• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Büyük göğüs erkekleri neden bu kadar etkiliyor?

SevgiyeÇeyrekVarrr
SevgiyeÇeyrekVarrr Takip Et
FenomenYoda Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
014
Yapay Zekaya Sor

#SevgiyeÇeyrekVar
#SevgiyeÇeyrekVarrr
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• bayjön
    bayjön Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 71%
    +1 yıl

Büyük göğüs Beni genelllikle çok etkilemez. Buda bana göre bir yanılma yanlış bir değerlendirme olsa gerek. Benim için büyük göğüs tamam uzun farları yakmış bir araba gibidir dikkat çeker çekicidirde hele o anlık🤩 ama sonrasında ki konu mecbur cinselliğe akacak. Ben avuçlarımın içine aldığımda hakim olabileceğim özür ama öpüp yalarken fazla gezinmeden dilimi dolandırmadan sarkmamış diri duran göğüsleri çok severim hata yok denecek küçüklükte olsun asla sorun etmem vede hoşuma da gider çok🙈🙊 büyük göğüslü bir bayanı tercih etmem o sadece ilgimi çeken farklı bir ilişki yaşamak adına anlık merak uyandırır ama sonrasında bakıp görüp işin meşakkatini görünce hoş olmadığını anlarım🙂 çünkü büyük göğüsü edinmek için mutlak silikon yaptırmak gerekir ve işlem görmüş böyle bir göğüste sahibinin kısıtlaması ve kuralları ile sevilir. Böyle bir göğüs ya da kontrolsüz kilo alımı sonucu alıp gitmiş sarkmanın eşiğine gelmiştir😁 böyle bir göğsü bayan ise ustaca profesyönelce bir ambalaj ve sütyen içinde muhafaza edip görsele sunmak zorundadır. Bu durum o kişinin kontrolsüz askıya alınmamış modda bırakmasına sebep olursa yürüyüşü koşması dahi kendisine sorun olur bütün genç yaşlı çocuk herkesin bakışı haş olmayan bir açıyla o kişi üzerine olur🙈 ve böyle bir göğsünde raf ömrü çok uzun olmaz kullanım süresi çabuk geçer🙈🙊

Eğer ki büyük büyük göğüsten kasıt orta segment ve bunun biraz üzeri ciddi anlamda dolgun ya da bu kıvama getirilmiş isede bu bir müddet sonra muhteviyatını koruyamayacağı için benim ve birçok erkeğin dikkatini fazla çekip önemsenmez kanaatindeyim.

Toplum olarak genelde herşeyin 1 numara büyüğünü alıp seneyede kullanan bir kişilik ve yapıya sahibiz çoğunlukla ama bu durum göğüs iri büyük göğüs konusunu kapsamaz diyorum😊😁🙈
    Büyük göğüsü ilişki sırasında bilinen farklı bir fonksiyenel durumu yapmak adına kullanan erkek çoktur buda bir tercih meselesidir ama ben yüzdelik dilimi olarak büyük göğüsteki ölçü kastınızı bilemesmede tercih ve etkilenme sebebi olmaz diyorum. Kusura bakmayınız ifadelerimde hatalarım var isede ama kızlar 👧 sordunuz bende 🤵 cevaplamaya çalıştım yanı bana göre itici abartı ve çok hoş değil😌 ben azla yetinmesini seven birisiyim 🙈💐🌺

2
    5 Yorumla
    • bayjön
      bayjön
      +1 yıl

Benim buradaki değerlendirmem ise sorulan soruya göre etkileyici olup olmama durumunu kendimce mizansen bir dille anlatmaya çalıştım ve tercih sebebimi etkilenme durumu mu dile getirdim. Ama insani vicdani değerler boyutu ise ki büyük göğüs ve sus ve bunun gibi durumlar genellikle kişinin elinde olmayıp yaradılış gereği olduğu olabildiği için ne kınayabilirim ne dalga konusu olabilir şahsımca ve asla hoşgörümden taviz vermem. Ama sorulan soruya da bir görüş belirtmek zorundayım. Bu durumu ve burada sorulan birçok konulara cevapları gerekli dikkat edilmesi gereken bir konu olsada ahlaki etik ifade etmesi toplumca yadırganan ifadelerle yorumlamaya değerlendirmeye kalkarsakta bu sorulan soruları ve verilecek cevapları asla karşılamaz. Önemli olan gene sevgi saygı çerçevesinde kırmadan şahısları oklayıp hedef yapmadan ifade etmemiz gereken bir platform. Eğerki benim buradaki birçok değerlendirmem de farkında olmadan kırıcı üzücü incitici bir ifade ifadelerim hal hareket ve tavrım olmuş isede bu sitenin asıl özneleri olan ve onlara adınmış bu sitenin gizli ve açık özneleri olan her birine saygı duyulması gereken görünüşüyle yüreği ile güzel bayanlardan da özür dilerim çok. Ben hoşgörü ve anlayışımı asla ama asla bırakmadan elimden geldiğince hassas olmaya çalışıyorum ve şimdiden yaptığım yapmakta olduğum veya yapmak istemeyip farkında olmadan yapacağım her hareketimden özürdilerim. Saygı ve sevgilerimle 🌹🌺💐🌹🌺💐😊👋

