Farmasi, sağlık ve kozmetik sektöründe ürünler satan köklü bir firmadır. 1950 yılında kurulmuştur. Farmasi'den alınan her ürünün faturası kesiliyor ve ülkemize vergi olarak katkıda bulunuluyor. İster alıcı, ister satış temsilcisi olun kazanan her zaman hem siz, hem de ülkemiz oluyor.
Farmasi Ürünleri Nasıl?
farmasi kullananlar
Farmasi diğer sağlık ve kozmetik ürünlere nazaran daha cazip fiyatla satılır. Ürünlerinde kanserojen madde içermez. Bitkisel ürünler üretmesiyle her zaman bir adım öndedir. Farmasi ürünlerinde asla hayvan deneyleri kullanmaz, bu konuda aşırı hassastır. Sağlıktan, kozmetiğe kozmetikten, temizliğe birçok ürün ile hizmet verirler.
Farmasi Üye Olanlar Memnun mu?
farmasi ürünleri kullananlar
Farmasi, kendisine üye olup ürünlerinin satışını yapanlara ortalama %30 oranında kar payı sunarken, komisyon ve birbirinden güzel hediyeler ile de üyelerini memnun ediyor. Üye olunca 6 ay içerisinde en az bir satış yapmalısınız ki, hesabınız aktif kalsın ve 6 ay daha üyeliğiniz uzasın. Eğer 6 ay boyunca bir tane bile satış yapmazsanız üyeliğiniz askıya alınıyor. Diğer markalarda satış temsilcisi olabilmek için birçok kural varken, Farmasi bu şekilde üyelerini kısıtlamıyor. Hiçbir kural bulunmadan hemen satış temsilcisi olabilirsiniz. Firma satış temsilcilerine her daim destek olarak en büyük kazancı sağlamalarına yardımcı olmak istiyor. Bu yüzden çoğu üyesi memnun.
Farmasi Üyeleri Ne Kadar Kazanıyor?
farmasi kullanıcı yorumları 2018
Farmasi'ye yeni bir üye olduğunu varsayalım. Sipariş verdiğiniz ve ürünlerin geliş fiyatına göre ortalamalık 650 TL'lik bir alışveriş yaparsanız, katalog fiyatına göre satış yaptığınız zaman 275 TL kazanç sağlarsınız. Ayrıca ilk ay üyesi olduğunuz için birçok ürün hediye edilmektedir. Bu ürünleri de sattığınız zaman net 695 TL kazanç yapmış olursunuz.
En Çok Kullanılan: Farmasi Aktif Karbon Serisi Kullanıcı Yorumları Neler?
dr cevdet tuna ürünleri kullananlar
Farmasi'nin en çok satan ürünlerinden birisi cilt bakım setlerinden olan aktif karbon serisi. İçinde sıkılaştırıcı, nemlendirici ve güzellik bakım maskelerine dair toplam 4 tane ürün bulunmakta. Ortalama 74 TL fiyata satılıyor. Cildi derinlemesine temizleyen, gözenekleri yumuşatan, sivilce bakımına destek olan, ölü hücreleri arındıran gibi birçok özelliği ile ürünler müşterilere destek sağlamakta. Bazı kullanıcılar memnunken, bazıları işe yaramadığını söyleyerek şikayet ediyor.
En Yaygın: Farmasi Nutriplus Kullanıcı Yorumları Neler?
farmasi doğal mı?
Nutriplus'da Farmasi'nin en çok tutulan ürünlerinden birisi. Nutriplus, lif içeren bir gıda takviyesidir. Eklendiği besinlerin asla tat ve kokusunu değiştirmez. Liflerin sunacağı tüm özellikleri taşır. Kilo dengesini korumak ve zayıflamak isteyenlerin bir numaralı tercihidir. Tokluk hissi oluşturur. Kullanıcıların bir çoğu memnundur.
Farmasi Çay ağaçlı yüz kremi ve bb kremine bayıldım. Bb kremi sürmeden önce çay ağacı yağlı kremi sürüyorum önce baz niyetine üzerine bb krem. Cildim o kadar iyi görünüyor ki. Ve gözeneklerim sıkılaştı bunları kullandıktan sonra. Onların dışında çay ağaçlı yüz temizleme jeli, duş jeli de kullanıyorum. Çay ağacı serisi kalp ben :D
Signora nın mavi olan parfümünü de alayım bir deneyeyim dedim hanımeli kokusu çok severim içindekilere baktım hanımeli yazıyor diye aldım ve kokusuna bayıldıığm hafif bir koku.
Ve kalem dipliner ı da çok güzel sürülüyor Farmasi'nin.
