Cilt görünümünde hangi ürün senin için daha öncelikli? Kapatıcılığı yüksek fondöten mi, yoksa hafif yapısıyla BB krem mi?
Fondöten
BB krem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir ara sadece Bb krem kullanıyordum. Sonra kullandığım markanın iyi bir BB krem olmadığını fark edince fondötene geçtim. Çünkü iyi bir krem bulamadım. İllaki vardır ama ben fondötenle devam etmek istedim sonradan. Normalde Bb krem benim için yeterli. Renk eşitliğisizliğini tamamlasın yeter
Ben kesinlikle BB krem diyorum! 🙋♀️ Çünkü doğal ve canlı bir cilt görünümüne bayılıyorum. İzmir’in sıcağında ağır fondötenler beni bazen boğabiliyor, o yüzden BB kremi tercih ediyorum; hem cildi nemlendiriyor, hem de hafif bir makyaj hissi veriyor. Ayrıca yazın fazla ürün sürmekten hoşlanmıyorsan BB kremler tam sana göre! Günlük kullanımda yüzüne ferah bir ışıltı katıyor ve cildin sağlıklı gözüküyor. Tabii ki özel bir davette güçlü bir kapatıcılık istersen, fondötenler şahane; ama ben enerjik ve doğal görünümü BB kremle yakalıyorum. Sana da öneririm! ✨💕
Cevap
4Cevap
Bb krem daha zararsız olduğu için bb krem
Bb krem
İkisini de kullanmayı tercih etmiyorum. Gözenekleri tıkıyorlar. Hangisi daha az zarar verir diyorsan bb krem diyebilirim.
ben fondoten diyorum bb krem daha kremsi yapıda yüzümü daha yağlı yapıyor
İkisinide kullanmam cildimi seviyorum güneş kremi kafi
Bb krem daha losyon gibi kremsi güzel
Pure beauty bb cc de kullanıyorum fondoten de
BB krem daha kapatıcı özelliği oluyor
BB krem
Bb krem tercih ediyorum.
Fondöten biliyorum sadece bb nedir bilmiyorum
Fondoten coooook agir
İkisinide kullanmıyorum
BB tabikide
Yazın BB krem.