Yorumla
    • rabis1453
      rabis1453
      +1 yıl

kalbim Şu an bir gorus yorumu ile feth edilmis durumda.
      gercekten..
      karmasik bir duygu kombinasyonu icerisindeyim..

ne diyorsun ne sacmaliyorsun git diye cevap vermem gereken bir yazi bu,
      ama dogrusunu soylemeliyim ki cok etkilendim bu yazidan...

Yorumla
    • bayjön
      bayjön
      +1 yıl

@rabis1453 teşekkür ederim beğeniniz için sizde açıklayıcı yazmışsınız durumunuzu😊😌🌺 içimden gelen ve genel kabül görmüş bir durum olarak ifade etmeye çalıştım ama uzuuun yazmışım biraz😌😊😄🌺💐

Yorumla
    • rabis1453
      rabis1453
      +1 yıl

aslinda cok uyuz oldum ayni zamanda

Yorumla
    • bayjön
      bayjön
      +1 yıl

@rabis1453 saygı duyarım görüşünüze💐☺️ oladabilir

Yorumla

En İyi Cevaplar

• hopeeless
    hopeeless Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 67%
    +1 yıl

Hep giydirmeye calismissiniz. nasil ki kadinlar iliski yasadiklari erkeklerin penis boyuna dikkat ediyorlarsa , diyebiliyorlarsa ay bamya gibiydi filan.(Bunu demeyen nadir kadinlarda vardir ) .

Benim icin kadinin gogusunun buyuklugu onemliyken , sarkik bir gogus tabiki itici. Bunu gidip destekleyici sütyenle sergileyen kadin da kusura bakmasin , gorunce hayal kirikligi oluyor. Her seyin sahtesi itici geliyor gözüme. Biz erkekler olarak penisimin yerine baska bir sey koyup sergiliyor muyuz görsel olarak , reklam yapiyor muyuz hayir. Neyse meydanda.. Onun icin reklam kokan hareketler her zaman icin aldaticidir bunun da farkindayiz.

1
    0 Yorumla
  • FundaKoc1
    FundaKoc1 Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Erkeklerin çoğu küçük göğüs sever. Hem işlev hem görsel olarak küçük göğüs herzaman 1 adım öndedir büyük olana göre. Büyük göğüs seven erkeklerin neredeyse tamamının cinsel hayatı p*rno filmlerden ibaret oldugu için makbul olanın o filmlerde gördükleri gibi oldugunu zanneder ve büyük göğüs severler. Büyük göğüslerin çok çabuk sarkıp deforme olacagını ya da sütyen dışından baktıkları için çoktan sarkmış ve deforme olmuş oldugunu göremez ve tahmin edemezler.

16
    3 Yorumla
    • doğrulukmucesaretmii
      doğrulukmucesaretmii
      +1 yıl

👏👏👏 tecrübene sağlık,,,

Yorumla
    • gayealgun
      gayealgun
      +1 yıl

katılıyorum canım

Yorumla
    • doğrulukmucesaretmii
      doğrulukmucesaretmii
      +1 yıl

@gayealgun tecrübeli insanların gözünü seveyim yaa,, her konuda,,👏👏☺️☺️

Yorumla
  • Galaksidebirgezegen
    Galaksidebirgezegen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

Herkes demis ki buyuk gogus ne oyle iy itici diye, ulan insanlar seçmiyor bunu yaratilistir bu. Ayrica kimse kimseye kendini begendirme cabasinda degil, begenmiyorsan defolur gidersin. Ne igrenc varliklarsiniz ya, cidden sizlerle ayni havayi solumak bile utandiriyor beni.

