Lazer yaptıranlar bakabilir mi? lazer yaptırdım ilk defa gelmeden jiletle tüylerinizi alın demişlerdi bende bir gün önceden aldım gittim. Sonra lazer yapıldı ama hala kolumun altı jiletlediğim gibi minik minik kıllar duruyor yani hiç dökülme olmadı? İndirimli bir yere gitmiştim acaba kazıkladılar mı beni anlamadım bu tüylerin dökülmesi gerekmiyor mu? Lazer epilasyondan sonra jilet yapılır mı?lazer epilasyondan sonra jilet yapılır mı?
Lazer epilasyondan sonra jilet yapılır mı, dökülme olmazsa ne yapılmalı?
Tüy alma yöntemlerinden biri de lazer epilasyondur. Lazer epilasyon yaptıran birçok kişi lazer epilasyondan sonra dökülme olmazsa korkusu yaşamakta. Lazere gitmeden önce jilet yapılır mı, o da merak konusu.
Lazer epilasyondan sonra jilet yapılır mı?
Lazer epilasyon seans aralarında jilet yapıldığı gibi, lazer epilasyon sonrası tüyler jilet ile alınabilir. Bunun yanında lazer epilasyon ilk seans sonrası jilet kullanmak en doğrusu olacaktır. Ağda, cımbız ve ip yerine lazerden sonra jilet kullanmak en doğru seçim olacaktır.
lazer epilasyondan sonra jilet kullanımı
Lazerden sonra jilet yapılır mı sorusuna bu şekilde yanıt bulabiliriz. Lazere gitmeden önce jilet kullanmak daha etkili sonuç almayı sağlar. Epilasyon merkezleri lazer epilasyon 1. seans sonrası tıraş bıçağı kullanmayı tavsiye ederler. Bu konuda için rahat olsun. :) Lazer epilasyon ilk seans sonrası dökülme ne zaman olur sorusunun cevabı tüylerinizin uzama hızında saklı. Tüyler geri uzadıktan sonra birkaç gün içinde dökülecektir. Dökülme olmazsa jilet kullanılır mı diye düşünüyorsanız endişelenmeyin. Jilet tüyleri cilt yüzeyinden aldığı için köklerin etkilenmesi mümkün değildir. Lazer sonrası jilet rahatlıkla yapılabilir. Bu soruya da bakabilirsin; Lazer epilasyon seans aralarında jilet uygulamak
Lazer epilasyon için jilet önerilerim!
Gillette venus tıraş bıçağı
Lazer epilasyon öncesi, seans aralarında ya da lazer epilasyon sonrası jilet kullanmak için jilet olarak Gillette Venus tıraş bıçağı tavsiye ediyorum. İstenmeyen tüylerden kurtulup mükemmel pürüzsüzlüğe kavuşmamızı sağlar. Su ile aktifleşen jel barları sayesinde kesik ve çizik sorunu yaşamıyoruz. Ayrıca batık oluşumunu da engelliyor. Gillette Venus birçok çeşidi bulunuyor.
Bende lazere gidiyorum ilk seans ayın 26 sinda gittim hala pek dökülme olmadı aynı soru kafamda jiletle al dediler ama elime geliyo çektikçe ama tek tek mi cekcem 10 seans benimki kadın 2 seans fazla hediye ediyoz dedi bakalım bu ayın 28 ikinci seansim bakalım sonuclarini paylaş olur mu😂
Bende lazer yaptirdim, her yerimi yaptirdim. Hollandada yaptirmistim bende senin dedigin gibi birsey olmadi. Hatta bende kadin kendi jiletle aliyordu azaliyor mu diye bakmak icin.
Jilet kullandırmalarının sebebi koltuk altındaki sarı tüylerin gürleşerek lazerin görebileceği duruma gelmesidir. Kontrasttan dolayı lazer sarı ve çok ufak tüyleri görmez. Ayrıca lazer epilasyonlar seans seans yapılır, ilk olarak 5 dk içerisinde iki koltukaltı birden taranır ama kıl kökündeki çekirdek DNA'ya ulaşmak için biraz daha ışın gerekli bu da ileriki seanslarda olur. Bahsettiğin minik kıllar eğer sarı değilse ileriki seanslarda alınabilir ya da dermatolog sana tekrar jilet kullanımı önerebilir. Jilet hem sarı tüyleri kestiği hem de kılları kökünden değil deri diplerinden aldığı için lazer cihazı buraları daha çabuk görür. Genital bölgeler için de zararlı değildir cilt altına işlemez. Bu bölgeler 5-6 seans koltuk altın da 2 ila 4 seansta taranır. Yani senin biraz.en aşağı 7-8 seans gitmen gerek kolay gelsin :)
lazer bir kerede halledilen bir iş değil seanslar yapılır kökler kurutulur sonrada tüyler son kez çıkar istersen sen alırsın istersen dökülmesini beklersin bir daha da kıl tüyle uğraşmazsın
Bu soruya yanıtım direkt olarak hayır olacak. Çünkü lazer sonrasında değil aksine öncesinde jilet ile tüyleri almak çok daha mantıklı bir hareket olur. İki yöntemin de kendine göre özellikleri olduğundan, bu yöntemleri doğru zamanda doğru şekilde kullanmak en sağlıklısı olacaktır. Eğer aksi yapılırsa ten hemen reaksiyon verecek ve size olumsuz anlar yaşatacaktır.
