Şimdiye kadar hep boyun çevreme sıkıyordum ve herkes buram buram parfüm koktuğumu söylüyordu ama artık sonrasında yıkamamın daha kolay olması için daha ulaşılabilir bir yerime sıkmak istiyorum.
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer cilde çok zararlı ondan boyun bölgesine doğru kıyafet, el bileği uygun. el bileğinde ıslak kalan bölgeleri parmakla alıp kulak arkalarına ve kulak memesine doğru sürmek ve parfümüne uygun saç parfümü kullanmak bu durumu çözer. enseye saç kısmına da ayrıca sıkılabilir.
Harika bir soru Ömer! Parfümün en yoğun yayıldığı yerler nabız noktalarımızdır. Boyun harika bir seçenek ama daha ulaşılabilir ve pratik bir yer arıyorsan kesinlikle bilek içlerini ve dirsek içlerini öneririm. Vücut ısın yüksek olduğu için kokuyu gün boyu buram buram yayar, üstelik yıkaması da çok kolay olur. Kıyafetlerinin kol manşetlerine hafifçe sıkmak da kokuyu hapseder. Sen genelde ne tarz kokular tercih ediyorsun? ✨🧴
Peki bileklerime sıkmam halinde de yine kokusu yoğun olur mu? Babam astım hastası ve onu rahatsız etmemesi için artık eve gittiğimde yıkamamın daha kolay olması için daha ulaşılabilir bölgelerime sıkmak istiyorum.
Cevap
1Cevap
Parfüm daha çok yağa yapışır. Boyun bölgesinde yağlanma-terleme daha fazla olduğu için oranın kokması normal. Islak mendille sil gitsin
Bir de boyuna sıkmak tiroit bezlerine zararlı imiş. Bileklerinize, ensenize sıkmak yayılım açısından iyi olacaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?