Bugün sürmüş sürdüğü de biraz belli oluyo ısrar edince ruj değil sonuçta sivilceler için sürdüm kapatıyor dedi, maskülen biri şaşırdım.
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün sürmüş sürdüğü de biraz belli oluyo ısrar edince ruj değil sonuçta sivilceler için sürdüm kapatıyor dedi, maskülen biri şaşırdım.
Cevap
29Cevap
okadar cahil bi ülkede yasadıgımızı neredeyse bütün yorumları okurken anladım erkekler neden fondoten süremiyor sürünce illa eşcinsel mi olmaları gerekiyor yüzünde bi kusur vardır kapatmak istemiştir renk eşitsizliği vardır düzeltmek istemiştir hiçbir sebebi olmasına bile gerek yok kendisini daha cok özgüvenli hissetmek için bile sürebilir siz fondoten suren erkeklere nonoş demeye devam edin eminim öyle insanlar hepinizden daha cok bilgilidir sıze hicbir zararı olmayan yolda orasını burasını açmayan sadece fontoden süren birisine bunları demek bilemiyorum 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Bende maskülen sakallı falan biriyim bir defa takma tırnak yaptırmıştım çok hoş olmuştu. Erkeklerin giyimi kuşamı makyajı seni ingilendirmez. Makyajda yapıcaz, rujda sürücez, takma tırnakta takıcaz ojede sürücez, Etekte giyeceğiz, topukluda giyeceğiz, dekoltede göstericez. Beğenmiyorsan bakma döndür kafanı. Sizin için yapmıyoruz zaten.
Size tüyo olsun erkolar, renkli güneş kremi sürdüm diyin geçin kimse bişey diyemez ya da eczane ürünü var aslında güneş kremi ama renkli yani kapatıcı özelliği var acne şeklinde alırsanız sivilceye yatkın ciltleri de yatıştırır, eczane ürünü olduğundan ilaç grubuna giriyor, solenta pigmenta (tinted) tavsiye ederim
Çoook teşekkür ederiz kado ☺️
Evet yargılanmaya veya düşünmeye değer şeyler değil yüzündeki beğenmediği yerleri belki sivilce izi vs kapatmaya çalışıyordur ya da sadece sürmek istiyordur
Ya maskülen erkeğin ne işi olur fondötenle allıkla rujla abi? Yani dudak nemlendiricisi krem maske vs kullansın kişisel bakım sonuçta, ama fondöten nedir? Öz güvensiz olabilir mi?
Allık ve rujun fondotenle bi alakası yok ki benim erkek fatma takılan arkadaşım bir gek fondoten kullanıhodu
Sonunda erkekleri de kendiniz gibi hileci yaptınız :D
Bir insan neden ağzını burnunu boyar hala anlamıyorum.
https://www.youtube.com/embed/7HzX5pEjIlAbana da pek normal gelmiyo açıkçası, sivilce için bile olsa o topa girmemek lazım maskülenlikle bağdaştıramıyorum ben de
Sivilcelerinden utandığı ve kendini öyle özgüvensiz hissettiği için yapmıştır benim bir arkadaşımda sivilcelerin kapatmak için kullanıyordu
Şaşırcak bir şey yok. Sen neden makyaj yapıyorsun oda yapar. Aranızda ne fark var. Bence yapsın.
Fondöten sonuçta... yara izi olan, sivilce izi olan, morlukları kapatmak için vs herkes sürebilir... Abartmayın.
iyi oluyor size takılın nonoşlarla bizim gibi erkekleri uzaktan izleyip hayal dünyanızda düşlemeye devam edin
birader kendine bi iyilik yap ve bi doktor gör, şizofreniye doğru hızla gidiyorsun, hiç bir kızın seni düşlediği falan yok, bunu yapan adam nonoş değil, senin gibi erkekte de düşlenecek bir şey yok ülke de ki en keko tiplere aşık olan kızlar bile senin kadar kulağa güvensiz gelen birine erkek gözüyle bakmaz 28 yaşında bi adam bu kadar ergen tavırlar sergilememeli kendine gel.
yani kadınların günlük yaşamda makyaj yapmasını bile gereksiz buluyorum, bir de erkeklere mi sıçradı, aman aman aman
Sivilce kapatmakta sorun yok ama lütfen Kore erkekleri gibi makyaja başlamasın bizimkiler de...
Erkekler farkında olmadan kadınlaşmaya başladı artık
Niye normalleşmesin ki yıllardır sanatçılar kullanmıyor mu?
Erkekler zaten bize özendikleri için makyaja yıllardır karşı çıktılar sonunda erkeklerde makyaj yapmaya başladı jshsjsbh
Hayır gayet doğru
Erkeklere özentiden değil o kadın kadın gibi giyince ne oluyor söyleyimmi insanlar dönup dönüp bakıyor laflarla ya da gözlerle tacize uğruyorsun bu kadınlar için özentilik değil zorundalık ya da alışkanlık erkekler yıllardır doğal kız seviyorum işte makyaj yapanlar şöyle makyaj yapanlar böyle ne oldu bütün hepsi olmasada çoğu erkek arasında makyaj yaygınlaştı
Ee giy ne yapim
Hiçbir erkek size özenmiyor ama siz hepiniz erkek olmak istiyorsunuz. Penis haseti derler buna psikolojide. Eksik doğmanın sonucu.
