Büyük göğüs Beni genelllikle çok etkilemez. Buda bana göre bir yanılma yanlış bir değerlendirme olsa gerek. Benim için büyük göğüs tamam uzun farları yakmış bir araba gibidir dikkat çeker çekicidirde hele o anlık🤩 ama sonrasında ki konu mecbur cinselliğe akacak. Ben avuçlarımın içine aldığımda hakim olabileceğim özür ama öpüp yalarken fazla gezinmeden dilimi dolandırmadan sarkmamış diri duran göğüsleri çok severim hata yok denecek küçüklükte olsun asla sorun etmem vede hoşuma da gider çok🙈🙊 büyük göğüslü bir bayanı tercih etmem o sadece ilgimi çeken farklı bir ilişki yaşamak adına anlık merak uyandırır ama sonrasında bakıp görüp işin meşakkatini görünce hoş olmadığını anlarım🙂 çünkü büyük göğüsü edinmek için mutlak silikon yaptırmak gerekir ve işlem görmüş böyle bir göğüste sahibinin kısıtlaması ve kuralları ile sevilir. Böyle bir göğüs ya da kontrolsüz kilo alımı sonucu alıp gitmiş sarkmanın eşiğine gelmiştir😁 böyle bir göğsü bayan ise ustaca profesyönelce bir ambalaj ve sütyen içinde muhafaza edip görsele sunmak zorundadır. Bu durum o kişinin kontrolsüz askıya alınmamış modda bırakmasına sebep olursa yürüyüşü koşması dahi kendisine sorun olur bütün genç yaşlı çocuk herkesin bakışı haş olmayan bir açıyla o kişi üzerine olur🙈 ve böyle bir göğsünde raf ömrü çok uzun olmaz kullanım süresi çabuk geçer🙈🙊
Eğer ki büyük büyük göğüsten kasıt orta segment ve bunun biraz üzeri ciddi anlamda dolgun ya da bu kıvama getirilmiş isede bu bir müddet sonra muhteviyatını koruyamayacağı için benim ve birçok erkeğin dikkatini fazla çekip önemsenmez kanaatindeyim.
Toplum olarak genelde herşeyin 1 numara büyüğünü alıp seneyede kullanan bir kişilik ve yapıya sahibiz çoğunlukla ama bu durum göğüs iri büyük göğüs konusunu kapsamaz diyorum😊😁🙈
Büyük göğüsü ilişki sırasında bilinen farklı bir fonksiyenel durumu yapmak adına kullanan erkek çoktur buda bir tercih meselesidir ama ben yüzdelik dilimi olarak büyük göğüsteki ölçü kastınızı bilemesmede tercih ve etkilenme sebebi olmaz diyorum. Kusura bakmayınız ifadelerimde hatalarım var isede ama kızlar 👧 sordunuz bende 🤵 cevaplamaya çalıştım yanı bana göre itici abartı ve çok hoş değil😌 ben azla yetinmesini seven birisiyim 🙈💐🌺25 Yorumla- +1 yıl
Benim buradaki değerlendirmem ise sorulan soruya göre etkileyici olup olmama durumunu kendimce mizansen bir dille anlatmaya çalıştım ve tercih sebebimi etkilenme durumu mu dile getirdim. Ama insani vicdani değerler boyutu ise ki büyük göğüs ve sus ve bunun gibi durumlar genellikle kişinin elinde olmayıp yaradılış gereği olduğu olabildiği için ne kınayabilirim ne dalga konusu olabilir şahsımca ve asla hoşgörümden taviz vermem. Ama sorulan soruya da bir görüş belirtmek zorundayım. Bu durumu ve burada sorulan birçok konulara cevapları gerekli dikkat edilmesi gereken bir konu olsada ahlaki etik ifade etmesi toplumca yadırganan ifadelerle yorumlamaya değerlendirmeye kalkarsakta bu sorulan soruları ve verilecek