Merhabalar, ben büyük bir hata ettim. Saçlarım kumraldı. Ama turuncu yansımalar var diye gittim kuaför diplerimi 6.11 koyu küllü kumrala boyadı. ve diplerden itibaren sık platin röfle yaptı. saçlarım şu an siyah-sarı bir tonda. yani nefret ettim. hiç doğal durmuyor. ben beyaz tenli ve mavi gözlüyüm. bir nebze oluru var gibi ama bu renk beni 40 yaşında gösterdi. normalde hep genç gösteriyorsun derlerdi üstelik. hiç alışamadım. ağlamak üzereyim ama ağlanacak bir şey de değil hani.
bu rengin siyahlığı belli ki yıkadıkça akmayacak. diplerim gelmiş gibi görünüyor. ben kuaföre gitsem ve bu temeldeki koyu rengi açtırmak istesem sizce turunculuk olur mu? saçım zaten aşırı kuru, yıprandı ama bu renkle de duramam. şu renk olsun demiştim kadın beni ne hale getirdi. bir de 250 lira aldı. bayağı iyi de bir kuaför. 3te gittim 8de çıktım.
11.1 küllü açık sarıya ya da 10.1 boya saçını siyahlıkları kırar biraaz grileşme olabilir sarı bölümlerde ama onlarda beyaz kalıp sabunla yıkarsan akar bir haftaya
ama röfleli yerler zaten çok açık bir de o renge boyarsam turuncu olur diplerim hepten çıldırırım. hani kuaföre gitsem açabilir mi? zaten kendim cesaret edemem. ne zaman boyasam turuncu oluyor.
aynı hatayı bende yaptım, üç kez üst üste kuaföre gittim saçım yandı, kestirdim şimdi de uzamıyor, biraz zaman geçsin en azından, öyle boyat tekrar seni çok iyi anlıyorum
ayy keşke bu benim saçım olsaydı. istediğim renk buydu benim. ama kadın koyu küllü boyadı diplerimi. röflesi de platin rengi. çok kötü değil ama ben alışabileceğimi sanmıyorum. yıkadıkça koyu yerler akar dedi ama sanmıyorum o kadar koyu bir rengin akabileceğini.
Boyada genelde 2-3 ton açılma olur ama bunun için biraz zaman geçmesi gerek. Ayrıca röflenin üstüne tekrar röfle yaptırmaya kalkarsanız saçınız yanar. Yani saç renginizi değiştirmek için fazla seçeneğiniz yok. Ya düz koyu bir renge boyatacaksınız ya da dipleri belki biraz acabilirler. Ve "Saçım kurudu ve yıprandı." dediğiniz için böyle kalması daha mantıklı gibi. Bence aynı kuaförle devam edin. Ya da en azından tekrar onunla bir görüşün. Belki size bir alternatif sunabilir.
dipleri açsın istiyorum ben de. aynı kuaföre gidicem. açtığında turuncu olmasından korkuyorum sadece. küllü bir renge açabilirler umarım. ve saçım şu an bile feci kopuyor.
valla 2. günüm ve saçlarım saman gibi kuru. zaten kuruydu hepten kurudu. ve diplerin açılması mümkün değilse biterim. çok çirkin oldu. keşke zamanı geri alabilsem :) çok sağol bu arada.
En İyi Cevaplar