ediyorum ilaçla kusacagina sivilce bununla kussun en azından kana karışacak birşey değil
@ozllemss Valla bir kaç gündür bende alnımdaki lekeler için kullanıyorum. Bir kaç arkadaşa da verdim. Yüzleri daha temiz görünüyor.. Aldığın kişiye de danış istersen. Yani sivilcelerin kusma yapması normal ama ben karşılaşmadığım için emin de olamadım o nedenle.
@ozllemss Şimdi bende kaşılaşmadığım için emin olamadım. Bir arkadaş rahatsız oldu ve bırakmak zorunda kaldı. Bazı ciltler daha önce söylediğim gibi hassas. Uygun gelmiyor. Siz yine başka birine daha sorun isterseniz. Ya da doktora görünün. İsterseniz devam edin. Bende kullanıyorum şu an memnunum da açıkçası.
Ya sen ne tatlı bir çocuksun öyle. Maşallah kardeşimle aynı yaştasın sanırım. Doktor kontrolunde kullanıyorsun dimi bu ilacı? Etkili bir ilaç dikkatli kullanmak gerek diye düşünüyorum. Kontrollerini aksatma. Sivilceler geçtikten sonra izler kalıyor ne yazık ki.. Bunun için karısım verecek doktor
Evet, doktor kontrolünde kullanıyorum her ay kan veriyorum ve ilacı kullanırken kendime çok dikkat ediyorum. Dudaklarımı hep nemlendiriyorum dudak kuruması bile yaşamadım bu sayede. Peki doktorun verdiği bu karışım izleri ne kadar sürede geçirir?
Aferin aferin kullan devam et. Bu kadar bilinçli olmana çok sevindim. Senin yüzün o kadar kötü değil bence geçer diye düşünüyorum. Kantoran yağı diye bir mucize var bir de araştır derim doktora sor ya da. Lekeler için herkes onu kullanıyor
Bende kullanıyorum 40 gün oldu ilk ay 20 mg verdi ikinci ay 30 mg... bu sivilce ilacı izler için kullanılmıyor fakat çok fazla kuruluk olduğu için derin soyuluyor izlere de etkisi oluyor. sen bol su içmeye çalış ben 3 litre içmeye çalışıyorum
Her gün en az 3 litre su içiyorum zaten, evde dudaklarıma vazelin sürüyorum dışarıda da Blistex medplus. Gece yatmadan vazelin sürersen sabaha kadar yumuşacık yapıyor dudakları kesinlikle dene. Bu sayede 1 ayda hiç yan etki görmedim
Bende öyle çok hafif dudaklarım kurudu onuda gece yatmadan önce hameten merhemi bolca sürüyorum sabah kalktığımda bile hala kremli oluyor. yüzümde değişiklik olmadı ama ya sanki geçmeyecek gibi geliyor aslında çok sivilcem yok ama çok takıyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum yine de
Aynı dertten muzdaribiz :) Dermotolojik sorundan fazla psikolojik bir sorun bu sivilce. Roaccutane kesinlikle ama kesinlikle sivilceleri geçirir kafana takma en geç 4. ayda yüzünün pürüzsüzleşmeye başlayacağını göreceksin
En İyi Cevaplar