Ben Avon'un bb kremini kullanıyordum. Alnımda deri altında patlak patlak sivilceler yaptı. Arkadaşım Farmasi sattigından Farmasi kullananlara katıl, Farmasi cc krem alır misin dedi? Ben de araştırdım ve cok olumlu yorumlar gördüm. Aldım. Kullandım ve daha cc krem yarı olmadan anımsa sivilcelerin gittiğini sadece orta kısmında çok az kaldığını fark ettim. Aynısefa yuz sabunu ve kremini almıştım. İlk 1-2 hafta iltihaplı sivilceler yaptı. Daha sonra yüzümde olan değişmeleri fark ettim. Elmacık Kemiklerim parlamaya başlamıştı. Herkes ne kullanıyorsun diye çevirip duruyordu.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Stick kapatıcısını kullandım çizgilere çok fazla doluyordu. Rimeli, allığı, farları ve stick rujları başarılı. Likit mat rujlarının bazı tonları dudakta fazlasıyla dalgalanıyor ve çizgilere doluyor.
2 yildir kullaniyorum. Sampuanina kadar aldim. bu markayi kesfettikten sonra hicbir marka dan birsey almiyorum. Gercekten bitkisel , Ddis macununda florur yok mesela
Farmasi içeriklerinin temizliğine güveniyorum ve kullanıyorum. Avon ürünleriyle aynı etkide olmadığı kesin. Farmasi kısa zamanda etkisini belli ediyor.
Çevremde çok fazla Farmasi ürünleri kullanan kişiler var. Farmasi, içeriği, ürünleri ve fiyatı ile oldukça beğendiğim bir marka olmayı başardı. Ürünlerini severek kullanıyorum.
farmasi kullananlar
Farmasi kullananlar ne düşünüyor, Farmasi ürünleri hakkında yorumlar neler?
Farmasi kullananlar ürünler hakkında çok güzel yorum yapıyordu. Oldukça güzel yorumlar olduğu için Farmasi kullananların yorumlarından yola çıkarak ben de birkaç ürününü denedim. Farmasi ürünleri hakkında yorumlar sayesinde cildime iyi gelen birçok ürün ile tanışmış oldum. Farmasi kullananlar olarak, denediğim ürünlerden memnun kaldım. Okuduğum Farmasi yorum ile bu ürünleri denemeye karar vermiştim.
Farmasi kullananlar hangi ürünleri tercih ediyor?
Farmasi kullananlar birçok ürünü kullanıyor ve tavsiye ediyor. Farmasi yorumlarına baktığımda çoğu ürünün beğenildiğini gördüm. Farmasi kullananların yorumlarına bakarak; Farmasi bb krem, kaş- kirpik serumu, sivilce sabunu ve şampuanlarını denedim. Farmasi bb kremi tavsiye ederim. Kaş- kirpik serumu kirpiklerin için çok işe yaradı. Sivilce sabunu da sivilcelerimi hemen geçirdi. Diğer ürünleri ile birlikte bunları da deneyebilirsin. Farmasi ürünleri hakkında yorumlar ile denemek istediğim diğer ürünleri de kısa zaman içinde deneyeceğim.
Farmasi kullananlar olarak ürünlerden memnunuz. Denemek istediğin ürün varsa çekinmeden deneyebilirsin. Memnun kalacağından eminim.
