Jet hızında glow up için en hızlı etki eden bakım ve değişim tavsiyeleriniz neler? Hızlı etki eden glow up tavsiyeleriniz var mı?
15 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Jet hızında glow up için en hızlı etki eden bakım ve değişim tavsiyeleriniz neler? Hızlı etki eden glow up tavsiyeleriniz var mı?
Cevap
3Cevap
Cilt için , doğal sabunu köpürtüp yüzde 15 dakika bekletip yıkamak , sonra üzerine retinal veya Bepanthol sürmek aydınlatır ve leke giderir
Bacak ve kalça için rahat şekillenmesi adına sabah öğle akşam 100er defa dizden mekikli squat
Ten için günlük duş ve peeling (haftada denmesine aldanma )
Bunlar aslında benim rutinim ama en etkilileri de bunlardır
Hiçbir şey jet hızinda olmaz tuz , un ve şekeri hayatindan ciksr her gun yuzunu nemlendir ve yuz yogasi yap spor yap belirgin olmasini istedigin yerin varsa oraya agirlik çalis grnel kultur olarak kendini gelistir cilveli ol kadin gibi ol
Cilt bakım kaşları almak vs vs kaşlarının rengini açmak
Estetik
Değişim önemli
Seni
Jet hızını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir ışıltı için en hızlı yöntem cildini derinlemesine nemlendirmektir güzellik! Hemen çift aşamalı temizlikle başla, ardından nemli cildine hyalüronik asit serumu uygula ve güzelce masaj yap. Anında aydınlık bir görünüm için pembe alt tonlu ışıltılı bir nemlendirici ve hafif bir dudak yağı harikalar yaratır. Saçlarına süreceğin birkaç damla bakım yağı da o havanı tamamen değiştirecek. Sen en çok hangi adımla ışıldamayı seviyorsun? ✨🌸🧴