İnstagram Öykü Berkan hakkında yorumlar neler? Tanıyan duyan var mı? Öykü Berkan eski halini biliyor muydunuz yoksa yeni mi tanıdınız?İnstagram Öykü Berkan
Instagram fenomeni Öykü Berkan hakkında ne düşünüyorsunuz?
Öykü Berkan Instagram fenomeni olmadan önce tanımıyordum açıkçası. Ben de paylaşımları sayesinde öğrenmiştim. Bende merak uyandırmıştı, kendisi çok tatlı biri. Estetikleri ile de gündem olan fenomenlerden bir tanesi ama bu devirde estetik yaptırmayan mı kaldı? Hepsini içten içe beğeniyor, dışarıdan yargılıyoruz.
Öykü Berkan kimdir?
Ben de merak edip araştırmıştım. Prematüre ve kalbi delik olarak doğmuş. Yaşama şansı düşükken hayata tutunmuş. Eğitimine de İstanbul'da başlamış. Öykü Berkan ''Siyahın Buruk Tebessümü'' adlı kitabın kapağı için model olmuş. Sosyal medyada da bu sebeple adını duyurmayı başardı. Yusuf Piliç ve Meriç İzgi ile de adı anılınca iyice popülerleşti. Öykü Berkan Instagram fenomeni olmanın yanı sıra, youtubeda da videolar çekiyor. Yani orada da hayran kitlesi bir hayli fazla.
Her fenomenin olduğu gibi Öykü Berkan'da bir takım estetik ameliyatlar geçirerek bu hale geldi :) Fakat görselin de anlattığı gibi çok doğru bir karar vermiş çünkü yeni haliyle çok güzel.
Öykü Berkan kaç yaşında?
Öykü Berkan 06/07/2001 doğumlu. Yani şu an 19 yaşında denebilir. 1.65 boyunda ve 52 kilo. Fiziği de gayet güzel.
Öykü Berkan estetikli mi?
Öykü Berkan burnunu yaptırdığını kendisi de söylemişti zaten. Fakat eski haliyle yeni halini karşılaştırdığımızda dudaklarında da dolgu olduğu anlaşılıyor. Genel olarak da lens kullanıyor. Fakat kendisine yakışıyor her şey :) Konuşmaları, minikleri çok doğal.
öykü bence çok tatlı canlı yayınlarına girerseniz görebilirsiniz yapmacık olduğu konusunda sizlere hak vermiyorum çünkü yapmacık bir insan değil tatlı ve şeker kendisinin fanıyım ve onla aynı gruptayız canı sıkılan ne varsa yazar bazen hep bizleri korur fanlarını pardon 2. ailesini onun hakkında kötü yorum yapanlar ilk önce kendini eleştirsin bakalım bence yapmayın sonuç intihara bile gelebilir yüzsüz ve fesat insanlar
Burnu estetik, dudakları estetik, genelde lens takıyor. Sıradan bir instagram kızı. Fabrikadan çıkma gibi hepsi aynı tip, aynı model. Artık o kadar sıkıldım ki bu tip kızları görmekten ve küçük kızların bu kızları örnek almasından.
@Sudenazöylu yalnız seviye süper hahaha fancıklar mı gelmiş oy oyyy. Hazır bu sitedeyken instagram kızlarının estetik öncesi hali diye bir başlık var zahmet edip girde bakıver estetik miymiş değil miymiş hadi naş yavrum. Ha biraz da uslup öğren gelirken.
@SSimayy bence sen daha hiçbir bilgin yok boşuna yorum yapma. İnstagram fenomenlerinin çoğu estetikli ve çoğunlukla 18 yaş altı ve çoğundada dudak dolgusu burun estetiği vb şeyler var melike arzu ilk dudak estetiğini 16 yaşında yaptırdı ayda kutayda öyle hem estetik yapmanın yaşı yoktur 18 yaşında doktorların estetiğe almasının sebebi ergenlik ama ergenlikten öncede yapılabilir hatta öykü 16 yaşında 2 kez burun estetiği oldu kendiside açıkladı. ablam 15 yaşında dudak dolgusu var :)
@SSimayy hem kendileri estetiksizim diyor sizde inanıyorsunuz. öykünün eski twitter hesaplarına bak estetiksiz fotoları var hem kim estetikli olduğunu söylerki doğalım demek varken? :D
@meriçizgixxx Öğrende gel ya bide çok biliyormuş gbi konuşmuş XNDNXKDJDND Dudağında hiç bir dolgu yok! Burnunu da yaklaşık 2 ay önce hasta olduğu için yaptırdı! Ve sadece bir kez yaptırdı salak ya
Ben bu kızla ortaokulda aynı sınıftaydım burnunda estetik var ama dudakları doğal kendi dudağı burun dışında hiçbir yerinde estetik yok bilmeden her yeri estetik demek saçma bence kıskançlıktan bunlar ki burnu estetik olsa bile işin sonucunda kız güzel mi güzel kardeşim boş konuşmaya gerek yok bu arada Fan feğilim:))
@SSimayy ya sen fansan bilmen gerekir kızın önceki fotosuna bak estetik mi değil mi anlarsın dudakta da dolgu var e gözü zaten lens eee ne kıskan diyosun kardeş
Tanımıyorum ilk defa duyuyorum senden baktım da boş gereksiz bir kız bu ne yapıyorda fenomen oldu önüne gelen fenomen oluyor olması normal millet boş beles işleri sever dolu islere de gelemez zaten
Fenomen adı altında kimseyi tanımıyorum ve bu insanlarin gündeme geldiklerinde adlarını duyuyor şöyle bir göz atıp gereksiz kişiler olduğu kanaatine verip sayfayı kapatıyorum.. zaman kaybı.
soruyu soran kız aptal herhalde herkes kızı sevmek doğal veya tatlı bulmak zorunda değil kimine tatlı gelir kimine gelmez ben soruyu soranın 2003lü ergenin teki olduğunu düşünüyorum 😊
Dudakları estetik burnu estetik çene ve elmacık kemiği dolgusu var artık sıkıldık böyle tipleri görmekten gerçi tipi 22 23 kız gerçekte 16 17 yaşında tabi okadar estetik okadar bakım yaptırılırsa herkes tipinden büyük gösterir :D
Vermediği futbolcu, fenomen kalmamış. Nereden biliyorsun derseniz de murat övüç kendisi söyledi sonra sildi tabi attığı hikayeyi. E her akşam dışarlarda erkeklerle instagramına girerseniz görürsünüz vermemesi şaşırtıcı olurdu :)
En İyi Cevaplar