12
    13 Yorumla
    • Picin_Teki
      Picin_Teki
      +1 yıl

Ne iticisi yaa 😳😳

Yorumla
    • Galaksidebirgezegen
      Galaksidebirgezegen
      +1 yıl

@Picin_Teki sana laf eden mi oldu sen niye atliyorsun?

Yorumla
    • Picin_Teki
      Picin_Teki
      +1 yıl

Bu gorusune sinir oldum cunku

Yorumla
    • Galaksidebirgezegen
      Galaksidebirgezegen
      +1 yıl

@Picin_Teki umrumda mi sence?

Yorumla
    • Picin_Teki
      Picin_Teki
      +1 yıl

Umursuz olun siz zaten erkeklerın bie insan oldugunu unutun

Yorumla
    • Galaksidebirgezegen
      Galaksidebirgezegen
      +1 yıl

@Picin_Teki ne alaka konuyla şu an

Yorumla
    • Picin_Teki
      Picin_Teki
      +1 yıl

Umrumdamısın dıyosunn

Yorumla
    • Galaksidebirgezegen
      Galaksidebirgezegen
      +1 yıl

@Picin_Teki gereksiz uzatiyorsun olayi.

Yorumla
    • YalçınESEN
      YalçınESEN
      +1 yıl

:)))))

Yorumla
    • saysamtinkforas
      saysamtinkforas
      +1 yıl

Çok kaliteli bir insansın bu çok net @galaksidebirgezegen

Yorumla
    • Galaksidebirgezegen
      Galaksidebirgezegen
      +1 yıl

@saysamtinkforas tesekkur ederim🙂

Yorumla
    • saysamtinkforas
      saysamtinkforas
      +1 yıl

Rica ederim:)

Yorumla
    • rabis1453
      rabis1453
      +1 yıl

evet ya buyuk olduklari icin kendimden sogudum bu yorumlari okurken. gercekten de soylemek isteyipte aklima gelmeyen birsey yazmisssiniz tebrik ederim bu ne aminakoyim ben bir bayan olarak buyuk goguslu bir kadinin oldugu p*rno filmi gordugumde \kucuk goguslu olan kadinin gorunusunden daha cok estetik gorundugunu dusunuyorum/. en azindan ben oyle gozlemledim.
      kisaca buyukgogus cekiciliktir
      buyuk gogus seksiliktir
      buyuk gogusler tahrik eder
      buyuk gogus asalettir
      bir kadinin gogusleri kucukse onun yuzunde kadinliga dair bir tutku goremezsiniz
      hadi ordan gidin kucuk gogusculerrrrrrrr. d

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

77

Cevap

291

Cevap

• stetoskop
    stetoskop Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    +1 yıl

Çünkü erkeklerin ilgi alanı :D

12
    1 Yorumla
    • Psikopatorangutan
      Psikopatorangutan
      +1 yıl

Yuh 😀😒naptın snde

Yorumla
  • oldurdunbenisezar
    oldurdunbenisezar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 72%
    +1 yıl

Ben şöyle bir şey duymuştum: "İşinde iyi olan kendine güvenen zengin erkekler küçük göğüslü kadınlardan hoşlanıyor, sevgiye muhtaç olan kendine güvensiz erkekler ise büyük göğüslü kadınlardan hoşlanıyor."
    Ne kadar doğru bilmiyorum ama kadın göğüsünü erkeğin sığınacağı bir yuva olarak düşünürsek çok mantıklı geliyor.

9
    3 Yorumla
    • sonnisim
      sonnisim
      +1 yıl

Alakasiz

Yorumla
    • oldurdunbenisezar
      oldurdunbenisezar
      +1 yıl

@sonnisim ya ama biraz düşününce mantıklı değil mi? Mesela Rönesans döneminde zengin elit tayfanın gözdesi olan kadınlar solgun tenli balık etli büyük gözlü küçük göğüslü kadınlardı. Tekrar ediyorum: küçük göğüslü.
      (Göğüslerim küçük olduğu için böyle bir savunma yaptım yoksa içten içe büyük göğüs seven erkeklere hak veriyorum)

Yorumla
    • sonnisim
      sonnisim
      +1 yıl

Aslında ortası idealidir aşık oldunmu büyük küçük diye ayırt etmemben zevke bakarım kendi adıma söyledim 😊
      Tabi sizin bilginizede saygı duyarim

Yorumla
  • hidochi
    hidochi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 65%
    +1 yıl

