Ben tüm vücut lazere gidiyorum. Yüzüm de dahil. 3 seans yüzüme lazer uygulandıktan sonra diğer seansa kadar çıkan tüylerimi hep jiletle aldım ve daha da kalınlaştı tüyler. Önceki yaptırdığım seanslar boşa mı gitti. Tüylerim ilk haline geri döndü :( ben sadece jiletle kısaltılabilir diye biliyordum. Vücudumun diğer bölgelerini de jiletle kısaltıyorum ama yüzüm sanki daha da kötü oldu jilet yapınca. Sonuçta köke etki etmez diye düşündüm ama neden böyle oldu seanslar boşa mı gitti? Lazer epilasyondan sonra jilet yapılır mı?lazer epilasyondan sonra jilet yapılır MI?
Lazer epilasyon seans aralarında jilet uygulanır mı?
Lazer epilasyon yaptıranların birçoğu "lazerden sonra jilet yapılır mı?" diye sormakta.
lazer epilasyon seans aralarında jilet yapılır mı?
Lazer epilasyon öncesi jilet kullanılması tavsiye edilir. Bu sebeple lazer epilasyon seans arası tüyler için jilet yapılabilir. Lazer arası tüylerini tıraş bıçağı ile almaya devam etmelisin, bu süre içinde ağda veya ip kullanılmamalı. Lazer epilasyon seans aralarında tüyü köküyle çekecek işlemler tercih edilmemeli. Birçok kadın lazer epilasyon için jilet kullanmaları gerektiğini bilmemekte. Oysa lazer epilasyon ilk seans sonrası jilet şarttır. Yüze lazer epilasyon jilet kullanılmalıdır, korkmana gerek yok. Tüyleri jiletle almanın herhangi bir sakıncası yoktur.
lazer epilasyondan sonra jilet yapılır mı?
Lazer epilasyondan sonra jilet yapmak en doğru tercihtir. Lazer epilasyon yapıldığı halde tüyler çıkmaya devam edebilir. Bunun için tıraş bıçağı kullanmak en iyisi olacaktır. Lazerden sonra tüyleri almak için cımbız, ip ya da ağda kullanılmamalı. Lazerden sonra jilet tek yöntem.
Lazer epilasyon seans araları için hangi jilet tercih edilmeli?
Gillette Venus tıraş bıçağı
Lazer epilasyon arasında jilet olarak Gillette Venus kullanmanı öneririm. Tüylerinin hızlı şekilde tahriş ve kesik olmadan nazikçe alınmasını sağlar. 3 bıçaklı yapısı kısa tüylerin bile alınmasını sağlar. Böylece kesin pürüzsüzlüğe hızlı ve pratik yoldan tıraş bıçağı sayesinde kavuşursun. Gillette Venus'un birçok çeşidi bulunuyor. Gillette Venus tıraş bıçağı çeşitleri;
Gillette Venus Snap
Gillette Venus Olay
Gillette Venus Breeze
Gillette Venus Swirl
Gillette Venus Riviera
Kendine uygun olan Gillette Venus'u lazer epilasyon seans aralarında rahatlıkla kullanabilirsin. <3
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yaptırdığın yere sor bakalım, ya zaten onlar dökülcek yani dökülmesi gerekiyor, birazbekle yüzde hemen anlaşılmıyor
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
bugun sordum gittiğim yere kadın bir daha yapma sadece makasla kısalt dedi. tuyleri kalınlastırmıssın ve yaymıssın dedi. ama ben mantığını anlayamadım. makine ile aldıklarında da yuzeydeki görünen kıllar alınıyor jiletle de. niye sonuc böyle oldu anlamadm.
Ben çıkanları tırnak makası ile kısaltılmıştım, ara seanslar hariç 3 seans oldu benim de ve gözle görülür azalma, incelme var. Başka bir yere danış istersen
anladım benimki de ondan. benim tuylerim baya kalındı erkek sakalı gibi azalmıstı baya ama maalesef jilet vurduğum için kalın çıkmaya başladı. bundan sonra daha dikkatli olurum artık tırnak makası iyi fikirmiş.
Mesela benim üçüncü seanstan sonra kalın çıktı ama iki hafta içinde dökülmüş çoğu şimdi daha inceler var, dördüncü seansı bekliyorum Fondöten pudra kullan, pek alma :)
Lazer makinelerinin yuzde doksani kalici yapmaz 1 2 yil sonra tekrar cikmaya baslar. Cok iyi makineler var onlarda kokten cozum o makinelerde her yerde yok malesef esteword gibi buyuk yerlerde oluyo
delimisin yuze jilet surulurmu? yuz icin ozel makinalar var onlardan al kullan istedigin zaman alabilirsin boylece
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
bugun sordum gittiğim yere kadın bir daha yapma sadece makasla kısalt dedi. tuyleri kalınlastırmıssın ve yaymıssın dedi. ama ben mantığını anlayamadım. makine ile aldıklarında da yuzeydeki görünen kıllar alınıyor jiletle de. niye sonuc böyle oldu anlamadm.
tuylerim tamamen çıkmıstı zaten o yuzden jiletle aldım görüntü kötü gözüküyor diye. dediğin gibi makasla da zor oluyo o yuzden jilet kolayıma gelmişti. önceki seanslarım boşa mı gitti peki. tuylerim daha kalın su an.
ztn 3 seastan snra etki gostermeye baslio, bosa gitmemistir, yuze muhtemelen daha sık gıdıosındur yani etkiyi gorursun zamanla birde dokulmesini bkle tuylerin 1 haftada cikio ya hemen dokuluolar ztn almana gerek kalmayacaktir bir kac seans snra
En İyi Cevaplar