cevapları asla karşılamaz. Önemli olan gene sevgi saygı çerçevesinde kırmadan şahısları oklayıp hedef yapmadan ifade etmemiz gereken bir platform. Eğerki benim buradaki birçok değerlendirmem de farkında olmadan kırıcı üzücü incitici bir ifade ifadelerim hal hareket ve tavrım olmuş isede bu sitenin asıl özneleri olan ve onlara adınmış bu sitenin gizli ve açık özneleri olan her birine saygı duyulması gereken görünüşüyle yüreği ile güzel bayanlardan da özür dilerim çok. Ben hoşgörü ve anlayışımı asla ama asla bırakmadan elimden geldiğince hassas olmaya çalışıyorum ve şimdiden yaptığım yapmakta olduğum veya yapmak istemeyip farkında olmadan yapacağım her hareketimden özürdilerim. Saygı ve sevgilerimle 🌹🌺💐🌹🌺💐😊👋
- +1 yıl
@rabis1453 teşekkür ederim beğeniniz için sizde açıklayıcı yazmışsınız durumunuzu😊😌🌺 içimden gelen ve genel kabül görmüş bir durum olarak ifade etmeye çalıştım ama uzuuun yazmışım biraz😌😊😄🌺💐
- +1 yıl
@rabis1453 saygı duyarım görüşünüze💐☺️ oladabilir
En İyi Cevaplar
Hep giydirmeye calismissiniz. nasil ki kadinlar iliski yasadiklari erkeklerin penis boyuna dikkat ediyorlarsa , diyebiliyorlarsa ay bamya gibiydi filan.(Bunu demeyen nadir kadinlarda vardir ) .
Benim icin kadinin gogusunun buyuklugu onemliyken , sarkik bir gogus tabiki itici. Bunu gidip destekleyici sütyenle sergileyen kadin da kusura bakmasin , gorunce hayal kirikligi oluyor. Her seyin sahtesi itici geliyor gözüme. Biz erkekler olarak penisimin yerine baska bir sey koyup sergiliyor muyuz görsel olarak , reklam yapiyor muyuz hayir. Neyse meydanda.. Onun icin reklam kokan hareketler her zaman icin aldaticidir bunun da farkindayiz.10 Yorumla
Erkeklerin çoğu küçük göğüs sever. Hem işlev hem görsel olarak küçük göğüs herzaman 1 adım öndedir büyük olana göre. Büyük göğüs seven erkeklerin neredeyse tamamının cinsel hayatı p*rno filmlerden ibaret oldugu için makbul olanın o filmlerde gördükleri gibi oldugunu zanneder ve büyük göğüs severler. Büyük göğüslerin çok çabuk sarkıp deforme olacagını ya da sütyen dışından baktıkları için çoktan sarkmış ve deforme olmuş oldugunu göremez ve tahmin edemezler.
163 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏 tecrübene sağlık,,,
- +1 yıl
@gayealgun tecrübeli insanların gözünü seveyim yaa,, her konuda,,👏👏☺️☺️
+1 yılHerkes demis ki buyuk gogus ne oyle iy itici diye, ulan insanlar seçmiyor bunu yaratilistir bu. Ayrica kimse kimseye kendini begendirme cabasinda degil, begenmiyorsan defolur gidersin. Ne igrenc varliklarsiniz ya, cidden sizlerle ayni havayi solumak bile utandiriyor beni.
1213 Yorumla- +1 yıl
Ne iticisi yaa 😳😳
- +1 yıl
@Picin_Teki sana laf eden mi oldu sen niye atliyorsun?
- +1 yıl
Bu gorusune sinir oldum cunku
- +1 yıl
@Picin_Teki umrumda mi sence?
- +1 yıl
Umursuz olun siz zaten erkeklerın bie insan oldugunu unutun
- +1 yıl
@Picin_Teki ne alaka konuyla şu an
- +1 yıl
Umrumdamısın dıyosunn
- +1 yıl
@Picin_Teki gereksiz uzatiyorsun olayi.