ÜRÜNLERİN YAPIMINDA HİÇ BİR HAYVANA VE NESLİ TÜKENEN BİTKİLERE ZARAR VERİLMİYOR OLMASI BENİ KENDİSİNE ÇEKMİŞTİ VE DENEMEK İSTEDİM HENÜZ 5 AYDIR FARMASİ İLE ÇALIŞIYORUM AMA 2. AYIMDAN İTİBAREN KAZANCIMI 2 YE KATLADIM DİYEBİLİRİM EĞER SİZDE FARMASİ İLE ÇALIŞMAK İSTERDENİZ BENİM İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ EMİN OLUN Kİ ÜYE OLMAK KADAN KİMİN ÜYESİ OLDUĞUNUZDA ÇOK ÖNEMLİ KENDİ KENDİNİZE GİRİP FARMASİNİN SİTESİNDEN ÜYE OLDUĞUNUZ ZAMAN HİÇ TANIMADIĞINIZ BİR İNSAN SİZİN SPONSORUNUUZ OLUYOR VE BELKİDE SİZE HİÇ BİR ŞEKİLDE YARDIMI DOKUNMIYCAK BİR İNSANLA İŞ ARKADAŞI OLMUŞ OLUYORSUNUZ BUNU YAŞAMAMAK İÇİN LÜTFEN BENİMLE İLETİŞİME GEÇİN
Kötü ürünleri de var iyi olanları da var mesela cilt bakım ürünleri ve şampuanları Dr. Tuna nın aydınlatıcı göz balsamı hariç hatta Dr. Tuna nın ürünlerine hariç diyebilirim. İyi ürün olarak bb kremi eğer normal ve yağlı bir cildin varsa iyi ama kuruysa iyi olmayabiliyor için ayrıca tonlara gelirsek hepsi sarı alt tonlu olduğu için pembe alt tonluysan olmuyor kendimden biliyorum. Onun dışında bayıldığım ürünleri de ruj şeklinde var dudak nemlendiricisi, naneli dudak dolgunlaştırıcısı pek fazla bir etkisi yok ama ferahlatması ve nemlendirmesi hoşuma gidiyor
Gem farmasi kullanicisi hem satiscisiyim farmasiyle tanismam we urunlerini denemem karsilastiqim etki son derece mukemmeldi hanqi urununu denediysem pismanlik duymadim beni kendine ceken tarafiysa urunlerin %100 doqal we bitkisel olmasiydi farmasiyle tanisdiktak sonra sampuan we temizlik urunlerimiz hatta siwi el sabunumuz we kahwemiz bile farmasi oldu artik hayatimizda kimyasal olmadan daha saqlikli urunlerle yasiyoruz tek duyduqum pismanlik farmasiyle qec tanismam sizde hayatinizi daha saqlikli urunlerle farmasiye uye olarak %30 we %40 a waran indirimlerle almak istemez misiniz eqer isterseniz sponsorunuz olarak sizi kendi ekibimde qormek bana mutluluk werecektir ;) www. farmasiint. com/default
Merhabaaaaaa🤗%100 Türk firması olan farmasiye kremleri bol urun çeşitliliği ) hicbir uyelik ucreti yok siparis verme zorunlulugu yok ister kendi ihtiyaclarinizi çok uygun fiyatlarla alın, isterseniz bunun yanı sıra satarak para kazanın ya da ekip kurarak her ay artan kazanc elde edin istersen bilgi verebilirim 🥰 aynı zamanda hiçbir katkı maddesi içermez kimyasal yoktur. Instagram hesabım farmasi. kazandiriyor1 ulaşıp detaylı bilgi alabilir fırsatlardan yararlanabilirsiniz
Ben üyeyim isterseniz sizleride üye yapabiliriz ulaşmanız yeterli 😊
Ürünler diğer markalara göre çok güzel hem kullanıyorum hem de tavsiye ediyorum hiç bir yan etkisi olmadı bende şampuanları çok güzel deneyebilirsiniz parfümlerin kalıcılığı ve kokusu harika uzun zamandır kullanıyorum temizlik ürünlerini denemedim çok bişey diyemiyorum ama makyaj ve kişisel bakım olarak mükemmel diyebilirim.
Merhaba Farmasi tamamen doğal kanserojen madde içermeyen ürünler. ben Farmasi lideriyim ve inanın kazancım çok iyi her hafta indirimleri oluyor sizde düşünürseniz ürünlere çok ücret odemektense girişimci olarak indirimli alın www. farmasi. com. tr/.../default
@farmasiizmir.35 instagram hesabım. girişimciyim. öncelikle bütün ürünleri geliş fiyatından alıyorsun en büyük avantaj bu. sonrasında cevrene satarak onların aldıklarından kar ediyorsun. ve sen sipariş girdikçe hediyeler kazanıyorsun. kendi ekibini kurarak çok daha güzel paralar kazanıyorsun. farmasi ürünleri doğal ve helal sertifikalıdır. cilde hiçbir yan etkisi yoktu. yeterki cildinizi iyi tanıyın. isterseniz @farmasiizmir.35 hesabımdan daha detaylı bilgi verebiliri.
Farmasi ürünleri gayet başarılı ve kaliteli ürünlerdir. Bir çok avantajlı ve kampanyalari mevcuttur. Birebir satın almaktan ziyade girişimci olarak hem ihtiyaciniz olan ürünleri uygun fiyata alır hemde satış yaparak ek gelir eldr edebilirsiniz. Üye olmak isteyenlere yardimci olabilirim...
Ailemdeki herkes kullanıyor, hemde danışmanlık yapıyorlar. Hem para kazanıyorlar hemde kendileri kullanıyorlar. Öğretmen ablam bile bu ismi kullanıyor.
farmasinin dr cevdet tuna ürünlerini tavsiye ederim. dermokozmetik sonuçta hem doğal hemde vitamin içerikli hepsi. bazı eczanelerde bulabilirsin ama eczanelerde fiyat farkı çok oluyo. çay ağacı yağı serisinin faydasını görebilirsin hatta s. o. s serumu drekt olarak akne ve sivilcelerin üzerine uygulanıyo. bulamazsan sana yardımcı olurum ben.
