Ben çoğu zaman renkli gözlü olmak istiyorum. Gözlerim anlayacağınız gibi kahverengi renkte. Kahverengi rengi hiç sevmiyorum. Mavi gözlü veya yeşil gözlü insanlar gördükçe bende renkli gözlü olmak istiyorum bunu takıntı haline getirdim. Siz diyeceksiniz neden lens kullanmıyorsun lens kullanmayı sevmiyorum doğal yollarla renkli gözlere sahip olmak istiyorum. Mavi gözlü olmak istiyorum? Nasıl mavi gözlü olunur? Mavi gözlü olmak Sizede arada sırada böyle oluyor mu?
Renkli (Mavi) Gözlü olmak istiyorum? Nasıl mavi gözlü olunur?
Eski yuzyillarda bir doktor insanlarin goz renklerini degistirecegi bir deney yapmis. Bunun icin o zamanlarin cahilleri ya da ezilenleri olan zenci gencler uzerinde deneyini denemis. Bizim doktor da mavi boya enjekte etmeye baslamis gozlere. Hani doktor olmus adam olamamis hesabi. Herifler kor oluyor. 2 ay sonra kanser olup oluyorlar.
Amerika'da 8000 $'a Gözleri Mavi Yapıyorlar Pigmentleri İle Oynayıp Yaptıranalrın %80'i Görmede Eskiye Nazaran Düşüklük Yaşarken, %20'sinde Henüz Bir Şikayet Yok.. (6 Yıldır)
kötü olduğunu düşünüyorum çünkü dışarı çıktığımda yürümek bile zorlaşıyor güneşten..
renkli gözlere sahip kişilerin güneş ışınlarından daha fazla etkileniyormuş zaten. nedeni ise; açık renkli gözlerde melanin pigmenti azdır. melanin pigmenti vücudumuzu ultraviyoleye karşı koruyan bir yapıtaşıdır. bu nedenle açık tenli, açık renk gözlere sahip kişilerde koruma mekanizması zayıftır. güneş ve güneş ışınlarına karşı çok daha fazla hassastırlar. bu nedenle açık gri ve mavi gözler güneşin zararlı ışınlarından en çok etkilenen gözlerdir.
Başarısız, gereksiz, ilgi meraklısı, boş insanlarda olur böyle şeyler evet. Ha bende mi? Hayır bende olmuyor :) Defalarca renkli gözlü sevgililerim oldu. Anlayamadım göz bebeğin çevresindeki dairenin renginin öneminin ne anlama geldiğini. Hiç birine demedim güzel gözlüm diye. Bu kadar önemli şey varken.
Bendekiler de kahverengi hiç gözlerinin renginden hoşlanmadığını söyleyene denk gelmemiştim doğrusu. Bence fiziğine ve yüz hatlarına uygun yapılı ⓒⓞⓚ ⓖⓤⓩⓔⓛ 👀 in var. İltifat etmeyip alay eden haysiyet yoksunu kimseler utansın.
Yemin olsun seninim çocuklar gibi şenim, deniz gözlerinde hayat bulur gözlerim, yüreğim acır inan senden uzak kalmasın, o deniz gözler benim başkası hiç bakmasın..
Mavi gözü bitek ben mi göremiyorum yoksa renk körümüyüm
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet avantaj tabi ama b e n bu kızı beğenmiyorum bu kız sırf Maviş olduğu için güzel kabul ediliyor kendall jenner sırf siyah olduğu için guzl degilmis gibi görüyorlar
Bende gozlerimden nefret ediyorum mavi gozlu olmayi istiyorum sadece mavi gozu cok seviyorum kendi gözümde n nefret ediyorum banane istersem kör olayım ama mavi gözlü olayım bunu cok istiyorum
En İyi Cevaplar