- +1 yıl
:)))))
- +1 yıl
Çok kaliteli bir insansın bu çok net @galaksidebirgezegen
- +1 yıl
@saysamtinkforas tesekkur ederim🙂
- +1 yıl
Rica ederim:)
- +1 yıl
evet ya buyuk olduklari icin kendimden sogudum bu yorumlari okurken. gercekten de soylemek isteyipte aklima gelmeyen birsey yazmisssiniz tebrik ederim bu ne aminakoyim ben bir bayan olarak buyuk goguslu bir kadinin oldugu p*rno filmi gordugumde \kucuk goguslu olan kadinin gorunusunden daha cok estetik gorundugunu dusunuyorum/. en azindan ben oyle gozlemledim.
kisaca buyukgogus cekiciliktir
buyuk gogus seksiliktir
buyuk gogusler tahrik eder
buyuk gogus asalettir
bir kadinin gogusleri kucukse onun yuzunde kadinliga dair bir tutku goremezsiniz
hadi ordan gidin kucuk gogusculerrrrrrrr. d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
291Cevap
Çünkü erkeklerin ilgi alanı :D
121 Yorumla- +1 yıl
Yuh 😀😒naptın snde
+1 yılBen şöyle bir şey duymuştum: "İşinde iyi olan kendine güvenen zengin erkekler küçük göğüslü kadınlardan hoşlanıyor, sevgiye muhtaç olan kendine güvensiz erkekler ise büyük göğüslü kadınlardan hoşlanıyor."
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kadın göğüsünü erkeğin sığınacağı bir yuva olarak düşünürsek çok mantıklı geliyor.93 Yorumla- +1 yıl
@sonnisim ya ama biraz düşününce mantıklı değil mi? Mesela Rönesans döneminde zengin elit tayfanın gözdesi olan kadınlar solgun tenli balık etli büyük gözlü küçük göğüslü kadınlardı. Tekrar ediyorum: küçük göğüslü.
(Göğüslerim küçük olduğu için böyle bir savunma yaptım yoksa içten içe büyük göğüs seven erkeklere hak veriyorum)
Ne bileyim. Doğamız işte. Bilimsel olarak şöyle açıklıyorlar göğüsleri büyük olan (çok büyük değil onun ideal ölçüsü vardı detayları bilmem ben bele ele avuca gelecek falan 😄) bel kıvrımları olup kalçaları geniş olan (onun da bir ölçüsü var ama işte dediğim gibi el avuç önemli bir ölçme aracı) kadınların doğurganlık oranı daha yüksek ve sağlıklı imiş.. Yani anlayacağınız şu içimizdeki hayvan bunu biliyor ve doğurganlık oranı yüksek olan kadınları tercih ediyor. Çekici gelmesinin nedeni buymuş. Her erkek aslında çocuk yapmak istiyor yani 😉😄
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük göğüs dikkat çekiyor olabilir Fakat tercih sebebi mi? Şahsen benim için değil :))
100 Yorumla
+1 yılSadece göğüsle etkilenen erkek kadını seks objesi olarak görüyordur göğüste seksin en büyük zevk unsuru olduğuna göre etkilenmek kolay.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende mutsuzum ya küçük gögüslerim var diye ele avuca geliyor ama kendimi kadın gibi hissedemiyorum destekleyici sütyenlerle büyük görünüm saglıyorum ama sütyeni cıkarınca o görüntüden memnun degilim 75 beden estetik ameliyat mı olsam diye düsünüyorum 1 2 beden büyütsem fazlasını bende sevmiyorum terden koku yapar cok büyük gögüsler sarkık olur 😔
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBitkisel yaglarla masajı mı diyorsun o ne kadar etkili olur ki sonra yine eski haline vs dönme riski var cok arastırdım ama en hızlı ve en kesin cözüm ameliyat sanırım
Cevap sahibi+1 yılGeri eski haline döner ya da herhangi bir yan etki ederse sorumlusu kim peki
İçgüdüsel bir durum aslında herkesi kapsamaz ama ilk çaglardan beri büyük meme ve kalçaya sahip olan disilerin daha dogurgan bir izlenim bıraktıklarından ötürü diye biliyorum. Fazla büyük olan uzuvlar itici kılar kisiyi
53 Yorumla- +1 yıl
Eveet haklısın büyük göğüsün öyle bir anlamı varkış şimdi baktım. Ama rönesans tablolarında küçük göğüslü kadınlar var hep. Demek ki her türlü giderimiz var 😅
- +1 yıl
@oldurdunbenisezar rönesans tablolarından boya fazla gitmesin diye küçük çizmişlerdir😂
Büyük ve sarkik değil, iri ve dik göğüsler etkiler ancak.
