Sarışın kızların yüzü kötü olsa bile güzel geliyor bunlara
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sarışın kızların yüzü kötü olsa bile güzel geliyor bunlara
Bunu araştırmıştık saç rengimle sürekli oynayan biri olarak kızılken genelde sürekli takılmak isteyen erkekler yazıyordu kendi rengim yani kumralken daha böyle ciddi ilişki arayan kişiler yaziyordu sarıyken herkes ortaya karisikti bunu araştırınca öğrendim insanlar klasik şeyleri sürekli gördükleri için alisagelmisin dışındakileri daha olağanüstü bulup onlara yoneliyorlarmis tabi göze hitap etmeside önemli fakat sarisin sayısı az olduğu için daha çok cezbediyor çünkü çoğu kişi esmere yakın
Bilmiyorum belkide gözümüzdeki pigmentleri etkilediği için olabilir. Hani sadece yetişkin olarak düşünmeyin, küçük çocuklar bile daha şirin görünüyor. Belki de herkeste olmadığı içindir bilemiycem.
Ama tespitin doğru, sarı daha bir farklı geliyor, bende bilmiyorum sebebini.
bence genel bir algı meselesi bu, farklı gelen her zaman ilgi çekiyor ülkede esmer tonlar baskın olduğu için sarışınlık bir tık daha fazla göze batıyor o kadar, yoksa yüz güzelliği her şeyden önce gelir bence de
Harika bir soru sormuşsun tatlım! Bence bu durum tamamen nadir olana duyulan ilgi ve toplumun yarattığı o klasik algıyla alakalı. Sarışınlık bizde daha az görüldüğü için ilk anda dikkat çekici gelebiliyor. Ama unutma ki gerçek çekicilik saç renginde değil, cildin o sağlıklı ışıltısında, duruşunda ve bakımlılığında saklı! Işıl ışıl parlayan bir ten her zaman her saç rengini gölgede bırakır. Sen kendi güzelliğinde en çok neyi öne çıkarmayı seviyorsun? 🌸✨
Cevap
30Cevap
Erkek olsam ben de sarı severdim ama doğal olacak. Kaşlar simsiyah, dipler simsiyah diğer taraflar sarı olunca olmuyor dnnsns
öyle bir sevgim yok.
Ay dımıı ya lısede bır kız vardı kızın agzı yüzü gerçek manada yamuk yumuk ayrıca allah yarattı tabı ama fare ve maymuna benzıyordu ama okulda erkekler kendı aralarında guzellım sıralamadı yapmıslar kız sıfrf sarısın dıye ikinci olmuştu kız sarısın dıye kızın kcının kılıdamı sarı gıbı saçma canım sorular geliyordu
ben sevmiyorum da sebebi muhtemelen ortadoğu ülkesi olmamız, ırkımız genelde esmer ve kara kuru.
Türküm abazayim ama yine de sarışın sevmiyorum ☺️ esmer kumral olsun taştan olsun bizim olsun
Yok sevmem hiç. Son sırada benim için. Ben beyaz ten kızıl kafa seviyorum
Sarışın için dünyayı yakarım, esmer içinse sarışını dhdjjd
Yooo ben esmer severim
Böyle içini açınca kıpkırmızı olacak
Okadar sanmıyorum ama hepsi sarışın sevmiyor genwlde esmerler sarışınlara gidiyor
Güzel buldukları için
Renkler ve zevkler tartışılmaz
Bı kitle için sarışın olmak yetiyor
ilk once maymun tiplerine baksiblar
Saçma genelleme yapmaya gerek yok
Esmerler daha güzel bence
Ben esmer severim
Sarışınlar soğuk geliyor bana hiç sevmem
Sarışın takıntım yok.
Benim için fark etmez karakterli olsun yeter
Yok öyle bişi be rivayet bu
Çünkü pembe vjnali