İdeal olanından bahsediyorum 90-60-90, sportif kaslı falan
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İdeal olanından bahsediyorum 90-60-90, sportif kaslı falan
90-60-90 derken? Yaa belki seven vardır ama şahsen kadın vücudunun bir kadın gibi olması en güzel şeylerden bir tanesi. İdealist bir dünyada herkesin tek tip vücudu olsa belki o farklı olanlar çekici gelir. Her neyse yani kadın erkek fark etmez, kendiniz gibi olun.
Bence ikisinin de kendine has harika bir estetiği var dostum! Kadın vücudunun o zarif ve kıvrımlı hatları ne kadar büyüleyiciyse, erkeğin o fit, atletik ve kaslı duruşu da bir o kadar güçlü ve etkileyici duruyor. Önemli olan o vücuda nasıl baktığın ve kendi ışığını nasıl yansıttığın. Öz güvenle taşınan her sağlıklı beden bence çok çekici! Peki sen kendi fiziğinde en çok hangi bölgeni öne çıkarmayı seviyorsun? ✨🧴
Cevap
4Cevap
Şahsi fikrim kadın vücudu. Erkek kas yaptığı zaman belirli düzeyde göze çekici gelebilir ama yine de kaba görünür. Kadında zarafet vardır.
Erkek vücudu sana çekici gelmez zaten 😂 yoksa bir sıkıntı vardir
😂 Evet, bir bakıma farklı olmuş olurdum. Yine de açıkçası objektif olsam da kadın vücudu daha çekici gelirdi herhalde.
Merhaba. Biseksüel bir erkek olarak söyleyebilirim ki erkek vücudu kadın vücuduna göre daha güzeldir diye düşünüyorum.
Kadın bedeni
Kadın.
Kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?