102 Yorumla- +1 yıl
işi biliyosun sen hahahah
- Güzellik & Bakım konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılAslında büyük meme (göğüs akciğer ve kalp yani göğüs kafesi içini ifade eder) koruma iç güdüsünü kamciliyor olabilir. Sonuçta emziren anne büyük memeli olur. Tarih öncesinden kalma, onu ve bebeğini koruma içgüdüsü canlanıyor olabilir, tabi ki o kadın için değil, soyun devamı için.
00 Yorumla büyük iyi değil Sarkık Oluyo küçük veya orta dolgun dik olursa daha iyi
115 Yorumla- +1 yıl
Süpersin sen yaaa
- +1 yıl
Büyük göğüsten çok düzgün, şekilli göğüs seviyorlar
110 Yorumla
+1 yılBüyük göğüs doğurganlığı temsile çünkü. Bilimsel olarak doğurganlık erkekleri çeker. şu an bende me anlatmak istediğimi anlamdım ama olsun bilimsel girmeye çalıştım konuya sen anla sjsjsjs
50 YorumlaÇünkü kadının en uyarıcı şeyi gögüsleridir.
Ve genelde saklı ve kapalı tutulduğu için de ilgilerini çekiyor bence çok seviyor erkekler gizli saklı şeyleri çok merak ediyorlar 🤷♀️41 Yorumla- +1 yıl
İşte en doğru yorum
Ben büyük göğüsü itici buluyoum. Çok küçük olmamak şartıyla arası açık olan göğüsler daha seksi
72 Yorumla- +1 yıl
orta boy iyidir bencede
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçgüdüsel olduğunu okudum, ilk insanlar için üreme çok önemliymiş, nesillerini devam ettirebilmek için doğurganlığı yüksek dişiler tercih edilirmiş, kalçası büyük olanlar doğurgan oluyormuş, memesi büyük olanların ürettiği süt oranı daha fazla olduğu düşünüldüğü için, büyük meme tercih ediliyormuş.
Bu yüzden büyük kalça ve meme ilgi çekiciymiş,
herkes için aynı değil tabiki de, benim için standart boy olması iyidir. Çok büyük itici geliyor.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü fıtrat itibariyle bu hoşumuza gidecek ve bizi tahrik edecek şekilde dizayn edilmişiz.. meme candır.. irisi daha da candır.. ha çok büyük olanından çok haz etmez pek çok erkek.. sarkacağını falan düşünür vs.. .. ama yine çoğunluk iri olanını daha bir sever bence..
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Çok büyük bence itici.
172 Yorumlabilmiyorum ama buyuk goguslerimin olmas neye yarayacak ileride bu merk ettigim birsey. ayrica buyuk gogus erkekler tarafindan begeniliyor olabilir fakat ben memnun degilim.