Ne bileyim. Doğamız işte. Bilimsel olarak şöyle açıklıyorlar göğüsleri büyük olan (çok büyük değil onun ideal ölçüsü vardı detayları bilmem ben bele ele avuca gelecek falan 😄) bel kıvrımları olup kalçaları geniş olan (onun da bir ölçüsü var ama işte dediğim gibi el avuç önemli bir ölçme aracı) kadınların doğurganlık oranı daha yüksek ve sağlıklı imiş.. Yani anlayacağınız şu içimizdeki hayvan bunu biliyor ve doğurganlık oranı yüksek olan kadınları tercih ediyor. Çekici gelmesinin nedeni buymuş. Her erkek aslında çocuk yapmak istiyor yani 😉😄

0
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Büyük göğüs dikkat çekiyor olabilir Fakat tercih sebebi mi? Şahsen benim için değil :))

10
    0 Yorumla
  • BuzPüskürtenEjderya
    BuzPüskürtenEjderya Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    +1 yıl

Sadece göğüsle etkilenen erkek kadını seks objesi olarak görüyordur göğüste seksin en büyük zevk unsuru olduğuna göre etkilenmek kolay.

6
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende mutsuzum ya küçük gögüslerim var diye ele avuca geliyor ama kendimi kadın gibi hissedemiyorum destekleyici sütyenlerle büyük görünüm saglıyorum ama sütyeni cıkarınca o görüntüden memnun degilim 75 beden estetik ameliyat mı olsam diye düsünüyorum 1 2 beden büyütsem fazlasını bende sevmiyorum terden koku yapar cok büyük gögüsler sarkık olur 😔

4
    5 Yorumla
    • koreli341
      koreli341
      +1 yıl

1 amelıyat olmadan buyumek senın elınde keske bu kadar uzulecegıne bıraz sabır edıp arastırsan bılmıyorsan sıtenın lınkını atayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bitkisel yaglarla masajı mı diyorsun o ne kadar etkili olur ki sonra yine eski haline vs dönme riski var cok arastırdım ama en hızlı ve en kesin cözüm ameliyat sanırım

Yorumla
    • koreli341
      koreli341
      +1 yıl

amelıyat en son cozum arkadasım 3 kısıye yardım ettım 3 ude memnun kaldı 20 gun sabır edıp yaptılar yontem ve uygulama farklıdır gercekten ıdeal olmasını ıstıyor ısen yaz nede olsa profılden kım oldugumuz bellı olmuyor yaz vereyım bak ve yzun uzun yzarım sadece okursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Geri eski haline döner ya da herhangi bir yan etki ederse sorumlusu kim peki

Yorumla
    • koreli341
      koreli341
      +1 yıl

1 eskı halıne donmez 2 dedıgım gıbı eger anlatımımda bı salaklık gorursen engel atarsın 3 ıse sabır edersen ıdeal boyuta gelcek 3 kısı ye anlattım ucude uyguladı

Yorumla
  • _seboist_
    _seboist_ Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 72%
    +1 yıl

İçgüdüsel bir durum aslında herkesi kapsamaz ama ilk çaglardan beri büyük meme ve kalçaya sahip olan disilerin daha dogurgan bir izlenim bıraktıklarından ötürü diye biliyorum. Fazla büyük olan uzuvlar itici kılar kisiyi

5
    3 Yorumla
    • oldurdunbenisezar
      oldurdunbenisezar
      +1 yıl

Eveet haklısın büyük göğüsün öyle bir anlamı varkış şimdi baktım. Ama rönesans tablolarında küçük göğüslü kadınlar var hep. Demek ki her türlü giderimiz var 😅

Yorumla
    • _seboist_
      _seboist_
      +1 yıl

@oldurdunbenisezar Küçük meme zarafetin sembolü simgesi bence daha tatlı ve genç havası katıyor daha çevik oluyor spor aktivitelerinde :D

Yorumla
    • saysamtinkforas
      saysamtinkforas
      +1 yıl

@oldurdunbenisezar rönesans tablolarından boya fazla gitmesin diye küçük çizmişlerdir😂

Yorumla
  • Chloé_
    Chloé_ Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 52%
    +1 yıl

Büyük ve sarkik değil, iri ve dik göğüsler etkiler ancak.

10
    2 Yorumla
    • aserıousman
      aserıousman
      +1 yıl

işi biliyosun sen hahahah

Yorumla
    • bayjön
      bayjön
      +1 yıl

@Chloé_ kesinlikle katılıyorum ve doğru olan çoğunluğun gerçek kabulümde bu👏🏻👍 ve uzunca da yazdım bu konuyu zaten😁

Yorumla
  • TaşPrenses
    TaşPrenses Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 792 cevap paylaştı.

