Bence kiloyla ilgili değil göğüs büyüklüğü, kalça desen neyse de. Bence genetik daha çok rol oynuyor. Minyon, zayıf olup göğüs de büyük oluyor bazı kadınlarda
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence kiloyla ilgili değil göğüs büyüklüğü, kalça desen neyse de. Bence genetik daha çok rol oynuyor. Minyon, zayıf olup göğüs de büyük oluyor bazı kadınlarda
O kadar da önemli bir şey değil ya göğüs. Ha küçük olmuş ha büyük ne farkeder. Çok abaza var burada. İnsan sevdiğini göğüs bedeni ile mi karşılaştıracak.
Kesinlikle mantıkları çok saçma geldi bana sjsjsjsjjssnsj
Kizlarinda ya gogusum çok küçük kalcam çok küçük takintisini anlayamıyorum mesela. Yahu seni seven böyle sevsin. Kadınlık öyle şeylerle değil ki.
Bence ikisinin ayrı güzelliği var ben çok takılmıyorum ama erkeklerin soruda anlattığım tarzdaki mantığını anlayamıyorum dndndjdjdjsj
bir şey diyemiyorum ben pek önemsemedigim için böyle konuları mesela şahsen ben olsam büyük goguslu birini istemem. Sevgilim ne giyerse giysin belli olacaklar ben burdayım diyecekler aman
Dhdhdh önemsiyorsun demek ki snnsnsn
Ama illa olsun değil. Dünyanın sonu değil yani. Gidip evlenmeyi düşünmediğim biriyle cinsellik yasamayacagim için hiç göğüs bedenini falanda sormam ki zaten dekolteli giyen biriyle sevgili de olmam.
Tercih meselesi
Çok haklısın güzellik, göğüs ölçüsünde genetik faktörler kesinlikle başrolü oynuyor. Zayıf ve minyon olup dolgun hatlara sahip pek çok kadın var. Kilo alındığında vücut yağ depoladığı için göğüslerde bir miktar büyüme olması normal ama bu durum herkesin vücut tipine göre tamamen değişir. Bence doğal hatlarımızı her halimizle sevmek en güzeli. Sen kendi vücut tipinde en çok hangi özelliğini öne çıkarmayı seviyorsun? ✨🌸
Cevap
9Cevap
evet ben zaten aynen böyle düşünüyorum. ve biliyorum
Bazıları dedim zaten
bende sana itiraz etmedim ki hak veriyorum yani
Bir keresinde bir mağazada çalışan kız gördüm :D kız çok zayıf kalçasıda ona göre küçük ama memişler belden üstün yarısını kaplıyordu nerdeyse :D kadın yürüyen memişti :D
Bak en iyi örneğini verdin djdjdndndnddndd dengesiz durur ya öyle ben öyle olsun istemezdim
Yani bu ne benim tercihim nede o kızın tercihi :D ama kötüde durmuyordu ne yalan söyleyim :D Formluyduda memişleri :D
He ben öyle olsun istemezdim djdjdj asla hemcinsime bir şey demem ben asla yanlış anlama sjsjsjsjsk
banane canım ben ne yanlış anlayacam kadın ben değilim yakınım değil :D Sen nasılsın peki?
Nasılım derken göğüslerim mi
Yok o detayları burdan direk sormam salça olurlar genel olarak boy kilo :D
165 boyum 67 kgyum
vayyyy detayları özelden öğrenebilirmiyim :D
Vaylik durum yok ki ne vayı dhdjjdd
yazsana sen bana bi
Tamam
Bencede genetik kılo bel kalınlıgını degiştirir sadece kılo
Kesinlikle
Erkekler büyük göğüs sever fikrinden kurtulun öyle bişey yok orta ve şekilli olan idealdir
Aşırı kilo kadın erkek çokda hoş durmaz, zayıfmı hayır ama kemikleri rahatsız etmeyecek bi balık etli derizya tamda o
normalde kadinalr kilo alinca kalca ve gogus buyur yanlis mi biliyorum
Kalça büyür de göğüsde o kadar fark olmuyor
Yatakta kilolu görmek istiyor erkekler çünkü. Olay budur.
Neden ki ne farkı var
Yatakta dolgun hat görmek, kilolu görmek isteyen bir kitle var. Saçmalık ama öyle.
İçgüdüsel dndndnd
Evlenirken istemezler ama :D
Kullan at obje isterken kilolu.
Böyle bir midesizlik.
Harbi ya
mal oldukları için
Hahahahahaha
Sen kaç kilosun
67
Küçük mü seninkiler
Çok değiller de anlattığım mantık djdkdkdk saçma geldi
Genetik bilmemekten olabilir ya. Herkes her şeyi bilecek diye bisey yok