32 YorumlaBüyük göğüslü bir kadınla birliktelik geçiren bir erkek daha fazla büyük göğüs aramıyor emin ol. Ortalama iyidir. Bendede küçük göğüs fetişi başladı şu aralar elde etmediğin tatmadığın zevki arzuluyorsun bu işler böyle
10 YorumlaBöylesini itici buluyorum
Fotoğrafı ele aldığımızda
Kadın ayrı bir dünya
Göğüsler ayrı bir dünya sanki
Bir bütün değiller
Yapma50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu kadına bakar mısın ya neresi etkileyici bunun kollar incecik göğüsler montofon ineği gibi
91 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılÇok büyük olunca etkilemiyor yok denecek kadar küçük olunca da olmuyor. Göğüs dediğin avuçlayınca ele gelecek eli, dolduracak.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Memesi büyük olanın aklı küçük olur diyorlar birde. Akılı da küçük seviyorlar, ne de olsa kendi seviyelerindeymiş gibi düşünüyorlar, onları da anlamak lazım.
21 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka kanka bence 75 bedenlerin uydurması olabilir o dndj
#SevgiyeÇeyrekVar
#SevgiyeÇeyrekVarrr
Tek baktıkları yer olduğu için olabilir mi61 Yorumla- +1 yıl
Haksızlık ediyorsun
Bende erkek olsam biraz dolgun isterdim ama o görseldeki gibi mikrofona bağıranları değil
60 Yorumla
+1 yılKız dedigin gogusu kalçasi olacak duz g. ot duz memee ne yaaa bazilar gibi🙄🙄🙄
72 Yorumla- +1 yıl
Eksileten ablalar kesin düz g. ot duz memelilerdir😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Aynen :)) haklısn
+1 yılErkeklerin ilgi alanına girdiği ve fantezilerini süslediği için
40 Yorumla
+1 yılGörselde ki kadın bana hiç çekici gelmedi aşırı iri gögüsü sevmiyorum inek gibi nedir o öyle herşeyin otantılısı iyidir.
Ama insanları gögüs ölçüsüne göre değerlendirmek ve beğenmek mantığıma da aykırı zaten insandan bahsediyoruz sonuçta 😉00 Yorumla
+1 yılKüçülttürmeyi düşünüyorum ne istedikleri umrumda değil
51 Yorumla- +1 yıl
Dur yapma pişman olursun önce faydasını gör sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yılEllemeye emmeye gömmeye mıncıklamaya müsait ondan 😂😂
82 Yorumla- +1 yıl
Stres topu gibi 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yıl85 ideal ya. Mandofon inegi gibi napıcaksınız büyük gögsü. Çok itici bence.
81 YorumlaAma neyse ki ben hiç sevmiyorum.
Hayatında göğüs görmemiş kişilerle, penis görmemiş kişiler aynı düşünceye sahip. Zannediyorlar ki herşey büyüklükle alakalı.10 Yorumla
+1 yılHep aynı sorular yaw, heriflerin kriteri nefes alsın yeterken bir de üstüne meme koy aliyyülala işte. Her şeyden etkileniyorlar
31 Yorumla- +1 yıl
:D ahahahsafjlskzfjsdf
Tam tersine ben itici buluyorum büyük memeyi. Miranda Kerr bebeğiminki gibi 75B olmalı meme dediğin. Küçücük elma şekeri gibi tatlı emmelik...
20 Yorumla
+1 yılİllede büyüklük değil doğal güzelliği yeterli.
hem soru sorarsınız sonra erkeler cevap verince abaza oluyorlar bu ne salakça bir yaklaşım.
soruya cevap vermenin abazxanlıla ne alakası var.00 YorumlaBüyük göğüsden ziyade pürüzsüz bir göğüs tercihtir kflx çokda büyük olmasına gerek yok hepimiz çok iyi biliyoruzki giysi dışından büyük olması önemli değil önemli olan içindeki kflx
00 YorumlaBence sadece görsel olarak iriliginden dolayı ön planda yoksa esprisi yok
30 Yorumlaİçgüdüsel olarak ilkel beyinde doğurganlık çağrışımı yaptığı ve en kaliteli evlatları onun yetiştirebileceği algısından dolayı..