Aslında büyük meme (göğüs akciğer ve kalp yani göğüs kafesi içini ifade eder) koruma iç güdüsünü kamciliyor olabilir. Sonuçta emziren anne büyük memeli olur. Tarih öncesinden kalma, onu ve bebeğini koruma içgüdüsü canlanıyor olabilir, tabi ki o kadın için değil, soyun devamı için.

0
    0 Yorumla
  • Hilaal70
    Hilaal70 Takip Et
    Yoda Yaş: 26
    +1 yıl

büyük iyi değil Sarkık Oluyo küçük veya orta dolgun dik olursa daha iyi

11
    5 Yorumla
    • heyyoheyyo23
      heyyoheyyo23
      +1 yıl

Süpersin sen yaaa

Yorumla
    • seekteam
      seekteam
      +1 yıl

Tam seninki gibi olmalı bence

Yorumla
    • serseriserbeststili
      serseriserbeststili
      +1 yıl

@seekteam ak abazalari

Yorumla
    • Umitnlbt
      Umitnlbt
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • Juba_ali
      Juba_ali
      +1 yıl

Orta olmalı bence büyük olmasını tercih edenleri anlamıyorum

Yorumla
  • ThePelin
    ThePelin Takip Et
    Bilge Yaş: 26
    +1 yıl

Büyük göğüsten çok düzgün, şekilli göğüs seviyorlar

11
    0 Yorumla
  • SonbahardanSonrası
    SonbahardanSonrası Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 58%
    +1 yıl

Büyük göğüs doğurganlığı temsile çünkü. Bilimsel olarak doğurganlık erkekleri çeker. şu an bende me anlatmak istediğimi anlamdım ama olsun bilimsel girmeye çalıştım konuya sen anla sjsjsjs

5
    0 Yorumla
  • Mrymasya
    Mrymasya Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 70%
    +1 yıl

Çünkü kadının en uyarıcı şeyi gögüsleridir.
    Ve genelde saklı ve kapalı tutulduğu için de ilgilerini çekiyor bence çok seviyor erkekler gizli saklı şeyleri çok merak ediyorlar 🤷‍♀️

4
    1 Yorumla
    • saysamtinkforas
      saysamtinkforas
      +1 yıl

İşte en doğru yorum

Yorumla
  • birmahluk
    birmahluk Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 53%
    +1 yıl

Ben büyük göğüsü itici buluyoum. Çok küçük olmamak şartıyla arası açık olan göğüsler daha seksi

7
    2 Yorumla
    • Trakya22cm
      Trakya22cm
      +1 yıl

orta boy iyidir bencede

Yorumla
    • sonnisim
      sonnisim
      +1 yıl

Aynenn

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İçgüdüsel olduğunu okudum, ilk insanlar için üreme çok önemliymiş, nesillerini devam ettirebilmek için doğurganlığı yüksek dişiler tercih edilirmiş, kalçası büyük olanlar doğurgan oluyormuş, memesi büyük olanların ürettiği süt oranı daha fazla olduğu düşünüldüğü için, büyük meme tercih ediliyormuş.
    Bu yüzden büyük kalça ve meme ilgi çekiciymiş,
    herkes için aynı değil tabiki de, benim için standart boy olması iyidir. Çok büyük itici geliyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çünkü fıtrat itibariyle bu hoşumuza gidecek ve bizi tahrik edecek şekilde dizayn edilmişiz.. meme candır.. irisi daha da candır.. ha çok büyük olanından çok haz etmez pek çok erkek.. sarkacağını falan düşünür vs.. .. ama yine çoğunluk iri olanını daha bir sever bence..

0
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.

Çok büyük bence itici.

17
    2 Yorumla
    • Umitnlbt
      Umitnlbt
      +1 yıl

Katılıyorum sana

Yorumla
    • OOztas42
      OOztas42
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • rabis1453
    rabis1453 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 75%
    +1 yıl

bilmiyorum ama buyuk goguslerimin olmas neye yarayacak ileride bu merk ettigim birsey. ayrica buyuk gogus erkekler tarafindan begeniliyor olabilir fakat ben memnun degilim.