Ben dus jellerini sevemedim ama onun disinda farlari cok yumusak bir dokuya sahip cilt lekeleri icin kremlero var ben kullsnmadim ama kullanan arkadaslarim memnun kalmislar. Sebi bebinin tam sordugun soruyla ilgili yazi ya da videosu vardi bir bak istersen.
Teşekkür ederim canm evet baktim oyle ama sebi bebi de pek guvenemedim sirf farmasi basligi altinda olan videolara sonucta cogu reklam amacli oldugu icin :)
Ama herkesete ayni etkiyinyaratirmi bilmiyorum. Nen cildim kuru oldugu icin kullaniyorum ama sivilce yapabilirmis icinde yag oldugu icin. O yuzden cok ihtoyacim olmadikca arrik kullanmiycam
Yüzünü düzenli temizleyip yağlı şeyler yemezsen evet. ama çokta mucize beklememek gerekiyor. yani sivilce çoksa cildiyelik bir sorunda olabilir. yuz temizleme ürünlerine çay ağacı yağı koy
Doğal bitkisel diyorlar ama hiç bir kozmetik ürünü içnde yan madde olmadan bir araya gelmez ayrıca kalitesiz malesef hiç kalıcı değil
0
4 Yorumla
Gizli Soran
Hmm ben onu sormayacaktım farmasi ürünü satanlar ürünleri aldıkları zaman fiyatını ödüyolar mı yoksa sattıktan sonra mı ödüyorlar dicektim sen satmıyosun galba
Merhaba farmasiye uye ucretsizdir. Ustelik uye olup %30 %40 indirmli alp ynnda hediyelee kazanyrsnz kazancoda cok ama cok iyi akzanci war. Sponsor Kodum. 1656474 Instgrmdan ulasblrmsnz. dyguyusufyrc
Farmasi lideriyim birinden süper kampanyalar yapıyoruz şirketten ve biz liderlerden kazandığınız hediyeler bile bu işi yapmanız için büyük bir sebep şampiyonlar takımı olarak destan yazıyoruz isteyen iletişme geçebilir benimle 😊😇
Ben farmasi ürünleri kullanarak başladım, şimdi ise satışını yapıyorum, çok memnunuz. Tamamen bitkisel ve helal olamsi da ayrıcalık. Farmasi hakkında bilgi almak isterseniz mesaj atabilirsiniz. Ücretsiz üyelik ve ek gelir sağlıyor
Farmasi üyesiyim her ay yeni bir seviyeye geçiyorum para kazanmak ve ürünleri kullanmak çok güzel istediğiniz ürün hakkinda kullandıkları hakkında bilgi verebilirim
Su ana kadar kullandığım bütün ürünlerinden memnunum. Başka at kestanesi masaj jeli olmak üzere. İstediğiniz bilgiyi verebilirim. Ücretsiz kayıt ve sipariş verme zorunluluğu yok
kesinlikle farmasi hem tamamen bitkisel hemde benim için en önemlisi HELAL ve yerli ürün. kendi ihtiyaçlarımı %30-%40 indirimli almak için üye olmuştum ben kullandıkça memnuniyetim arttı ve çevremden çok talep gördü. bu işten para kazanmak gibi bir düşüncem hiç yoktu ama şu an kazanç sağlıyorum bu işten. üstelik üniversite 4. sınıfım ve hiçbir şekilde ekstra çaba sarf etmiyorum ürünler kendi kendini sattırıyor diyebilirim. tüm samimiyetimle söylüyorum kaybedeceğiniz hiçbir şey yok ve sürekli hediyeler gönderen bir firma Daha fazla bilgi almak ya da faydalanmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz
kesinlikle farmasi hem tamamen bitkisel hemde benim için en önemlisi HELAL ve yerli ürün. kendi ihtiyaçlarımı %30-%40 indirimli almak için üye olmuştum ben kullandıkça memnuniyetim arttı ve çevremden çok talep gördü. bu işten para kazanmak gibi bir düşüncem hiç yoktu ama şu an kazanç sağlıyorum bu işten. üstelik üniversite 4. sınıfım ve hiçbir şekilde ekstra çaba sarf etmiyorum ürünler kendi kendini sattırıyor diyebilirim. tüm samimiyetimle söylüyorum kaybedeceğiniz hiçbir şey yok ve sürekli hediyeler gönderen bir firma Daha fazla bilgi almak ya da faydalanmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz
En İyi Cevaplar