Öncesini, sonrasını karıştırmamak lazım.
Lazer epilasyondan sonra jilet ile tıraş yapılırsa ne olur?
Lazer epilasyon doğası itibariyle cildi zorlayan ve aslında biraz da tehlikeli bir operasyon. Böylesine zorlu bir olaydan sonra, bir de üzerine jilet ile teninizi zorlarsanız, teninizin hassasiyetine göre en iyi ihtimalle kızarıklarla atlatabilirsiniz. Yani söylemeye çalıştığım şey şu ki, lazer epilasyon seansınızdan sonra jiletten uzak durun. Eğer durmaz jilet ile süreci hızlandırmak isterseniz jiletin kötü bir epilasyon aracı olduğunu düşüneceksiniz ve kendi yanlışınızın hiçbir zaman farkında olmayacaksınız.
Jiletin uygulanması gereken zaman tam da lazer epilasyon öncesi.
Zamanlamayı iyi bilmek lazım.
Lazer epilasyonun üzerine oturduğu mantık, bir cihaz aracılığıyla cilde uygulanan lazer ışınlarının kıl köklerini harap etmesi ve bu işlemin ardından da bu köklerin tekrar kıl uzatmamasıdır. Yani eğer lazer işlemi öncesinde kaliltel bir jilet ile tıraş olur ve kıl boylarını oldukça kısaltırsanız, lazerin kıl köklerine daha kolay ve etkili nüfuz etmesini sağlayabilirsiniz. Eğer bu işlemi doğru bir nemlendirici ve Gilette Venus gibi kaliteli bir jilet ile yaparsanız, alacağınız sonuç olumlu anlamda ikiye katlanacaktır.
Tecrübe edildi onaylandı.
Pürüzsüz bir yaşam için...
Ben ve çevremdeki bazı arkadaşlarımın aynı yöntem ile çok mutlu olduğunu biliyorum. Her iki yöntemin de önemli özelliklerini kavramak gerekiyor. Lazer epilasyon her zaman tercih edilemeyen ama çok etkili bir yöntem. Jilet ise çok pratif, konforlu ve diğer tüm yöntemlerden ekonomik. Bu sebeple, bu yöntemlerin kombinasyonunu konforunuz açısından yapabilirsiniz. Ancak önemli olan doğru bir şekilde, doğru tekniği uygulamak işin püf noktası.
O değilde siz bunları yaptırırken sormuyor musunuz ne zaman dökülür jiletle mi alayım ağda mı kullanayım diye. İnsan bir sorar öğrenir araştırmasını yaptıktan sonra uygulamaya geçer.
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
unutmuşum valla sonradan aklıma geldi şimdide aramak istemedim :S
Lazer epilasyon gerçekten çok önemli bir konu, hatta yaptıran arkadaşım var tüm vücudunda yanık ve leke iz oldu (ucuz olsun diye) bende tüm vücut yaptırdım ve çok memnunum hem steril hemde kesin sonuç aldım, farklı farklı cihazlar kullanıyorlar. Gittiğim kurumu tavsiye edebilirim.
evet dökülcek ama bir haftaya kadr biraz uzayacak sonra dökülmeler başlayacak. bir anda dökülmez
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
aaa anladım teşekkürler. peki bişey daha sorabilirmiyim oraya srmayı unutmuşum bir dahaki ay randevum var o zamana kadar yine çıkarsa uzarsa jiletlicem mi yine ?
iltifatın için teşekkürler öncelikle... ağda ile aldırırlar çünkü; jilet, cımbız gibi şeyler lazerin etkisini azaltır. ağda ise tam tam tersi. ağdayla paralel bir yardımdır.
En İyi Cevaplar