3
    2 Yorumla
    • berke_svc
      berke_svc
      +1 yıl

Saçmalama sen bence

Yorumla
    • rabis1453
      rabis1453
      +1 yıl

@berke_svc nesi sacma kendini benim yerime koy bakalim

Yorumla
  • JeymzZz
    JeymzZz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 75%
    +1 yıl

Büyük göğüslü bir kadınla birliktelik geçiren bir erkek daha fazla büyük göğüs aramıyor emin ol. Ortalama iyidir. Bendede küçük göğüs fetişi başladı şu aralar elde etmediğin tatmadığın zevki arzuluyorsun bu işler böyle

1
    0 Yorumla
  • ____S____
    ____S____ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26
    +1 yıl

Böylesini itici buluyorum
    Fotoğrafı ele aldığımızda
    Kadın ayrı bir dünya
    Göğüsler ayrı bir dünya sanki
    Bir bütün değiller
    Yapma

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şu kadına bakar mısın ya neresi etkileyici bunun kollar incecik göğüsler montofon ineği gibi

9
    1 Yorumla
    • emircan2001
      emircan2001
      +1 yıl

aynen öyle

Yorumla
  • Mad_Soldier
    Mad_Soldier Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 49%
    +1 yıl

Çok büyük olunca etkilemiyor yok denecek kadar küçük olunca da olmuyor. Göğüs dediğin avuçlayınca ele gelecek eli, dolduracak.

2
    0 Yorumla
  • Wierdo
    Wierdo Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 540 cevap paylaştı.

Memesi büyük olanın aklı küçük olur diyorlar birde. Akılı da küçük seviyorlar, ne de olsa kendi seviyelerindeymiş gibi düşünüyorlar, onları da anlamak lazım.

2
    1 Yorumla
    • İamEdylineBitches
      İamEdylineBitches
      +1 yıl

Ne alaka kanka bence 75 bedenlerin uydurması olabilir o dndj

Yorumla
  • gayealgun
    gayealgun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

#SevgiyeÇeyrekVar
    #SevgiyeÇeyrekVarrr

Tek baktıkları yer olduğu için olabilir mi

6
    1 Yorumla
    • Kuzeyinoglu55
      Kuzeyinoglu55
      +1 yıl

Haksızlık ediyorsun

Yorumla
  • Difen
    Difen Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

Bende erkek olsam biraz dolgun isterdim ama o görseldeki gibi mikrofona bağıranları değil

6
    0 Yorumla
  • Mmoon_walkerR
    Mmoon_walkerR Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Kız dedigin gogusu kalçasi olacak duz g. ot duz memee ne yaaa bazilar gibi🙄🙄🙄

7
    2 Yorumla
    • Mmoon_walkerR
      Mmoon_walkerR
      +1 yıl

Eksileten ablalar kesin düz g. ot duz memelilerdir😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Yorumla
    • Psikopatorangutan
      Psikopatorangutan
      +1 yıl

Aynen :)) haklısn

Yorumla
  • Zamansızzzayarsızz
    Zamansızzzayarsızz Takip Et
    Master Yaş: 49
    +1 yıl

Erkeklerin ilgi alanına girdiği ve fantezilerini süslediği için

4
    0 Yorumla
  • moonandsea
    moonandsea Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 63%
    +1 yıl

Görselde ki kadın bana hiç çekici gelmedi aşırı iri gögüsü sevmiyorum inek gibi nedir o öyle herşeyin otantılısı iyidir.
    Ama insanları gögüs ölçüsüne göre değerlendirmek ve beğenmek mantığıma da aykırı zaten insandan bahsediyoruz sonuçta 😉

0
    0 Yorumla
  • pırasaclılgın
    pırasaclılgın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 31%
    +1 yıl

Küçülttürmeyi düşünüyorum ne istedikleri umrumda değil

5
    1 Yorumla
    • saysamtinkforas
      saysamtinkforas
      +1 yıl

Dur yapma pişman olursun önce faydasını gör sonra

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ellemeye emmeye gömmeye mıncıklamaya müsait ondan 😂😂

8
    2 Yorumla
    • Egemen1907
      Egemen1907
      +1 yıl

Stres topu gibi 😀

Yorumla
    • seekteam
      seekteam
      +1 yıl

Hahaha süper yorum😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

85 ideal ya. Mandofon inegi gibi napıcaksınız büyük gögsü. Çok itici bence.

8
    1 Yorumla
    • sonnisim
      sonnisim
      +1 yıl

Ulaşıma göre buyuk

Yorumla
  • MimariuS2
    MimariuS2 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 56%
    +1 yıl

Ama neyse ki ben hiç sevmiyorum.

Hayatında göğüs görmemiş kişilerle, penis görmemiş kişiler aynı düşünceye sahip. Zannediyorlar ki herşey büyüklükle alakalı.

1
    0 Yorumla
  • KillerArtemisia
    KillerArtemisia Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Hep aynı sorular yaw, heriflerin kriteri nefes alsın yeterken bir de üstüne meme koy aliyyülala işte. Her şeyden etkileniyorlar

3
    1 Yorumla
    • RRRaskoInikov
      RRRaskoInikov
      +1 yıl

:D ahahahsafjlskzfjsdf

Yorumla
  • EvcilDana
    EvcilDana Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 52%
    +1 yıl

Tam tersine ben itici buluyorum büyük memeyi. Miranda Kerr bebeğiminki gibi 75B olmalı meme dediğin. Küçücük elma şekeri gibi tatlı emmelik...

2
    0 Yorumla
  • emrederedevil
    emrederedevil Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

İllede büyüklük değil doğal güzelliği yeterli.
    hem soru sorarsınız sonra erkeler cevap verince abaza oluyorlar bu ne salakça bir yaklaşım.
    soruya cevap vermenin abazxanlıla ne alakası var.

0
    0 Yorumla
  • Setopa
    Setopa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 47%
    +1 yıl

Büyük göğüsden ziyade pürüzsüz bir göğüs tercihtir kflx çokda büyük olmasına gerek yok hepimiz çok iyi biliyoruzki giysi dışından büyük olması önemli değil önemli olan içindeki kflx

0
    0 Yorumla
  • for_ever
    for_ever Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 51%
    +1 yıl

Bence sadece görsel olarak iriliginden dolayı ön planda yoksa esprisi yok

3
    0 Yorumla
  • Ufuk746
    Ufuk746 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

İçgüdüsel olarak ilkel beyinde doğurganlık çağrışımı yaptığı ve en kaliteli evlatları onun yetiştirebileceği algısından dolayı..

1
    0 Yorumla
  • halukus
    halukus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

Doğuştan kodlanmışız, bebeği hayatta tutan ilk şeylerden biri (ya da bir çifti😬) memeler sonuçta. Sonra cinsellik vs giriyor kafaya işler karışıyor ama çıkış noktası bence hayatta kalmak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende ameliyat olacağım küçültme ameliyatı çok zor büyük göğüs ya

6
    3 Yorumla
    • Hasan8811
      Hasan8811
      +1 yıl

Bana emdir sonrada😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Hasan8811 pis

Yorumla
    • sonnisim
      sonnisim
      +1 yıl

Aileden mi geliyor

Yorumla
  • yousufyk
    yousufyk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Bu aslında çok eski zamanlara dayanıyor erkek beyni eski zamanlarda çocuklarımı doyurabilmesi için eşinin çok süt vermesinin iyi olduğunu düşünmüş büyük göğüs eşittir çok süt. Yani bunlar kalıtsal babacım 👏

0
    0 Yorumla
  • setsuko000
    setsuko000 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Beyni boş olanın dolu bir şey görünce etkilenmemesi mümkün değil 😁

6
    0 Yorumla
  • Kübradiyorki
    Kübradiyorki Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 48%
    +1 yıl

Böyle sorularda yorumları okuyorum ki uzak durmam gereken insanları görmüş olayım.

2
    1 Yorumla
    • Cirkinsheegyy20
      Cirkinsheegyy20
      +1 yıl

😁 mantıklı

Yorumla
  • Aegontargaryenn
    Aegontargaryenn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 54%
    +1 yıl

KS nin kalitesini göstermeye devam edin. Abaza team

2
    0 Yorumla
  • ForBlues
    ForBlues Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

Göğsün büyüklüğünden ziyade yapısı ve şekli daha önemli. :)

2
    0 Yorumla
  • _Rainbow_
    _Rainbow_ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 53%
    +1 yıl

Harbiden niye? İnek gibi süt vermiceklerini biliyosunuz demi

2
    1 Yorumla
    • GizoEfsooo
      GizoEfsooo
      +1 yıl

Men sevmirem şükür qaqa /:

Yorumla
  • byoadam
    byoadam Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 63%
    +1 yıl

Erkeklerin testeron hormonlarını tetikleyerek kişinin cinsi duygularını tetiklediği için hayaller kurulmaya başlanıyor

0
    0 Yorumla
  • RİCHARDO
    RİCHARDO Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Bence alakası yok normal standartlarda olması yani doğal olması iyidir ben herşeyin doğallığından yanayım