10 YorumlaDoğuştan kodlanmışız, bebeği hayatta tutan ilk şeylerden biri (ya da bir çifti😬) memeler sonuçta. Sonra cinsellik vs giriyor kafaya işler karışıyor ama çıkış noktası bence hayatta kalmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ameliyat olacağım küçültme ameliyatı çok zor büyük göğüs ya
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hasan8811 pis
Bu aslında çok eski zamanlara dayanıyor erkek beyni eski zamanlarda çocuklarımı doyurabilmesi için eşinin çok süt vermesinin iyi olduğunu düşünmüş büyük göğüs eşittir çok süt. Yani bunlar kalıtsal babacım 👏
00 Yorumla
+1 yılBeyni boş olanın dolu bir şey görünce etkilenmemesi mümkün değil 😁
60 Yorumla
+1 yılBöyle sorularda yorumları okuyorum ki uzak durmam gereken insanları görmüş olayım.
21 Yorumla- +1 yıl
😁 mantıklı
+1 yılKS nin kalitesini göstermeye devam edin. Abaza team
20 YorumlaGöğsün büyüklüğünden ziyade yapısı ve şekli daha önemli. :)
20 YorumlaHarbiden niye? İnek gibi süt vermiceklerini biliyosunuz demi
21 Yorumla- +1 yıl
Men sevmirem şükür qaqa /:
Erkeklerin testeron hormonlarını tetikleyerek kişinin cinsi duygularını tetiklediği için hayaller kurulmaya başlanıyor
00 YorumlaBence alakası yok normal standartlarda olması yani doğal olması iyidir ben herşeyin doğallığından yanayım
00 Yorumla
+1 yılBelkide bizde olmamasından kaynaklı olabilir mi! :)) şaka şaka. Erkekler deki 3 G merakı yüzünden ( Göz, Göğüs, G. t)
00 Yorumla
+1 yılIlk etkileyen görüntü oluyor sonra oynanacak ellenecek öpücek alan artıyor ve en önemliside arasına sürttürme gibi imkanlar oluyor
00 YorumlaBüyük göğüs biz erkekleri neden etkilyor? Güzel soru. Ama cevab yok. Çünki yapimiz böyle. Büyük gögüs hoşumuza gider amma nedenini biz erkekler bile bilmiyoruz)
00 Yorumla
+1 yılbüyük göğüs kıyafet üstünden cezbedici duruyor ama soyununca sarkık duruyor, bu yüzden büyük göğüs pek tercihim değildir
00 YorumlaDoğurganlığın sembolü olduğu için ama ne kadar etkilerse etkilesin başlı başına bir kadını tercih sebebi değil.
00 Yorumla
+1 yılEle geliyor güzel duruyor ne biliyim yaw nedense ilgi çekiyor anlamadım bende göğüs sarkık olmasın yeter her türlüsü gider
00 Yorumla
+1 yılÇünkü güzeller ve çekiciler?
Kadınların kaslı erkek ya da çekici erkek begenmesiyle aynı bir şey?00 Yorumlaİnsan hep kendinde olmayanı ister. Çevremizdeki tüm kızlar büyük göğüslü olaydı bence küçük göğüslüye merak artardı
00 Yorumla
+1 yılHayır aksine itici. Büyük ve küçük göğüs çekici durmuyor hiç. Orta büyüklükteki memeler çekici duruyor sadece.
00 YorumlaYok yahu öyle yer çekime. meyfan okuyamiyor sarkık sarkık bingil bingil alt kısımları terliyor iykk boggggg
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni sert karın geniş omuz neden etkiliyorsa ondan😉
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@berke_svc çekici duruyor erkekte :)
Cevap sahibi+1 yıl@berke_svc danış
Büyük meme. Sebebei basit. Öyle filozofça konuşmayaxağım. Ellerini ve ağzını doldursun istiyor. Ha affedin ama bir de şeyi. Şeyi yani.
00 Yorumla- Devamını Gör (308)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat