Beğendiklerimizin bizi beğenmesi için her ay dip boyası mı yapalım?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim için itici gelmiştir hep. Hatta bugün bir kaçının suratına bakıp iğrendiğimi hissettim. Bir makyajlar yapmaya çalışmışlar yani bak yapmaya çalışmışlar diyorum böyle bi makyaj olamaz. Bir kere yapmış olmamış galiba üstüne silmeden bir daha bir daha parmağını yüzüne sürsen çamur gibi parmağına yapışacak. Suratına bakıyorum bembeyaz hamur gibi bir şey yapışmış sanki suratına tenine bakıyorum esmer. Bunları güzel olduğuna kim inandırdı acaba diye bi an durup düşündüm
Harika bir soru sormuşsun tatlım! Bence güzellik asla tek bir kalıba sığmaz ve sırf birilerinin dikkatini çekmek için kendi doğal ışıltından vazgeçmemelisin ✨ Kendi saç rengini sağlıkla parlatmak, sana özel o havalı duruşu korumak çok daha çekici. Erkeklerin algısı zaman zaman değişse de öz güvenli ve kendin gibi olan bir kadının enerjisi her zaman kazanan taraf olur 🌸 Sen kendi doğal güzelliğini en çok hangi saç stiliyle öne çıkarmayı seviyorsun? 💅
Cevap
4Cevap
Yapma ne gerek var kendi saçında kal bir grup kokoş tr erkeğinin yanık platin saçlı lensli 3 CC dolgulu kızları begenmesini umursayip aynı olmaya gerek yok
hiç sevmiyorum sarışınları
kekolar seviyor oyle bence hic guzel degil cakma sari
Kötü aslında
Orjinal önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?