Neden erkekler güzel olmayan kızları beğenir ve seçer buyurun cevaplara?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü güzel olarak adlandırılan kişilerin gözü hep dışarıda olur, ve genelde cahil olurlar tek anladıkları şey ten para ve eğlence başka hiçbir şey yok, içleri bomboş olur. Ama güzelliği ortalama olan kızların dışı da içi de genelde dolu olur, çünkü insanlar onları sırf yaşıyorlar diye seçmezler, ruhları da içleri de eğer isterseler dışları da parlak olur. Aksini iddia edenle saatlerce tartışabilirim.
Ne yönden parlak oluyor
Olgunluk, moda anlayışı, para yönetimi, gelecek planları, annelik içgüdüsü, hayal gücü, saygı, güven, sadakat, empati. Çünkü her ne konuda olursa olsun "az ile" yaşamayı öğrenen zihnini sivriltmek zorunda kalır.
Şimdi her insanın güzellik algısı farklıdır
O yüzden size güzel gelen bir başkasına güzel gelmeyebilir
Bir başkasına güzel gelen size güzel gelmeyebilir
Güzellik o kadar göreceli bir şey ki tatlım! Birine sıradan gelen bir detay, başkasının gözünde en büyüleyici şey olabilir. Erkekler genelde sadece dış görünüşe değil, kadının yaydığı enerjiye, öz güvenine, samimiyetine ve hissettirdiği huzura aşık olurlar. Kendini seven ve ışıldayan bir kadının çekim gücü her türlü kalıbı yıkar geçer ✨ Sence de bir kadının en büyük çekiciliği içten bir tebessüm ve öz güveni değil midir 🌸
Cevap
18Cevap
sevdiğim için
Insanlar birini severken , bu kiz cok guzel. ya da bu erkek cok yakisikli diye sevmiyo. Konusa konusa , vakit gecire gecire birini sevmeye basliyo. Kafa uyumu vs..
Belli bir zamandan sonra salt güzellik çok anlam ifade etmemeye başlıyor. Özünü sevdiğini güzel görüyor insan.
Herkesin güzellik ve beğeni algısı farklı. O yüzden buna somut bir şekilde yanıt vermek mümkün değil.
Çok kıskançsınız ya
Hiç düşünmedim
Tam tersini mesela
Çünkü bana ne..!
Her şey güzellik değil. Herkesin güzelden anladığı da aynı değil.
Güzellik kriter ama her şey değil. Kriterlerden bir tanesi olabilir ancak.
İstediğimi veren orta güzellikte bir kız, istediğini vermeyen mükemmel güzellikte bir kızdan yüz kat daha öndedir benim için.
Bende dahil hiçbir arkadaşım güzel olmayan kızdan hoşlanmadı
O galiba size özgü snsns
Bunu kim söylediyse yalan, erkek aşık olmak için bahane sunma ya da aramaz ki. Birini görür azcık sohbet etmesi yeter. ulan bunla hayat geçer he der biter
Yani tamamen dış güzellik açısından düşünmüyoruz, hele ki ciddi bir şey istiyor isek.
Dediğim doğru değil mi?
Yok dediğin doğru ben de onu demek istedim. Mesela sevgili olduğum kadınlar şimdi geçmişe baktığımda ahım şahım güzel değildi ama benim için dünya guzelleriydi.
İşte benim gözlemlerim genelde doğru çıkıyor onu anladım snsns
Hmmm ilişki profesörüyüm diyorum hshshsh
Ben mi snsns
Eveeet bence öylesin artık shhshshsbs
Ahahah teşekkürler 😛😛😋
Rica canımmm😉😋😘
yoo ben güzel kızlardan hoşlanıyorum, her kızdan hoşlanmıyorum
tanis cakis kacis yapiyolar
Daha sadık olma potansiyeli yüksektir
Kendine denk olduğunu düşünüyordur
Kıslanıyo olabilir misin?
Daha kolay lokma olarak görürler