0
    0 Yorumla
  • seymenbey_ist
    seymenbey_ist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 46%
    +1 yıl

Belkide bizde olmamasından kaynaklı olabilir mi! :)) şaka şaka. Erkekler deki 3 G merakı yüzünden ( Göz, Göğüs, G. t)

0
    0 Yorumla
  • hakansalihoglu-88
    hakansalihoglu-88 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 31%
    +1 yıl

Ilk etkileyen görüntü oluyor sonra oynanacak ellenecek öpücek alan artıyor ve en önemliside arasına sürttürme gibi imkanlar oluyor

0
    0 Yorumla
  • Ferid1988
    Ferid1988 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Büyük göğüs biz erkekleri neden etkilyor? Güzel soru. Ama cevab yok. Çünki yapimiz böyle. Büyük gögüs hoşumuza gider amma nedenini biz erkekler bile bilmiyoruz)

0
    0 Yorumla
  • itaatkar32
    itaatkar32 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

büyük göğüs kıyafet üstünden cezbedici duruyor ama soyununca sarkık duruyor, bu yüzden büyük göğüs pek tercihim değildir

0
    0 Yorumla
  • Kjearby
    Kjearby Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 65%
    +1 yıl

Doğurganlığın sembolü olduğu için ama ne kadar etkilerse etkilesin başlı başına bir kadını tercih sebebi değil.

0
    0 Yorumla
  • KinkyWinky
    KinkyWinky Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Ele geliyor güzel duruyor ne biliyim yaw nedense ilgi çekiyor anlamadım bende göğüs sarkık olmasın yeter her türlüsü gider

0
    0 Yorumla
  • Synetesia256
    Synetesia256 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl

Çünkü güzeller ve çekiciler?

Kadınların kaslı erkek ya da çekici erkek begenmesiyle aynı bir şey?

0
    0 Yorumla
  • MScAras
    MScAras Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

İnsan hep kendinde olmayanı ister. Çevremizdeki tüm kızlar büyük göğüslü olaydı bence küçük göğüslüye merak artardı

0
    0 Yorumla
  • Ateist_Türk
    Ateist_Türk Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Hayır aksine itici. Büyük ve küçük göğüs çekici durmuyor hiç. Orta büyüklükteki memeler çekici duruyor sadece.

0
    0 Yorumla
  • Lavey16
    Lavey16 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 50%
    +1 yıl

Yok yahu öyle yer çekime. meyfan okuyamiyor sarkık sarkık bingil bingil alt kısımları terliyor iykk boggggg

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Beni sert karın geniş omuz neden etkiliyorsa ondan😉

5
    5 Yorumla
    • berke_svc
      berke_svc
      +1 yıl

Evet bende olanlar yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@berke_svc çekici duruyor erkekte :)

Yorumla
    • berke_svc
      berke_svc
      +1 yıl

Ahaha senin gibi tatlı olmakta kızlarda çekici duruyor bişey danışabilir miyim sana vücudumla ilgili

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@berke_svc danış

Yorumla
    • berke_svc
      berke_svc
      +1 yıl

Hadi ama?

Yorumla
  • recalar
    recalar Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl

Büyük meme. Sebebei basit. Öyle filozofça konuşmayaxağım. Ellerini ve ağzını doldursun istiyor. Ha affedin ama bir de şeyi. Şeyi yani.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (308)
Devamını Gör(353)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Büyük göğüs erkekleri neden bu kadar etkiliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden büyük göğüs beğenir? 38 cevap verildi
Büyük göğüs erkeklere neden çekici geliyor? 399 cevap verildi
Erkekler büyük göğüsleri neden bu kadar çok seviyor? 27 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • "Hiçbir şey olmamış gibi davranmak" neden içimizde bir şeyleri eksiltir?
  • Benimle ilgili bir şey söyler misin?
  • Cinsiyet değiştirmiş biriyle sevgili olur musun?
  • Ansızın gelen acıkmaya hangi pratik atıştırmalık ve lezzet iyi gelir?
  • Kadınlar neden eski sevgiliye geri dönmez, derin aşk yaşasa bile sebep ne olur?
  • Yemek yapma konusunda, seni alan vezir mi olur rezil mi?
  • En son ne zaman kokoreç yediniz?
  • Kadınlar mı daha estetik, erkekler mi?
  • Dolunay Etkisini Hissetmeye Başladınız mı?
  • Bir ilişkide aşkın bittiğini ama sevgi ve saygının devam ettiğini fark etsen, o ilişkiyi sürdürür müsün yoksa noktalar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