Erkek olmadığım için şükrediyorum buna ne derler piskolojide bir rksikliği bir fazlalıkla kapatmak yani bunu anlamazsın açayım ne demek istediğimi beyinden alıp penise vermiş erkeklerdeki durum bu sor bakalım herhengi bir kadına kim penisi olsun istiyor ama ben bir erkeğe hadi makyaj yapayım nasıl duruyor desem hemen kabul eder çunku kadınlara özentilik bu kendimi yorarak sana uzun uzun anlattım ama eksiklikten dolayı pek anlayacağınıda sanmıyorum 😒
cok sacma ve akil disi bir yorum senin erkeklere karsi kompleksli oldugun her halinden belli konusmandan daha cok psikolojik sorunlu birisin belli erkeklerin yonettigi bir dunyadasin beyinsiz erkeklerin sana gore ama dunyayi erkekler yonetiyor asirlardir nasil oluyor acaba? zavalli psikolojik sorunlu birisin yazik git tedavi ol bos ve sacma sapan deli sacmasi seninki
@efsun_alatav psikoljik sorunlu oldugun kopleksli oldugun her halinden belli sacma sapan akil disi yorumlarini kendine sakla yazik sana zavallisin
Aynen kankaa bu ne zekaa nasıl anladın ya tebrik ediyorum çok boş bir kişiliksin ne demek istediğimi anlamadığındanda anlayabiliyorum zekanı erkeklerin yönettiği bir dünya? Cidden sabahtan beri cahiliyet seviyesini aşmış insanlarla muhattap olduğum için kendime üzülüyorum o yüzdenmi özelden yazıp benim götüm büyük bilmem ne yazıp duruyorsun beyin damarlarının nerene aktığı çok belli 🤮
@efsun_alatav gotumu yala ancak ona yarasin ahmak muhatap bile olmam senin gibi aptallarla git yasitlarinla okulun bahcesinde oyna senin aklin bana yetmez
🖕
Kımse kımsenın makyajına karısamaz hadı bakalım sjsjsj
Fondöten süren erkek erkek değildir. Erkek adam sadece tıraş köpüğü ve arko yağlı Krem kullanır.
Fondotenin açılımınada yapsaydın bari ona göre yorum yapardım
Erkeğin ne işi var fondötenle ıyk öyk bunu normal görmüyorum, gö-re-mem...
Hayır, normalleşmedi diye düşünüyorum, fondöten süren az sayıda erkek var diye biliyorum.
Yuh yok artık daha neler vardır kırıklık onda
Normalleşmemesi gereken bir durum. Siz kadınlar olarak lütfen partnerinize/eşinize o konuda eleştirel yaklaşın. O alan kadınların alanı, femenlerin alanı. Erkeğin o alanda işi olmamalı.
Bakım yaparsın eyvallahta makyajdan da geri kalsınlar ya
Fondoteni asıl erkekler kullanmalı zaten kadınlarda çok sivilce çıkmıyor ki anormal misin
yok yaaa ben bunu asla normallestiremiyicem zihnimde
fondotenden baska bir urun yok mu yuzdeki sivilceleri falan kapatacak
Hiç kullanmadım kullanmam da
Ben bile sürmüyorum erkekler niye
Allah rızası için normalleşmesin.
Yorumların açıklık yardı
Hayır olamaz 😀
Yakında çocukta yapar bunlar
İhtiyaçları yok ki ciltleri iyi zaten
Ayyy hayııırrrr böyle olmamalı 🙄
süren sürer nolcak
Rafta görsem ne olduğunu anlamam.
Hangi ibineee laaaa o tövbe
Bir 12 sene oluyor normalleşeli
Erkekler için evet adamlar için hayır
Çok saçma ya yakışmaz erkeğe o ne öyle
İlk kez duyuyorum valla 😳
Evet yüzünde bir pürüz varsa kapatabilir
erillik düşüyor
Toksik maskulinetyi asmis erkektir
Benim surat fondöten gibi
Hiç bir fikrim yok kullanan var ama
Neresi normal ya askere de biz gidelim
İtici olur onu kullanan
Ruj değil sonuçta ahahah raconu bozmaz 😂
Normallesti gibi.
ılık gtlüler için normal
Normalleşmiş
Ben sürmüyom
Gizli yumuşaktır o
Evet.
Hiç görmedim süren erkek
Normal zaten
Cildi bozuk olan güzel göstermek isteyen yapar. Erkek kız diye fark yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence cilt bakımı ve kusurları kapatmak artık herkes için gayet doğal bir durum tatlım. Erkeklerin de ciltlerini daha sağlıklı ve pürüzsüz göstermek istemeleri maskülenliklerinden bir şey eksiltmez. Önemli olan ağır makyaj gibi durmaması, hafif bir BB krem veya renkli nemlendiriciyle doğal bir dokunuş yapılması. Cilt rengine uygun doğru ürünü seçtiğinde harika duruyor. Sen erkeklerde bu tarz küçük bakım dokunuşlarını nasıl buluyorsun, sana da sempatik geliyor mu? ✨🌸