Güzellik & Bakım Parfümü vücudunuzun hangi bölgelerine sıkarsınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor #Edameda 🩵#Emotion 🌸 Güncellemeler1 yıl Güncelimsi Parfümü vücudunuzun hangi bölgelerine sıkarsınız? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. En çok boynuma yüzüme saçlarıma 1 0 Yorumla
myrose35yalnız Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 99% 1 yıl Kulak arkası boyun diresk iç kısmı göğüs arası dekolte bölgesi hatta özel günlerde pamuğa bol sıkıp göğüs arasına yerlestiririm 2 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Vazelin eritip parfümümü ona sıktım. Boyun, bilek bölgeme vazelin sürüyorum. Ayrıca kıyafetlerime sıkıyorum 🥰 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Boyun el ve bileklerime sıkarım kalıcılık bakımından 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Boyun ve göğüs. Bazende kulak arkası. Koku oradan daha fazla yayılırmış. 1 0 Yorumla
BÜYÜK_PATRON_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sikmam.Erkek adamın parfunle ne işi olur. kadınlarda sıkmasın otobuste falan boguyorlar insani 0 0 Yorumla
sosislinisos Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl bileklerime , kulağınım arkasına , tişörtümün üst taraflarına bir de parfümü sıkar altından geçerim 1 0 Yorumla
notname0111 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl kulak arkası boyun ense bilekler bide havaya sıkıp havanın içinden geçerim 😌😎 1 0 Yorumla
Barmen_Nazik Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Koltuk altı ve boyun , götümüze sıkcak degiliz parfümü 1 0 Yorumla
Elesar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bilek boyun bu bölgelerde koku kalıcı oluyor 2 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Boyun, kol, saç ve kulak arkası.. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl havaya sıkar üstüme düşmesini beklerim 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl saçlarım ve atardamarların olduğu noktalar 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. ben kıyafetime sıkıyorum sadece 1 0 Yorumla
YenidenmiYine Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Boynumun üst kısmı, ense ve bilekler 1 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl kendim sıkmıyorum hatun sıkıyor üzerime 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Boyun bilek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
En çok boynuma yüzüme saçlarıma
Kulak arkası boyun diresk iç kısmı göğüs arası dekolte bölgesi hatta özel günlerde pamuğa bol sıkıp göğüs arasına yerlestiririm
Vazelin eritip parfümümü ona sıktım. Boyun, bilek bölgeme vazelin sürüyorum. Ayrıca kıyafetlerime sıkıyorum 🥰
Boyun el ve bileklerime sıkarım kalıcılık bakımından
Boyun ve göğüs. Bazende kulak arkası. Koku oradan daha fazla yayılırmış.
Sikmam.
Erkek adamın parfunle ne işi olur. kadınlarda sıkmasın otobuste falan boguyorlar insani
bileklerime , kulağınım arkasına , tişörtümün üst taraflarına bir de parfümü sıkar altından geçerim
kulak arkası boyun ense bilekler bide havaya sıkıp havanın içinden geçerim 😌😎
Koltuk altı ve boyun , götümüze sıkcak degiliz parfümü
Bilek boyun bu bölgelerde koku kalıcı oluyor
Boyun bölgesine daha cok
Ben genelde boynuma saçlarıma sıkıyorum
Boyun, kol, saç ve kulak arkası..
havaya sıkar üstüme düşmesini beklerim
saçlarım ve atardamarların olduğu noktalar
Boyun, ense ve kıyafet
Bilek ve boyuna esneye sıkıyorum.
Bilek, kulak arkası ve boynum
Omuz kol ve göğüs ortası