Nivea bb veya Garnier bb krem kullanan var mı aranızda?..Ürünler nasıl bir kıvamda? Fondöten gibi mi, yüze sürülünce topaklama veya ciltte soyulup kabuklu görüntü oluşturuyor mu? Normal nemlendirici gibi hafif mi? ..Kullanan varsa anlatabilir mi hangisi daha iyi? Nivea BB krem mi Garnier BB krem mi? Şimdiden teşekkürler.nivea bb krem mi garnier bb krem mi iyi
bb kremlerde güneş koruyucu ekliyorlar ve içinde petrol aşındırıcı ürün var ileriki dönemlerde gözlerde ve kanda ciltte kanserojen salgılar yaşatıyor aman dikkat önüne gelen artık bb krem yapıp piyasaya sürüyor selin cigerci bile bb krem yapıyor düşünün
İkisinin de birbirinden pek farkı yok aslında. Hem fiyat hem de özellikleri açısından birbirlerine benziyor. Hem Nivea BB Krem hem de Garnier BB Kremi tek tek anlatayım size. Ona göre yorumlarsınız. :)
Garnier BB Krem Kullanıcı Yorumları Neler?
Garnier BB krem ile başlayayım ben. Gerçekten almayın bu ürünü. Her markette satılıyor sakız gibi. Çok fazla sivilce ve akne problemi yaratıyor. Yazın asla kullanılmaz çünkü çok ağır geliyor bb olmasına rağmen, yüzünde bile ağırlık yapıyor. Kapatıcılık özelliği de çok iyi değil. Kapatıcılığı bir BB creame göre bile yetersiz. Cilt problemlerin olduğu gibi meydanda yani.
Bir arkadaşımda sivilce problemi yaratmadı ama. Kişiden kişiye cilt tipine göre değişiyor olabilir. Ayrıca yağlı ve sivilcelenmeye meyilli ciltler için uzak durulması gereken bir BB cream. Kuru ciltliler için iyi bir alternatif olabilir. Fiyatı çok uygun ama. 26 Tl'ye alabiliyorsunuz. Yağlı citller, karma ciltler ve kuru ciltler için seçenekleri var. Garnier BB Krem Nasıl?
Kapatıcılığı normal bb kremlere göre yetersiz.
Sivilce ve akne problemleri yaratıyor.
Fiyatı her bütçeye uygun.
Kuru cilt ve normal cildi olanlar için uygun bir ürün.
garnier bb krem
Nivea BB Krem Kullanıcı Yorumları Neler?
Nivea bb krem kullananların en büyük şikayeti renk skalası maalesef. En açık rengi olan light bile çok koyu. Kesinlikle açık tenli insanlara uygun yapılmamış. Light olanı için rahatlıkla medium diyebiliriz. Bir de şöyle bir sıkıntısı var. Pul pul bir görüntü yaratıyor. Belki her ciltte aynı etkiyi yaratmıyor ama benden öyle oldu.
Çok yağlı cilde sahipseniz veya karma bir cildiniz varsa uzak durun derim. Sivilce problemleri yaratabiliyor. Gün içinde parlama yapıyor nedense. O açıdan kötü. Pudralama yapmak gerekiyor. Ama yaz mevsiminde tatil bölgesinde kullanılabilecek bir ürün. Mesela bronzlaşmışsanız şahane olur. Açık tenli olanlarda ancak bronzlaşınca bu ürünü kullanabilir. Fiyatı 25 TL bu arada. İndirimde yakalarsanız 18 Tl gibi bir fiyata yakalarsınız. Nivea BB Krem Nasıl?
Fiyatı her bütçeye uygun.
Bronz tenler için çok iyi.
Açık tenliler için çok koyu kaldığı için kullanamazlar.
Karma ve yağlı cildi olanlar kullanamaz. Çünkü sivilce ve parlama sorunu yaratıyor.
Garnıer kesinlikle çok iyi öyle ciddi bir kapatıcı etkisi yok ama cilt rengini dengeliyor ,normal nemlendirici gibi kolay da sürülüyor sadece biraz yağlı gibi geldi bana ama yinede çok memnunum nıvea o kadar iyi değil..
Canım ben fondöyen kullanmamak için almıştım öyle büyük bir etkisi yok ama bana iyi geldi ben çok memnunum çünkü cildim kusurlu değil onu sürdüğümde yetiyor nemlendiyor gerçekten yüzün canlı görünüyor kokusu ağı biraz sadece ama tavsiye ederim ben tester lardan deneyip sonra aldım sende öyle yap kullanmayacağın bir şeye boşuna para verp alma :)